Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.11  18:08

« Re: Druhé video z okruhu v Brně v pátek 28.10.2011

Přesně tak !! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  17:59

Na té reklamě je zajímavé, jak je to vlastně zrcadlově otočené dvakrát a tím pádem je to vlastně (ve finále) dobře čitelné...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.11  17:49

To že ta reklama je tam tak hezky vidět je tzv. "kouzlo nechtěného", ale rozhodně to nevadí ;-)

WL a Rone, na orientální tanec chodit nemůžete, ten je jen pro ženské a k tomu vám něco chybí/přebývá >:-[] >:-[]
    Ale můžete začít chodit na jogu nebo PortDeBras, to je na protažení těla, posílení fyzičky a také na zhubnutí ;-) Což třeba Zumba není, ta má špatnou tepovou frekvenci...

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.11  17:46

Dalo se tam vidět: VW Caddy, VW Tiquan, BMW X5, Volvo V40, Fiat Panda atd ;-) >:D No a Fabia s komínem >:-[] >:-[] A nějaký Felicie, Fabie atd.
    S tím bydlištem to prosím moc nerozebírejte, díky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  17:36

Když ještě trošku zapracuješ na "postavě", tak můžem klidně rozjet třeba i produkci exkluzivního, břišně lisovaného, olivového oleje... >:D

To zas ne, jen ten jeho servis je myslím někde směrem z Brna na Vyškov... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  17:33

WL: JJ, všiml jsem si tvé reakce a nedalo mi to se nepřidat.
    Komerčně je promakané, mám chuť se na ty břišní tance normálně přihlásit. Nepůjdeme do toho spolu? Když rozhýbeme náš břišní lis, tak nemáme podle mě konkurenci >:D
    Myslíš, že v Brněnském mu říkají "Pan Brzdovka"? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  17:30

Ron
    ad rukavice, viz i moje včerejší reakce z 20:44! >:D
    To zrcátko je promakané i komerčně! :yes: >:-[]
    ad bod 6. Možná to bere podle směru/polohy servisu VW kam jezdí s GTIčkem... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  17:26

WA: Tak tak, my jezdíme do Polska, nafta cca 29,50, i když neplatíme kartou, LPG 13,90 Kč. A včera taťka říkal, že mají na Orlenu Vervu za skoro stejnou cenu jako normální naftu, ale že neví, co to je, tak to nebere. Takže je již proškolen, že jestli je za stejnou cenu, tak ať bere prémiovou naftu... přecejen Orlen vlastní Benzinu, takže to bude asi stejné palivo jako u nás v ČR. I Matheas ji bere v PL a hodně si ji pochvaluje.

Thomasino:
    1. Ta Fabia je masakr >:D >:D
    2. Viditelně jsi to moc nehnal, ale ani se nedivím, v tom provozu... 8-s
    3. Krom Fabie tam bylo k vidění tuším Caddy, nebo co to bylo za dodávku na konci druhého videa? Tak už vím, kde se ti zběsilí řidiči dodávek takhle učí jezdit >:D Už mi tam chybí jen Matiz na rozvoz Pizzy a bude kolorit šílenců za volantem kompletní >:D
    4. Co ty rukavice? Trochu velké, ne? Navíc v dnešních autech s koženým volantem a tlustým věncem mi to příjde nadbytečné. Leda bys to měl komplet kombinézu, nehořlavou, to pak jo... Ale asi bys vypadal dost divně >:-[]
    5. Díky tomu zrcátku fakt zajímavé video. Alespoň víme, kdo tě předjede, když už ty toho moc nenapředjíždíš ;-) >:-[]
    6. Teď koukám do tvého profilu. Jak Vyškovsko? Dyť ty máš přece do Brna blíže než do Vyškova, ne? To se za Brno stydíš? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  17:23

w-a
    Kdyby měla ještě recyklaci nespálené nafty z toho komínu, tak je skoro dokonalá... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  17:01

