Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.05.10  22:36

« Re: BRNO 8.5.2010 a Prelude

ypsilon - pokud nebude pršet,tak já tam budu tak cca od 8.00 hod.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.05.10  22:34

ypsilon - už jsem tady,už jsem tady !Koukám na Moravce na ČT 1 >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 05.05.10  22:32

tak ja to radsi zkouset nebudu ;-)

jee,tak si vem zimni bundu,holinka a kamase a je to! :-) :yes:

ok,tak ji si na toho Tvyho "dance-trance-arenbijaka" pockam >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.05.10  22:23

No ale přece se říká,že pivo je tekutej chleba,ne?Tak to nakombinuj s hořčicí a zapij douškem vínka. ;-) ...mno,ale zkoušela bych to poblíž toalety.... >:-[]

Mojito nevím,on ti napíše až si vyšťárá masisko ze zubů a já vůbec nevím jestli půjdu.. :-( Vypadá to totiž,že bude kosa a Fefe zimu túúúúze nerada. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 05.05.10  22:08

fefe-diky,za odpoved,jeste pet minut a uz bych bouchnul >:D ;-) (sorac frpe,snazim se to vse trochu odlehcit) ja bych taky vyjidal,ale ma lednicka nabizi jen horcici,kecup,citron,dve vina a tri piva ;-\ ..

ok,ja si na ne pockam..a ty/vy tam dorazis/te kdy?..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.05.10  21:59

Ta paměť,ta paměť...
    Příspěvek u s-mika č.19883 z 27.4. 21:55,cituji(kopíruji):
    ....."Dlouho jsme přemýšlel a dnes se rozhodl, že vynechám Mojita, Smika, Thomasina, Berustinu, Fefe, Martina."
    Konec
    Začínám v tom mít trochu binec.Thomasino,nejsi ty taky nějaký double nick??

:-O :-O

ypsilon - účastníci asi nevědí.. :-O Thomasino jel asi pro tanečnici a Mojito aktuálně vyjídá ledničku... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 05.05.10  21:51

to all-tak panove,jsem smutny :-( vy me uz tady ignorujete jako frpeho,vy jste fakt :'-( ..nechtejte aby mi bouchly saze,pak se neznam >:-[]

p.s.:sorry,frpe ;-) musel jsem,nedalo mi to a vim,ze ty to vezmes ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.05.10  21:43

thomasino - můžeš ten seznam veřejně zaktualizovat?
  • « 00 Reagovat !

foto ZiP2150

ZiP2150 05.05.10  21:42

FRPE - pomazánka ťa bude čakať v Piešťanoch, v predreve na jarnom slniečku položená na čiernej streche Hondy... čím skôr prídeš, tým bude čerstvejšia ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 05.05.10  18:09

ucastnici- od kolika tam budete,ja planuju prijezd okolo obeda a zrejme dorazim sam,takze bych rad nekoho potkal uz drive ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.05.10  16:24

Zatím ješita řekl, že nebude přispívat do tří S,M,F ostatní kolem osy promýšlí, jinak jsem reagoval na Zipa a tuším, že se o tebe ani slovem neotřel jako kapr vody v brněnském Prýglu ;-)

PS : Co je to sočit a rážet? Jsem jen čech ...
    PSS : Vždy jsi chtěl být v topce, či mezi NEJ diskutovanějšími diskuzemi, tak se snažím ... tě splnit tvé a své poslední přání, než jsi vykopal válečnou sekyru.
    PSSS : Pokud nechceš, napiš, budu to respektovat, pak si vytvořím jiný nick, pak po zahejtování, další a další, pak se uchýlím k fakáčům a budu trojkovat a trojkovat tvého golfa až .... >:D >:D
    PSSS : Musím tě taky trochu i dnes pozlobit, ty náš "organizátore" = fakt odvádíš kus poctivé práce se srazem a proto jsi stoupl v mém měřítku hodnot lidí tady, braných jako :yes: :yes: řekněme osobnosti = teď naprostá vážnota pane.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.10  16:14

