Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.10 21:55
« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
ricardo - když to nemůže zaručit ať to nepíše!Je to klasická klamavá reklama nic víc nic míň
:no: :no: :no:
To je jako bych na net vyvěsil,v nabídce na půjčení možnost Lamba a pak bych jim dal do ruky klíče od Nissanu.Seizis zkrátka lhal a měl by vrátit aspoň 1/2 vstupného,kdo by se s ním soudil,100% by vyhrál .
Je to obyčejnej lhář a blb :no: -
Thomasino 09.05.10 21:44
No vidíš, včera jsme se o takový klub pro "chudší majitele sportovních aut" pokusili a nebylo to špatné!! >:D :-!
Hezky jsme si pokecali na srazu i pak v hospodě ;-)
Občas to můžeme zopakovat a využívat se dají na svezení volné jízdy, budeme stát zezačátku při zemi ;-) Ikdyž představa, že bych si po pár letech fungování a organizování takového klubu našetřil třeba na 911 GT3 by není vůbec špatná představa!!! >:D -
Thomasino 09.05.10 21:41
Ricardo, zkus dát ve Zlíně návrh na změnu rozlišení fotek v recenzích. Na zvýšení maximálního rozměru 800 bodů na 1200 bodů!! Aby ty fotky trochu vypadaly.. Dneska už i ty malé notebooky mají min. 1280 bodů na šířku a 19" LCD mají 1440 bodů ;-) Zkusíš to prosím? Díky. -
Ricardo 09.05.10 21:40
Těžko můžeš spolíhat na to, že tam budou všechny unikátní auta z KSA, zvláš´t když jejich majitelé se rozhodují o účasti kolikrát na poslední chvíli. Nehledě k tomu, že u některých aut je jaksi vyloučeno, aby tam byly současně. Byla to upoutávka, ne slib.
Jinak platí, že komu se cokoliv nelíbí, ať si založí vlastní klub, třeba "pro chudé" nebo takový, kam vždycky všichni přijedou >:-[] -
Thomasino 09.05.10 21:36
No jestli to byla ta s tou matnou karbonovou folií, tak jsi o nic nepřišel. Divné auto a ještě když ho někdo takto zprzní, tak není o co stát.. Viděli jsme SLS, což jsem osobně ani moc nedoufal, to auto vypadá fakt dobře, ikdyž medvědy moc nemusím ;-) Mě moc mrzí že jsem zase neviděl AM DBS a hlavně Zondu!! Tu jsem viděl jen na Autosalonu v červnu v Brně.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.10 21:27
Ricardo - omyl,to byly slibovaná auta,čerpám z propagačních bannerů.
Co vím,tak Enzo,Veyron,Ford GT,Pagani,Koenigg tam nebyly,nyla tam 458 Italia - na Czech Exotic to kometují podobně ;-)
U mě je Seizis * a bohudík,že jsem tomu volovi nepřispěl litr za VIP parkoviště :'-( -