Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 07.05.10 21:42
« Re: Čištění klimy?...
Ideální je prý po půl roce, ale po roce také celkem stačí ;-) Ale po zimě je to právě ta ideální doba, tak jsem to nechal udělat také. Příště asi zase až po roce po příští zimě ;-)
edit: Mojito, v kolik tam ráno teda jedeš? Jinak Rocco R v Autosalonu na Primě nahrávám, takže bych ti to pak mohl dát na DVD, kdyby jsi chtěl a musel tam jet brzo kvůli umístění auta do VIP zóny ;-) -
Thomasino 07.05.10 21:33
« Re: Velký sraz MOJE.AUTO.CZ v sobotu 8.5. v 17 hod v Brně na akci KSA
Proč brzo? Po půl roce ježdění a 10.000 km?? V zimě to na těch dírách dostalo občas trochu zabrat a ježdění na okruhu se na tom prý také projeví. A jak se ukázalo, nebylo to úplně vyhozených 900 Kč ;-) Klimatizaci jsem také nechal raději vyčistit, doporučuje se ideálně po půl roce, minimálně ale po roce užívání. Navíc po zimě je to ideální doba. -
ypsilon 06.05.10 21:56
« Re: původní příspěvekRe: Velký sraz MOJE.AUTO.CZ v sobotu 8.5. v Brně na akci KSA
thomasino-moc dekuju za cenne rady ;-) :yes: zitra budu diky tobe jeste chytrejsi ;-) ale ja jim rekl vse potrebne dva dny predem,dokonce i ze mam reflexni s destovym senzorem,chapes to? >:D :no: -
Thomasino 06.05.10 21:49
« původní příspěvekRe: Velký sraz MOJE.AUTO.CZ v sobotu 8.5. v Brně na akci KSA
Tak to chápu a odpouštím ;-) :-)
To jsou teda dost amatéři, když se tě předem nezeptají jaký máš rok výroby, jestli tam máš dešťák apod. Mám známou v autoskloservise co ty skla objednává a od ní právě vím, kolik je různých typů na dané auto, na co je třeba dát bacha apod. Taky si dej pozor na výrobce skla, hodně se tady teď množí levné čínské nebo polské skla, která rády praskají a nevydrží tak dlouho ;-) Slušní výrobci jsou např. Pilkinton, SaintCobain apod. Trval bych na stejném výrobci jako bylo původní, zvláště když to jde z pojistky. Jen se ten autosklo servis tak nenapakuje, jelikož pojišťovně fakturuje stejnou částku a výrobce skla nezohlední :-) -
ypsilon 06.05.10 14:55
« Re: BRNO 8.5.2010 a Prelude
mojito-no ja se driv jak ve dvanact z prahy nevyhrabu,byl bych tam pred druhou ;-) klidne bych se s Vama meetnul driv,vypada to to totiz,ze dorazim sam..
to asi nikoho >:D ty jsi mi ale businessman ;-)
thomasino-promin,byl jsem mrtvej a rano brzka vstavacka kvuli vymene celniho..bohuzel,ale ten skvely prijmaci technik zjistil po hodine,kterou tam uz auto stalo s tim,ze si ho s novym sklem vyzvednu vecer,zjistil,ze muj narocny(reflexni a se senzorem) typ skla nemaji na skladu a bude az zitra,tudiz by bylo lepsi si pro auto dojet a celou akci zopakovat zitra 8-s >:D .. -
Thomasino 05.05.10 23:46
« Re: BRNO 8.5.2010 a Prelude
Frpe, koukám že už máš taky sklerózu jako prase!! >:D >:D
Jinak já nebyl ten co vykopával nějaké sekery, já se tě snažil naopak nějakou dobu obhajovat :-( Pak bylo vidět že to myslíš asi vážně, začal sis navíc odporovat, tak jsem to vzdal a přestal jsem to skoro řešit, až na pár kratší reakcí se švihákem ;-) U tebe v diskuzi jsem nebyl raději několik dní..
Ty si chceš dělat další hejty? To jako že máš v záloze ještě nějaké další skvělé vozy mimo Škoda 120?? >:-[] >:-[] >:-[]

Je ale pravda, že já ji používám jen velmi vyjímečně, to už musí být fakt pařák abych ji zapnul. A nějaký automatický režimy úplně nesnáším, vždy si to rád reguluji sám ;-)