Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 29.10.11 17:49
« Re: Druhé video z okruhu v Brně v pátek 28.10.2011
To že ta reklama je tam tak hezky vidět je tzv. "kouzlo nechtěného", ale rozhodně to nevadí ;-)
WL a Rone, na orientální tanec chodit nemůžete, ten je jen pro ženské a k tomu vám něco chybí/přebývá >:-[] >:-[]
Ale můžete začít chodit na jogu nebo PortDeBras, to je na protažení těla, posílení fyzičky a také na zhubnutí ;-) Což třeba Zumba není, ta má špatnou tepovou frekvenci...
[odkaz]
[odkaz]
-
white label 29.10.11 17:36
Když ještě trošku zapracuješ na "postavě", tak můžem klidně rozjet třeba i produkci exkluzivního, břišně lisovaného, olivového oleje... >:D
To zas ne, jen ten jeho servis je myslím někde směrem z Brna na Vyškov... ;-) -
Ronault. 29.10.11 17:33
WL: JJ, všiml jsem si tvé reakce a nedalo mi to se nepřidat.
Komerčně je promakané, mám chuť se na ty břišní tance normálně přihlásit. Nepůjdeme do toho spolu? Když rozhýbeme náš břišní lis, tak nemáme podle mě konkurenci >:D
Myslíš, že v Brněnském mu říkají "Pan Brzdovka"? >:-[] >:D -
Ronault. 29.10.11 17:26
WA: Tak tak, my jezdíme do Polska, nafta cca 29,50, i když neplatíme kartou, LPG 13,90 Kč. A včera taťka říkal, že mají na Orlenu Vervu za skoro stejnou cenu jako normální naftu, ale že neví, co to je, tak to nebere. Takže je již proškolen, že jestli je za stejnou cenu, tak ať bere prémiovou naftu... přecejen Orlen vlastní Benzinu, takže to bude asi stejné palivo jako u nás v ČR. I Matheas ji bere v PL a hodně si ji pochvaluje.
Thomasino:
1. Ta Fabia je masakr >:D >:D
2. Viditelně jsi to moc nehnal, ale ani se nedivím, v tom provozu... 8-s
3. Krom Fabie tam bylo k vidění tuším Caddy, nebo co to bylo za dodávku na konci druhého videa? Tak už vím, kde se ti zběsilí řidiči dodávek takhle učí jezdit >:D Už mi tam chybí jen Matiz na rozvoz Pizzy a bude kolorit šílenců za volantem kompletní >:D
4. Co ty rukavice? Trochu velké, ne? Navíc v dnešních autech s koženým volantem a tlustým věncem mi to příjde nadbytečné. Leda bys to měl komplet kombinézu, nehořlavou, to pak jo... Ale asi bys vypadal dost divně >:-[]
5. Díky tomu zrcátku fakt zajímavé video. Alespoň víme, kdo tě předjede, když už ty toho moc nenapředjíždíš ;-) >:-[]
6. Teď koukám do tvého profilu. Jak Vyškovsko? Dyť ty máš přece do Brna blíže než do Vyškova, ne? To se za Brno stydíš? >:-[] -
woody-alien 29.10.11 17:01
Bud : No tak to ti gratuluju, u nás na Ústecku/Děčínsku jsou jedny z nejlevnějších cen paliv, ale naftu Top Q jsem bral včera u Benziny za 33.30 a Natural 95 tam měli za 34.30. Ušetřit cca 5 Kč na litru, to není k zahození. :-) -
Bud 29.10.11 16:24
Teď musím tankovat znovu, ale kurz koruny a zlotého se trochu zhoršil, zvedl se blízko svému krátkodobému maximu, tak uvidím, jestli se nebude vracet. >:D i když už nemůžu moc čekat. Dnes tam byla tchýně a mám pocit, že nabrala za 31, no ale uvidíme -
Bud 29.10.11 16:16
w-a: Já bydlím na hranicích s Polskem. Těšín je rozdělen hranicí na český a polský. V tom polským se tankuje 95 za 5,04 až 5,17 Zlotého. Když to platím z karty, tak to banka nejdřív přepočte na eura a pak z eura na koruny. Takže jsou tam tři důležité faktory: 1.cena paliva (ta je v polsku vždy levnější kvůli nižší dani než u nás) 2.kurz zlotého k euru 3.kurz eura ke koruně. Naposledy jsem bral benzín před měsícem, nabral jsem 41,6 litrů, k tomu nějakou sladkou tyčinku-asi snikers a z účtu mi strhli 1220 Kč. -
Thomasino 29.10.11 13:12
V běžném provozu ta Fabka s komínem nejezdí, bylo to auto jen na okruh (hodně poladěné) a odjelo na vozíku. Pochybuji, že by takto kouřící mohlo jezdit po silnici a dostalo STK jinak, než oblíbenou obálkovou metodou. Je s podivem, že ho nechají vůbec jezdit po okruhu, protože za ním vážně není chvilku moc vidět :-O :-( -
Thomasino 29.10.11 13:06
Zrovna na těch našich jízdách se sešlo hodně silných aut. Když jsem to viděl ráno, s jakými obyčejnými auty si to lidi jedou na okruh zkusit, tak jsem předpokládal, že já budu ten, co bude často předjíždět >:-[] Ale takto jsem musel většinou uhýbat já >:D >:D Je teda pravda, že kdybych tomu šlapal více za krk a podařilo se mi lépe zahřát ty semislicky, mohl jsem být rychlejší a s některými trochu "pozávodit", ale na ty 911-tky, Ferrari, nebo EVA X moje GTI v seriovém stavu prostě nemá, nemluvě o poladěných a odlehčených M3 apod.
Třeba M6 jsem v zatáčkách zkracoval, ale na rovinkách se mi zase vzdalovala. Stejně jako za mnou jezdící starší VW Vento s hodně sníženým podvozkem, v zatáčce mě stahoval, ale na výjezdu zabrala turbína a zase jsem mu trochu poodjel :-! -
Thomasino 29.10.11 13:03
Benzín za 26 Kč za litr Naturalu 95 mají 6 dní v týdnu v Livignu ;-) :-)
Ale na to aby si tam člověk jezdil natankovat je to trochu z ruky. Leda tak s cisternou >:-[] >:-[] Nicméně bych se tam hned odstěhoval a nejen kvůli levnému benzínu. Ty hory a silničky jsou tam prostě nádherné :yes: :yes: Ikdyž na zimu bych se vždy přemístil někam ještě jižněji :-!