Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 07.05.10 21:49
« Re: Re: Čištění klimy?...
Nedávno jsem to viděl v nějakém pořadu v TV (já vím, ti toho nakecají), pak jsem o tom kdesi četl a v servise také říkali že je to dobré, ale ne nutné.. Jasně že je to hlavně kšeft pro servis, ale kdyby to byla úplná blbost, tak by mi to řekli, neboj ;-) Stejně jako s výměnou oleje, to říkali také že není nutné, ale že to rozhodně neuškodí, spíše naopak..
WL - dorazíš zítra? Jak to teda vidíš? -
Ronault. 07.05.10 21:49
Thomasino: AHAAA >:D Ale já vždycky svým pasažérům tvrdím, že klimu nezapínám, protože to zvyšuje spotřebu >:-[] >:D
Ale teĎ vážně. S Lagunou jezdíme spíše tak co 2 roky na čištění klimy a kontrolu té náplně a těsnosti soustavy, ale ne k autorizovanému servisu, nýbrž k nějakému servisu s klimatizacema. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.05.10 21:48
thomasino - já teda myslím,že 1 x ročně je dostatečně (já to teda jaksi neudělal) :'-(
Jedu asi po tom Autosalonu na Primě,myslím,že to stačí,do večera to tam projdu snad 100 x >:-[]
Na VIP je místa dost,minule jsme tam jeli taky později.Pokud bude ráno pršet tak nejedu!!!!!4 hoďky jsem se jebal s autem,klidně by to ještě 2 hoďky vzalo,ale už mě to pak totálně přestalo bavit :-(

Co máš v neděli?