Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 09.05.10 00:52
« Re: Dnešní sraz MACZ - poděkování za účat
Nemám vůbec problém s tím, že se někomu líbí něco jiného, aspoň všichni nejezdíme ve stejných autech, včetně barvy, kol atd. (viz můj soused)... 8-s ;-)
Jen je podle mě "kupé" obecně "sportovnější" (i vzhledově), než (pro většinu lidí) praktičtější sedan...
Navíc pokud máš 190cm a víc, oceníš i znatelně delší dveře... -
Co-pilot 09.05.10 00:40
WL - Mě se více líbí ten boční profil. Kupé mi přijde takové moc "protažené". Ale myslím, že design a jeho vnímání je čistě subjektivní kategorie, takže bych to uzavřel tak, že se ti může více líbit kupé, což ale neznamená, aby se mně více nelíbil sedan. ;-)
Berustina - Já své hovadiny alespoň píšu jenom jednou... >:-[] Zatímco ty už evidentně pospáváš a všechno sem proto "naspáváš" raději dvakrát. :-O >:-[] -
ypsilon 09.05.10 00:21
no tak superleggery jsou snad nejdrazsi :-) ale ultraleggery [odkaz] nebo crona [odkaz] stoji taky za zvazeni ;-) jinak ty rondelly vypadaji dobre,jsou podobne tem mym a ty zaslepky jsou celkem vyhoda..
aha,no tak uvidim jestli dam obe,ale asi ano..a staci kdyz si clovek koupi jizdu az na miste nebo si ty jizdy mam radsi rezervovat pres net?
jinak se panove loucim,ta jizda pres "tankodrom" me vycerpala,takze zatal a dobrou :-) -
white label 09.05.10 00:17
Co-pilot
Když jsou kola hezká, tak sluší kupé i sedanu, ale já jsem taky vždy raději pro jeden pár dveří, než pro dva (jen to nesmím říkat moc nahlas před ženou)..., jak by asi třeba vypadalo tvé CRS s pěti dveřmi... 8-s ;-)