Bud : No tak to ti gratuluju, u nás na Ústecku/Děčínsku jsou jedny z nejlevnějších cen paliv, ale naftu Top Q jsem bral včera u Benziny za 33.30 a Natural 95 tam měli za 34.30. Ušetřit cca 5 Kč na litru, to není k zahození. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.10.11  16:24

Teď musím tankovat znovu, ale kurz koruny a zlotého se trochu zhoršil, zvedl se blízko svému krátkodobému maximu, tak uvidím, jestli se nebude vracet. >:D i když už nemůžu moc čekat. Dnes tam byla tchýně a mám pocit, že nabrala za 31, no ale uvidíme
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.10.11  16:16

w-a: Já bydlím na hranicích s Polskem. Těšín je rozdělen hranicí na český a polský. V tom polským se tankuje 95 za 5,04 až 5,17 Zlotého. Když to platím z karty, tak to banka nejdřív přepočte na eura a pak z eura na koruny. Takže jsou tam tři důležité faktory: 1.cena paliva (ta je v polsku vždy levnější kvůli nižší dani než u nás) 2.kurz zlotého k euru 3.kurz eura ke koruně. Naposledy jsem bral benzín před měsícem, nabral jsem 41,6 litrů, k tomu nějakou sladkou tyčinku-asi snikers a z účtu mi strhli 1220 Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.10.11  14:18

270 koní, turbo jak z pětilitru, komín nahoru a to celé ve Fabii - co víc dodat >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  14:11

Ta Fabie nesplňuje ani Euro -5... >:D Ale vážně, co je moc, to je moc. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.11  13:12

V běžném provozu ta Fabka s komínem nejezdí, bylo to auto jen na okruh (hodně poladěné) a odjelo na vozíku. Pochybuji, že by takto kouřící mohlo jezdit po silnici a dostalo STK jinak, než oblíbenou obálkovou metodou. Je s podivem, že ho nechají vůbec jezdit po okruhu, protože za ním vážně není chvilku moc vidět :-O :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.11  13:06

Zrovna na těch našich jízdách se sešlo hodně silných aut. Když jsem to viděl ráno, s jakými obyčejnými auty si to lidi jedou na okruh zkusit, tak jsem předpokládal, že já budu ten, co bude často předjíždět >:-[] Ale takto jsem musel většinou uhýbat já >:D >:D Je teda pravda, že kdybych tomu šlapal více za krk a podařilo se mi lépe zahřát ty semislicky, mohl jsem být rychlejší a s některými trochu "pozávodit", ale na ty 911-tky, Ferrari, nebo EVA X moje GTI v seriovém stavu prostě nemá, nemluvě o poladěných a odlehčených M3 apod.
    Třeba M6 jsem v zatáčkách zkracoval, ale na rovinkách se mi zase vzdalovala. Stejně jako za mnou jezdící starší VW Vento s hodně sníženým podvozkem, v zatáčce mě stahoval, ale na výjezdu zabrala turbína a zase jsem mu trochu poodjel :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.11  13:03

Benzín za 26 Kč za litr Naturalu 95 mají 6 dní v týdnu v Livignu ;-) :-)
    Ale na to aby si tam člověk jezdil natankovat je to trochu z ruky. Leda tak s cisternou >:-[] >:-[] Nicméně bych se tam hned odstěhoval a nejen kvůli levnému benzínu. Ty hory a silničky jsou tam prostě nádherné :yes: :yes: Ikdyž na zimu bych se vždy přemístil někam ještě jižněji :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.10.11  06:28

suhlasim zrkadlo bol dobry napad, vidim co sa deje vzadu, vidim reklamu, vidim volant, vidim cestu, vidim ferrari porsche porsche >:D :yes: fabia nema chybu taky dym nam z kominu doma nejde :'-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.11  23:41

Bud: s tím předjížděním na okruhu je to jednoduchý. Nejdřív tomu šlápne na krk, protože ti to musí nandat, pak si vzpomene na vír v nádrži a kolik stojí litr benzínu a už brzdí. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.11  23:36

Bude, a kde bereš benzín za 29 Kč ? Buď si tak tři, čtyři roky netankoval nebo jezdíš k pumpě na Ukrajinu, ne ? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…