Nevyhlašoval tady náhodou do celého světa jeden uražený ješita, že nebude psát do některých diskuzí?? >:D >:D ;-)
    Další co má velmi špatnou paměť, asi se to od Mojita šíří dále >:-[] >:-[]
    Ne že by mě to vadilo, pokud to bude bez osočování a urážek :-!
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.05.10  16:04

V současné době, nemáš u Prelude 3x5b pr.dko ;-) Nejhorší z posledních hodnocení tam máš 8,9,10 ale Mára89 to nebyl ... >:D

Zipe - přivez mě z Budapešti budapeštskou pomazánku prosím tě, díky ... :yes: Tu Frpík moc rád.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.10  21:33

Tak to mě mrzí, že nedorazíte. No co se dá dělat. Tak si užijte aspoň tu Budapešť ;-) Koukal jsem, že ses bohužel propadl o kousek dolů. Ale pokud je to takto zákeřné hodnocení a evidentně účelové, zkus napsat adminovi, on tomu dotyčnému napíše ať to vysvětlí a uvidíš..

Přihlásil se mi na sraz další človíček s Astrou OPC (koxxfr), jdu přidat jeho jméno a foto ;-)
    Bohužel se pro nemoc omluvil HonzaBA s BMW M3 :-O
  • « 00 Reagovat !

foto ZiP2150

ZiP2150 04.05.10  21:27

Mojito, sakra, nebyť nás Slovákov, tak tu ani srandu nemáte >:D jj, v pohode. Však ja sa ešte vrátim... Fantomas ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.05.10  21:20

H22A5 - dej info adminovi,víc ti neporadím ;-\
  • 00 Reagovat !

foto ZiP2150

ZiP2150 04.05.10  20:43

« BRNO 8.5.2010 a Prelude

Cauko Thomasino: pisam ohladom ucasti na zraze MACZ v Brne, dna 8.5.2010...alebo skor neucasti. S priatelkou sme sa rozhodli o navsteve Budapesti, kedze ubytovanie tam je za smiesne ceny a nikdy som tam nebol a predsa, rodne Slovensko si uzijem uz len cca 40 dni a som off :-) PS> Krasna fotka na titulke tvojej recenzie, to je koho raketa ta modra Honda? >:D Ja som z TOP znova zmizol, kedze dalsi stryco slovak mi na vsetky 3 recenzie nadelil po 3x5 bodov a pridal si ma do hate-listu kvoli prispevku na recenzii od smax24 a jeho Forde F-150 >:D Ja MACZ kvoli tymto "hejtersko-slovenskym: praktikam proste zboznujem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.10  21:36

« Re: Dotaz pro WL a ostatní - Jak zmenšit nedotáčivost auta?

jsou tam nyní 225/45 17". Na okruh jsem původně přemýšlel z ekonomických důvodů o tom, že koupím druhé disky 17" a dám na ně stávající Potenzy na běžné ježdění a původní 7,5" x 17" nechám na zimu a na okruh a koupím na ně nižší pneu 215/40 17". Případně koupit ještě dva disky 8,5" x 18" a na předek dát o něco širší ty 245/35 pneu. Možná by stačilo jen na předek dát dražší lepivější pneu a nechat to všechno ve stejném rozměru, těch 215/40 17" - ikdyž to má být správně o něco vyšší profil, ale na okruh to nevadí, spíše naopak. A že bude kecat rychloměr mě taky nebere :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 02.05.10  21:24

Je mi jasný co chceš udělat, ale nějak si to na GTI nedovedu představit... >:D Ale záleží na tom jaký tam máš seriový pneu
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 02.05.10  21:24

prodat a koupit přetáčivý >:D

Jinak všechny kloudné možnosti asi již padly. Gumy, stabilizátory, samosvor, podvozek... Víc už asi udělat nepůjde :-)

Akorát dávat dopředu širší to se mi moc nezdá ta možnost...Když už tak všechny 4 široký
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…