Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.10 23:00
« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
ricardo - minimálně 1/2 roku MUSÍ supermarkety na letácích uvádět min.počet kusů na prodejně,páč se to řešilo jako klamavá reklama,takže zase jsme u toho ;-)
btw : Seizis ti dává slevy,že ho jako jedinej obhajuješ? >:D
Za to,co OPĚT udělal,bych mu to zadní křídlo z jeho poršáku narval do *! >:-[] -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.10 22:48
« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
ricardo - vím,že jsme se o tom bavili,nějakou dobu už podnikám,ale toto je podle mě echt nefér :-(Nemyslím si,že je dobrej obchodník,jelikož takovou křivárnu totiž svede každej pitomec,ale naštěstí nejsou všichni podnikatelé takoví volové jak on.
U mě je slibotechna. -
Thomasino 09.05.10 22:15
« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
Ricardo, co to zvětšení min.šířky fotek, viz. můj dotaz na tebe níže?? ;-)
Mojito - máš Hatch a basta. Ale jestli chceš, pojmenujeme to jinak, aby nám do toho (nebo aspoň mě) zapadla Toyota FT86 ;-)
Můžeš být spolupodílník a spolumajitel klubu, jdeš do toho se mnou? Ještě bych mohl přibrat Berustinu, to je taky kluk šikovná a podnikavá :-! -
Thomasino 09.05.10 22:05
« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
Kluci, kolik jste tak ochotni zaplatit roční poplatek za členství v klubu KHH?? ;-) Trička nechám taky udělat, to není problém, podložky pod SPZ taky pokud budete chtít (ale jak vás znám tak nebudete), možná nějakou tu samolepku pro členy klubu a vymyslet pravidla rychlého ježdění na okreskách taky nebude problém!! >:D >:D