Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 09.05.10  00:14

« Re: Dnešní sraz MACZ - poděkování za účat

Ypsi - Co-pilot nemá kamarády. Teda jenom WL, ale co je mezi nima doopravdy to ví jen oni dva. Napovím, že Co-pilot u WL spal při Rožnovském srazu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  00:13

Taky říkám že 8 cm v klidovém stavu stačí ;-) :-!

No nic, jsem kaput, rád jsem vás dneska všechny viděl, jdu spát. Nevím jestli tam zítra na KSA zase půjdu. Beru, ty tam jedeš? Kdyby jsi jel, nebo Mojito, možná bych jel taky. Ale jsou tam i formule, ikdyž ty se dají nahrát..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  00:11

Jo tak OZ Superleggera bych si nechal líbit!! Hlavně proto, že nízká prý neodpružená hmotnost na kolech je znát :-)
    Ale nekradu, stojí skoro 2x tolik co třeba ty Rondelly, přitom je to taky slušný výrobce a ještě na něho jsou nasadit ty origo VW záslepky ;-)

Ypsi, jede se 25 minut, pak do boxu, krátká fronta na druhých 25 minut :-) A musíš tam být už tam o půl šesté..
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.05.10  00:10

berustina-ty si teda kamarad >:-[] >:D jo a jinak predchozi prispevky >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 09.05.10  00:08

Ypsilon - ty Recara si mel zkusit dneska. Když náhodou Co-pilot dorazil. Clio je mu dost s.e.r.e. a povětšinou ani nedijede. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.05.10  00:06

mojito-domluveno ;-)

thomasino-a neuvazoval jsi treba a OZ?trba takova crona nebo ultraleggery se sedive delaji ;-) ja jsem si toho karbonoveho bmw f1 destniku vsimnul >:D ;-) :yes:

mojito+thomasino-nehadejte se mi chlapi tady! >:D kdyz dorazim,tak asi na obe jizdy..je mezi nimi naka pauza?..

co-pilot-diky chlape ;-) Tve clio je taky dort a barva nasich kol je prece stejna :-) priste musime vyzkouset jak ty recara drzi ramena v zatackach ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 09.05.10  00:06

Thomasino - já to doma říkám pořád. 8cm co to je? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  00:02

Naopak, ty jsi už moc lehký, já mu to budu v zatáčkách lépe vyvažovat a nebude cítit takový rozdíl mezi zatáčkou pravou a levou :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  00:00

Nějakých 8 mm co to je, to je v normě >:D >:D

Oni je mají, ale není to anthrazit :-O

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.05.10  23:58

thomasino - to ale neřeší,že mu rozhodíš stabilitu BMW a já ne-é! :yes: :-)

btw : tak ok,já počkám :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 08.05.10  23:56

Mojit - Šmik se z toho vyspí a bude to zase dobré, uvidíš. ;-)
    Tome - VW - 5x112 BMW 5x120, staší trošku převrtat díru a máš je tam. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.05.10  23:56

Tak třeba pojede Ypsi obě půl hodiny a může svézt i tebe ;-)
    Ale jistě uznáš, že vzhledem k tomu, že jsem BMW měl ve svém úzkém výběru, že mám přednost ;-) Nemluvě o té spoustě hadrů BMW F1 Sauber co mám (díky své práci) ;-)

P.S: Ten deštník byl mimochodem také BMW-F1 Sauber-DELL-INTEL pokud sis všiml >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.05.10  23:55

ypsi - ok,dám zavčas info ;-)

btw : pro Michala končí svět ve 22.00 hod.přesně,takže je očekávám zítra ;-)

berustina - >:D >:D ...prý už nejsem tak dobrý,co jsem četl 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.05.10  23:53

Pilote, taky jsem ty kola Ypsimu chválil a ukazoval je už Mojitovi na parkovišti, dokonce jsem si udělal detailní foto. Podobná bych rád i na GTI, ale dělají se jen matně černé (viděl jsem na živo a není to ono) nebo leštěný hliník, což je o něco lepší. Ale anthrazit nebo podobná jsem zatím na GTI od slušného výrobce neviděl. A repliky "no name" nechci..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.05.10  23:52

thomasino - no já myslel,že bych první 1/2 hoďku jezdil a druhou se vozil!
    Vztah k BMW jsem trochu přehodnotil >:-[]

co-pilot - souhlas,vypadá to dobře!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.05.10  23:51

HDR udělá Matheas nebo pak Mojito, já je jednak neumím a druhak jsem to nefotil tak, aby z toho šlo HDR udělat ;-\

S-MIKE už dávno spí, ten po desáté většinou umírá >:D

S GTI tě samozřejmě taky rád svezu, jenom na okruh ho zatím brát nebudu, takže po silničkách kolem..
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 08.05.10  23:50

s-mike - má na všechno poskoky. Třeba Mojita. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.05.10  23:48

mojito-hele neni problem,staci se ozvat predem nez pojedes do prahy a dame meeting..jo a klidne Te svezu ;-)

thomasino-super,tak jsme predbezne domluveni :yes: doufamze i s patricnou instruktazi a jizdou? :-)

btw. cekal jsem naky "hedereka" a ono nic..s-mike uz spi nebo co? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 08.05.10  23:47

Ahoj, díky všem za příjemně strávené chvíle na srazu. Nestihl jsem se sice při tom počtu účastníků více pobavit a poznat úplně se všemi, ale i tak jsem rád, že jsem poznal nové tváře, mohl obhlédnout nová zajímavá auta a dozvědět se zajímavé zkušenosti a postřehy od jejich majitelů. ;-)

Thomasino - Dej pokoj s kupátkem. Sedan nemá chybu, s těmi tmavými emkovými koly (mám pro ně slabost :-) ) to vypadá dokonale. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.05.10  23:45

Mojito, ty jsi hlavně na tom okruhu chtěl protáhnout Rocco spolu s Co-Pilotem ;-) A pro BMW nemáš takovou slabost jako já :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…