Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 09.05.10 00:13
« Re: Dnešní sraz MACZ - poděkování za účat
Taky říkám že 8 cm v klidovém stavu stačí ;-) :-!
No nic, jsem kaput, rád jsem vás dneska všechny viděl, jdu spát. Nevím jestli tam zítra na KSA zase půjdu. Beru, ty tam jedeš? Kdyby jsi jel, nebo Mojito, možná bych jel taky. Ale jsou tam i formule, ikdyž ty se dají nahrát.. -
Thomasino 09.05.10 00:11
« Re: Dnešní sraz MACZ - poděkování za účat
Jo tak OZ Superleggera bych si nechal líbit!! Hlavně proto, že nízká prý neodpružená hmotnost na kolech je znát :-)
Ale nekradu, stojí skoro 2x tolik co třeba ty Rondelly, přitom je to taky slušný výrobce a ještě na něho jsou nasadit ty origo VW záslepky ;-)
Ypsi, jede se 25 minut, pak do boxu, krátká fronta na druhých 25 minut :-) A musíš tam být už tam o půl šesté.. -
ypsilon 09.05.10 00:06
mojito-domluveno ;-)
thomasino-a neuvazoval jsi treba a OZ?trba takova crona nebo ultraleggery se sedive delaji ;-) ja jsem si toho karbonoveho bmw f1 destniku vsimnul >:D ;-) :yes:
mojito+thomasino-nehadejte se mi chlapi tady! >:D kdyz dorazim,tak asi na obe jizdy..je mezi nimi naka pauza?..
co-pilot-diky chlape ;-) Tve clio je taky dort a barva nasich kol je prece stejna :-) priste musime vyzkouset jak ty recara drzi ramena v zatackach ;-) >:-[] -
Thomasino 08.05.10 23:56
« Re: Dnešní sraz MACZ - poděkování za účat
Tak třeba pojede Ypsi obě půl hodiny a může svézt i tebe ;-)
Ale jistě uznáš, že vzhledem k tomu, že jsem BMW měl ve svém úzkém výběru, že mám přednost ;-) Nemluvě o té spoustě hadrů BMW F1 Sauber co mám (díky své práci) ;-)
P.S: Ten deštník byl mimochodem také BMW-F1 Sauber-DELL-INTEL pokud sis všiml >:D >:D -
Thomasino 08.05.10 23:53
« Re: Dnešní sraz MACZ - poděkování za účat
Pilote, taky jsem ty kola Ypsimu chválil a ukazoval je už Mojitovi na parkovišti, dokonce jsem si udělal detailní foto. Podobná bych rád i na GTI, ale dělají se jen matně černé (viděl jsem na živo a není to ono) nebo leštěný hliník, což je o něco lepší. Ale anthrazit nebo podobná jsem zatím na GTI od slušného výrobce neviděl. A repliky "no name" nechci.. -
Thomasino 08.05.10 23:51
« Re: Dnešní sraz MACZ - poděkování za účat
HDR udělá Matheas nebo pak Mojito, já je jednak neumím a druhak jsem to nefotil tak, aby z toho šlo HDR udělat ;-\
S-MIKE už dávno spí, ten po desáté většinou umírá >:D
S GTI tě samozřejmě taky rád svezu, jenom na okruh ho zatím brát nebudu, takže po silničkách kolem.. -
ypsilon 08.05.10 23:48
« Re: Dnešní sraz MACZ - poděkování za účat
mojito-hele neni problem,staci se ozvat predem nez pojedes do prahy a dame meeting..jo a klidne Te svezu ;-)
thomasino-super,tak jsme predbezne domluveni :yes: doufamze i s patricnou instruktazi a jizdou? :-)
btw. cekal jsem naky "hedereka" a ono nic..s-mike uz spi nebo co? :-) -
Co-pilot 08.05.10 23:47
« Re: Dnešní sraz MACZ - poděkování za účat
Ahoj, díky všem za příjemně strávené chvíle na srazu. Nestihl jsem se sice při tom počtu účastníků více pobavit a poznat úplně se všemi, ale i tak jsem rád, že jsem poznal nové tváře, mohl obhlédnout nová zajímavá auta a dozvědět se zajímavé zkušenosti a postřehy od jejich majitelů. ;-)
Thomasino - Dej pokoj s kupátkem. Sedan nemá chybu, s těmi tmavými emkovými koly (mám pro ně slabost :-) ) to vypadá dokonale. :yes: