Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 28.10.11  23:10

« Re: Druhé video z okruhu v Brně v pátek 28.10.2011

No tak ten komín to byla fakt síla >:D . Jestli tak jezdí aji v běžném provozu :-) . Jinak dobré vidět, jak to tam chodí. Když si představím, že mně někdo předjede, jen proto aby zase rychle brzdil a já mám na zadních ještě bubny.. To aby ses ještě díval, kdo tě předjíždí, aby ses mohl připravit.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.11  22:30

V tom případě se experiment s tím zrcátkem povedl. Výbornej nápad.
    :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.10.11  22:01

S tím zrcátkem to byl takový experiment, aby bylo na videu vidět co se děje vzadu a myslím že je to super :-) Jen by to chtělo druhé zpětné zrcátko, abych to viděl taky ;-) Stále jsem tam instinktivně koukal a pak teprve do obou zpětných. A musel jsem koukat častěji, když jsem neměl to prostřední.
    Ta reklama tam sice trochu zavazí, ale zase ne moc.
    Jinak když jedu sám, tak jsem vždycky potichu. Komu bych co povídal, když tam nikdo není?? >:D Předposledně když jsem jel s Co-Pilotem, tak jsem pak méně soustředil a pravými koly skončil v kačírku :-( :'-( :'-( Proto možná dneska taková opatrná jízda, měl jsem strach o auto, když jsem viděl jak je tam husto a navíc když jsem zjistil že ty pneu v takové zimě nefungují, nebyl důvod to hrotit...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.11  21:48

Tvoje video je super, hodně se mi líbí, že vidím co se děje ve zpětným zrcátku. :yes:

A ještě jeden dotaz. To jsi vždycky tak disciplinovaně potichu nebo se musíš přemáhat, když víš, že to jde na záznam ? Já jen, že na svým záznamu z běžnýho provozu to mám prošpikovaný hláškama typu "ty krávo, to je síla" nebo "hele, to neuděláš, ty vole, asi to udělá, no jo, udělal to" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.11  21:39

« Re: DEN OTEVŘENÉ DRÁHY na okruhu v Brně v pátek 28.10.2011

Ta Fabia, to je opravdu hustý... >:D

Na toho bych poštval grínpís, Děti Země nebo děti kohokoliv... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.10.11  21:13

« Druhé video z okruhu v Brně v pátek 28.10.2011

Topení ubírá výkon !! >:D >:D >:D Úplně teplo nebylo...

Tady je druhé video, po 5-té minutě hodiny závodního bawce, málem jsme ho tam trefili 8-s Pak jsem musel do toho kopce odjíždět na dvojku, místo abych si z té šikany vzal trochu rychlost :-(

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.11  20:44

Th
    To máš nějaké pracovní rukavice na zahradu, nebo jen o tři čísla větší, a nebo ti v autě nejde topení? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.10.11  19:32

Bylo to fakt hustý !! Na druhém videu bude taky a ještě jedny hodiny závodního bramboráka, skoro jsem musel zastavit :-O
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 28.10.11  19:27

Tyjo ta fábka s továrním komínem byla fakt dobrá... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.10.11  19:10

Tak tady je první část videa z okruhu. Jak jsem psal, byl velký provoz, nepodařilo se mi moc zahřát gumy a jel jsem dnes spíše "výletní" tempo v této zimě :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.10.11  20:28

Tak to je hezké, to neudělám, ani kdybych střídavě jel a pak tlačil >:D Když vezmu, že jsem naposledy bral benzín za 29 Kč., tak bych při spotřebě 7l najel max. 240 Km ;-\ a to je půlka..
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.10.11  13:21

Thomasino: To nejsou normální volné jízdy za 500 na 25 minut? Podle cenníku ano. To asi velký rozdíl nebude, ne? Navíc na zrcátka se musíš dívat taky pěkně i v GTI, těch silnějších aut je tam vždycky poměrně dost, stejně jako těch pomalých.

A 500 kč za 25 minut, to raději projezdím na normálních okreskách a to je pro mě skoro 450 km jízdy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 25.10.11  23:31

No právě.. Takové radovánky raději přenechám jiným.. Přeci jenom jsem spíš trochu pohodlný jezdec, než závodník. Miluji komfort, jen někdy mně to tak trochu vezme. Možná je to i autem. Když jsem přešel z Formana na Fokuse, byl jsem u vytržení. A rád jsem rychlejší jízdu, v domění jak to není super. Teď mi to připadá normální a když naberu do auta celou rodinu a mám se rozjet na ostřejším kopečku...musím prostě šlapat na plyn :-) Ale už jsem jiný, než ve Frťanu. Takže kdybych zas možná přesedl do silnějšího, byl bych z něho zase paf, zase by přišel nový elán, zase by mně to možná trochu změnilo, atd.,atd., Jako když někdo pozná novou, mladší, hezčí, svižnější dívku - taky se trochu přizpůsobí.. >:D Pokud ne, tak už nic. ;-) Ale to jen tak.. Zatím nemám v plánu svoji měnit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.11  20:59

První otázka byla na tebe, ta druhá pak na Ronaulta :-)

Ale jak jsem viděl v neděli zde na MACZ v Novinkách, tak se jezdilo na okruhu v Mostě i s jedničkovým Focusem 1,6 benzín a dokonce Fabií kombi 1,9 TDI... Chápu že si to chce někdo třeba zrovna s benzínovým Focusem (který je známý svým dobrým podvozkem) vyzkoušet na okruhu, jen si musí sakra dávat bacha na zrcátka, být připraven na to že ho může někdo předjíždět z obou stran a zavčas uhýbat a dávat blinkrem najevo kam uhýbáš ;-) Ale docela jsem se divil, že tam někdo chce trápit dieselovou Fábku, navíc kombi, která má špatný podvozek, ještě horší brzdy a s dieselem je neskutečně těžká na čumák :-O :-O
    Proto mám raději běžné volné jízdy než tyto dny otevřených dveří a hodně dobře si rozmyslím, jestli na dráhu nakonec půjdu nebo ne a budu obzvláště opatrný a hlídat si všechny kolem sebe... Nejhorší je, když se na dráze snaží někdo driftovat a kolem sebe má další auta 8-s :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 25.10.11  20:24

Jo aha, to asi nepatřilo mně, když to nemám ve stromu, tak nevím komu to patří. A ať to zkouším jak to zkouším, nejde mi to.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 25.10.11  19:50

Na dráhu asi ne, pouze zatím uvažuji, jestli tam s rodinou zajet. Možná, že bude mít manželka v pátek volno. Dělá u korejců a tam není nic jisté ;-\ . No a při jednom bych si zkusil tu školu smyku. :-) No jinak s tou svoji jedna- šestkou bych asi na okruhu moc slávy nenadělal... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.11  19:44

A s čím se tam na dráhu chystáš? ;-)

Ronaulte, nebuď baba a dojeď s Lagunou >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 25.10.11  16:58

Dík za info.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.10.11  23:45

Thomasino: Však píšu, že mě tam s Lagunou neuvidíš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.11  23:43

Moc rád bych tě tam viděl ;-) :-) S takovým chybějícím pudem sebezáchovy skončíš velmi brzy v Mojitově zatáčce, oblíbené místo dvojité pravé před nájezdem na stadion >:-[] >:-[] >:D A až tam pak půjdeš párkrát přes budku, budeš možná rád za těch tvých 5 hvězdiček ;-) To jich možná kolem sebe uvidíš ještě mnohem víc !!! :yes: >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…