Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
FRPE 25.04.10 20:02
« Re: Velký sraz MOJE.AUTO.CZ v SO 8.5. v Brně na okruhu na akci KSA
Tome - já myslel že mě vezmeš do mycího boxu abys mě propláchl uši, umyl špínu za krkem a vykartáčoval ty moje "žluťáky". >:D
Ale auto myju rád, prakticky každý týden, mimo mrazů samozřejmě.
Každou neděli myji dvě a dříve ( když jsem měl Milku ) auta, dělám to rád a baví mě to, zároveň se mě líbí čisté auto. :yes: Jak intr, tak extr.
Mojito - Zetko má jeden známý jachtař, tak jsem mu ho před nedávnem okoukával ( Tome - specielně pro tebe - myslím okoukával jeho Zetko ;-) ) a fakt pěkný, brutální vzhled, zvouček motoru a to tam nemá žádný laďáky, taky dobrej, no zkrátka gut autí ... :yes: -
-
FRPE 24.04.10 22:30
Nazdárek Thomasino, domluvím se s Mojitem jestli mě půjčí nějakou hustokáru a přijedu taky ... :-) do Brna asi to vidím na pendolino, bo kolo Ukrajina, a pak budu jezdit na okruhu jako střelec ... ;-)
Je to jen pro vybrané, nebo můžou všici? ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.04.10 22:26
Moje maličkost asi taky.Teda pokud nebude zima a deštivo.Fefe nemá ráda zimu... :*)
btw - Thomasino,co to máš s obličejem na těch fotkách pod s-mikovou Ibizou??? :-O Málem jsem tě nepoznala... >:-[] -
Thomasino 23.04.10 22:05
Jak jsme již dříve avizovali, organizujeme velký sraz MOJE.AUTO.CZ v sobotu 8.5.2010 v 17 hodin (čas srazu je ještě k diskuzi) na Masarykově okruhu v Brně u příležitosti velkého srazu sportovních aut KSA (spousta těch nejlepších sporťáků). Sejdeme se na parkovišti uvnitř okruhu v zadní části, viz odkaz níže. Později se můžeme dle zájmu přemístit do nějaké restaurace.
mapa okruhu s místem srazu:
[odkaz]
podrobnosti k akci na okruhu najdete zde:
[odkaz]
Fotogalerii z akce v roce 2008 najdete např.zde:
[odkaz]
Prosíme o předběžné info, kdo se zúčastní, ať víme. Zatím se přihlásili:
Thomasino, Mojito, Berustina, ironlionzion, kaaOc, Martin911Turbo, ypsilon, FEFE, Ricardo ... Kdo bude další?
Prosím neodpovídat na tento příspěvek, ať mohu dopisovat další ;-) -
Thomasino 23.04.10 16:54
Marťas a nebude vadit, když je sraz uvnitř, že pokud dorazíte až odpoledne, že možná budete muset platit za vjezd na akci KSA a parkovné uvnitř?? Já proto Mojitovi psal, že bych to udělal raději venku před areálem na parkovišti před hlavním vstupem naproti věže a boxů.. Ale možná po vás v 17 hodin už vstupné chtít nebudou..
edit: asi se jedu cestou z práce podívat na okruh, je tam trénink a kvalifikace na Velkou jarní cenu Brna a o víkendu se mi tam asi chtít nebude