Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.05.10 22:23
« Re: BRNO 8.5.2010 a Prelude
No ale přece se říká,že pivo je tekutej chleba,ne?Tak to nakombinuj s hořčicí a zapij douškem vínka. ;-) ...mno,ale zkoušela bych to poblíž toalety.... >:-[]
Mojito nevím,on ti napíše až si vyšťárá masisko ze zubů a já vůbec nevím jestli půjdu.. :-( Vypadá to totiž,že bude kosa a Fefe zimu túúúúze nerada. :-( -
ypsilon 05.05.10 22:08
« Re: BRNO 8.5.2010 a Prelude
fefe-diky,za odpoved,jeste pet minut a uz bych bouchnul >:D ;-) (sorac frpe,snazim se to vse trochu odlehcit) ja bych taky vyjidal,ale ma lednicka nabizi jen horcici,kecup,citron,dve vina a tri piva ;-\ ..
ok,ja si na ne pockam..a ty/vy tam dorazis/te kdy?.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.05.10 21:59
Ta paměť,ta paměť...
Příspěvek u s-mika č.19883 z 27.4. 21:55,cituji(kopíruji):
....."Dlouho jsme přemýšlel a dnes se rozhodl, že vynechám Mojita, Smika, Thomasina, Berustinu, Fefe, Martina."
Konec
Začínám v tom mít trochu binec.Thomasino,nejsi ty taky nějaký double nick??
:-O :-O
ypsilon - účastníci asi nevědí.. :-O Thomasino jel asi pro tanečnici a Mojito aktuálně vyjídá ledničku... >:-[] -
FRPE 05.05.10 16:24
« Re: BRNO 8.5.2010 a Prelude
Zatím ješita řekl, že nebude přispívat do tří S,M,F ostatní kolem osy promýšlí, jinak jsem reagoval na Zipa a tuším, že se o tebe ani slovem neotřel jako kapr vody v brněnském Prýglu ;-)
PS : Co je to sočit a rážet? Jsem jen čech ...
PSS : Vždy jsi chtěl být v topce, či mezi NEJ diskutovanějšími diskuzemi, tak se snažím ... tě splnit tvé a své poslední přání, než jsi vykopal válečnou sekyru.
PSSS : Pokud nechceš, napiš, budu to respektovat, pak si vytvořím jiný nick, pak po zahejtování, další a další, pak se uchýlím k fakáčům a budu trojkovat a trojkovat tvého golfa až .... >:D >:D
PSSS : Musím tě taky trochu i dnes pozlobit, ty náš "organizátore" = fakt odvádíš kus poctivé práce se srazem a proto jsi stoupl v mém měřítku hodnot lidí tady, braných jako :yes: :yes: řekněme osobnosti = teď naprostá vážnota pane. -
Thomasino 05.05.10 16:14
« Re: BRNO 8.5.2010 a Prelude
Nevyhlašoval tady náhodou do celého světa jeden uražený ješita, že nebude psát do některých diskuzí?? >:D >:D ;-)
Další co má velmi špatnou paměť, asi se to od Mojita šíří dále >:-[] >:-[]
Ne že by mě to vadilo, pokud to bude bez osočování a urážek :-! -
Thomasino 04.05.10 21:33
« Re: BRNO 8.5.2010 a Prelude
Tak to mě mrzí, že nedorazíte. No co se dá dělat. Tak si užijte aspoň tu Budapešť ;-) Koukal jsem, že ses bohužel propadl o kousek dolů. Ale pokud je to takto zákeřné hodnocení a evidentně účelové, zkus napsat adminovi, on tomu dotyčnému napíše ať to vysvětlí a uvidíš..
Přihlásil se mi na sraz další človíček s Astrou OPC (koxxfr), jdu přidat jeho jméno a foto ;-)
Bohužel se pro nemoc omluvil HonzaBA s BMW M3 :-O -
ZiP2150 04.05.10 20:43
« BRNO 8.5.2010 a Prelude
Cauko Thomasino: pisam ohladom ucasti na zraze MACZ v Brne, dna 8.5.2010...alebo skor neucasti. S priatelkou sme sa rozhodli o navsteve Budapesti, kedze ubytovanie tam je za smiesne ceny a nikdy som tam nebol a predsa, rodne Slovensko si uzijem uz len cca 40 dni a som off :-) PS> Krasna fotka na titulke tvojej recenzie, to je koho raketa ta modra Honda? >:D Ja som z TOP znova zmizol, kedze dalsi stryco slovak mi na vsetky 3 recenzie nadelil po 3x5 bodov a pridal si ma do hate-listu kvoli prispevku na recenzii od smax24 a jeho Forde F-150 >:D Ja MACZ kvoli tymto "hejtersko-slovenskym: praktikam proste zboznujem :-) -
Thomasino 02.05.10 21:36
« Re: Dotaz pro WL a ostatní - Jak zmenšit nedotáčivost auta?
jsou tam nyní 225/45 17". Na okruh jsem původně přemýšlel z ekonomických důvodů o tom, že koupím druhé disky 17" a dám na ně stávající Potenzy na běžné ježdění a původní 7,5" x 17" nechám na zimu a na okruh a koupím na ně nižší pneu 215/40 17". Případně koupit ještě dva disky 8,5" x 18" a na předek dát o něco širší ty 245/35 pneu. Možná by stačilo jen na předek dát dražší lepivější pneu a nechat to všechno ve stejném rozměru, těch 215/40 17" - ikdyž to má být správně o něco vyšší profil, ale na okruh to nevadí, spíše naopak. A že bude kecat rychloměr mě taky nebere :-) -
Vampix(Diesel Power) 02.05.10 21:24
« Re: Dotaz pro WL a ostatní - Jak zmenšit nedotáčivost auta?
prodat a koupit přetáčivý >:D
Jinak všechny kloudné možnosti asi již padly. Gumy, stabilizátory, samosvor, podvozek... Víc už asi udělat nepůjde :-)
Akorát dávat dopředu širší to se mi moc nezdá ta možnost...Když už tak všechny 4 široký