Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 10.05.10  00:20

« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím

Ahoj Antone, dneska jsem tě tam zahlídl na parkovišti, ale měl jsem na spěch jiným směrem tak jsem tě nepronásledoval...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  00:19

Tak to je mi líto, Antone :-( Jak se to stalo? To jen tak samo do sebe?
  • « 00 Reagovat !

foto anton17

anton17 10.05.10  00:18

Cau lidi,musim se Vama souhlasit ze me to taky dost zklamalo ze tam treba nebyl Veyron nebo Enzo nebo Zonda coz pro me je vytvor umeni a techniky a muzu rict ze bych byl strasne zklamanej na miste tech kdo by tam prisel na ten okruh podivat se na ty auta a slyset jak zneji a pak dostanou max. GT3 nebo Lambo.ne ze bych to nevidel ale taky jsem se na to tesil,vzdy videt ty skvosty je to zazitek aspon pro me.ale ze to slibi na vsech serverech a pak * to je hnus
    ale ja osobne jsem se ten vikend strane uzil a kdyz jsem zkoncil na odtahovce vecer v nedeli,dostal se mi vzduch do spojky a nesel dat tam kvalt tak se to muselo jit do porsche...ale to uz jina historka
  • 00 Reagovat !

foto anton17

anton17 10.05.10  00:17

« KSA brno

Cau lidi,musim se Vama souhlasit ze me to taky dost zklamalo ze tam treba nebyl Veyron nebo Enzo nebo Zonda coz pro me je vytvor umeni a techniky a muzu rict ze bych byl strasne zklamanej na miste tech kdo by tam prisel na ten okruh podivat se na ty auta a slyset jak zneji a pak dostanou max. GT3 nebo Lambo.ne ze bych to nevidel ale taky jsem se na to tesil,vzdy videt ty skvosty je to zazitek aspon pro me.ale ze to slibi na vsech serverech a pak * to je hnus
    ale ja osobne jsem se ten vikend strane uzil a kdyz jsem zkoncil na odtahovce vecer v nedeli,dostal se mi vzduch do spojky a nesel dat tam kvalt tak se to muselo jit do porsche...ale to uz jina historka
  • 00 Reagovat !

foto anton17

anton17 10.05.10  00:17

« Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím

• 00 Reagovat !

foto anton17

anton17 10.05.10  00:16

Cau lidi,musim se Vama souhlasit ze me to taky dost zklamalo ze tam treba nebyl Veyron nebo Enzo nebo Zonda coz pro me je vytvor umeni a techniky a muzu rict ze bych byl strasne zklamanej na miste tech kdo by tam prisel na ten okruh podivat se na ty auta a slyset jak zneji a pak dostanou max. GT3 nebo Lambo.ne ze bych to nevidel ale taky jsem se na to tesil,vzdy videt ty skvosty je to zazitek aspon pro me.ale ze to slibi na vsech serverech a pak h...o to je hnus
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 10.05.10  00:15

Tak GT-R není supersport... je to jen zatraceně rychlý kupé >:D
    Bylo tam několik kusů (minimálně 4) Murcielago, Carrera GT, Ultima, SLS AMG by se taky do supersportů započítat dal. Taky testarossa a pár vyloženě raritních aut, na kterých to není kolikrát ani vidět. K tomu hromada závodních aut, co ti na nějakej sraz tuningů prostě nepřijede...
    Pro mě to je potěšení se na takový auta dívat a je jedno, jestli je to akce KSA nebo Engine klubu, a být na jednom místě s lidmi, kteří sdílí podobně hluboký zájem o auta. I když nepopírám, že tak jako je mezi návštěvníkama spousta čumilů, tak je i mezi účastníky srazu spousta pozérů, kterým o ty auta vlastně vůbec nejde.
  • 00 Reagovat !

foto anton17

anton17 10.05.10  00:15

Cau lidi,musim se Vama souhlasit ze me to taky dost zklamalo ze tam treba nebyl Veyron nebo Enzo nebo Zonda coz pro me je vytvor umeni a techniky a muzu rict ze bych byl strasne zklamanej na miste tech kdo by tam prisel na ten okruh podivat se na ty auta a slyset jak zneji a pak dostanou max. GT3 nebo Lambo.ne ze bych to nevidel ale taky jsem se na to tesil,vzdy videt ty skvosty je to zazitek aspon pro me.ale ze to slibi na vsech serverech a pak h...o to je hnus
    ale ja osobne jsem se ten vikend strane uzil a kdyz jsem zkoncil na odtahovce vecer v nedeli,dostal se mi vzduch do spojky a nesel dat tam kvalt tak se to muselo jit do porsche...ale to uz jina historka :-)
  • 00 Reagovat !

foto anton17

anton17 10.05.10  00:15

« KSA

ale ja osobne jsem se ten vikend strane uzil a kdyz jsem zkoncil na odtahovce vecer v nedeli,dostal se mi vzduch do spojky a nesel dat tam kvalt tak se to muselo jit do porsche...ale to uz jina historka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10  00:07

ricardo - kdyby tam nebyly GT-R tak je spočítám na prstech dvou ruk ;-)
    Na Renocaru to bylo vcelku obdobný
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  23:53

To slovíčko může u soudu znamenat dost >:D

Je ale pravda, že hodně lidí je zklamaných a jak jsem přemýšlel že bych jel pak v září do Mostu, tak si to ještě hodně rozmyslím :-( To bych se tam musel potkat s pár zajímavýma lidma z MACZ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.05.10  23:51

Spíš si myslím, že pronájem z okruhu se zaplatí ze startovních poplatků, než stylem "dvoustovka k dvoustovce". Ale to není podstatný, stejně tak, že není podstatný, kolik stojí výjezd na trať. Kdo má sportovní auto v ceně stovek tisíc Euro (a se servisníma nákladama v řádu minimálně tisíců Euro ročně), ten opravdu nemá problém dát jednou za čas pár tisíc za to, aby se mohl projet na okruhu. Mně se na tom líbí, že to je akce, kde až na pár jednotlivých výjimek je "nejhorší" auto BMW M3.
    Na Renocar Day jsem nikdy nebyl, tak si to netroufnu soudit, ale můj tip je, že počet supersportů bys napočítal na jedné ruce.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.10  23:38

ricardo - nejde jen o Veyron,ale i o další auta co tam měly být,vypisovat se je mi nechce ;-\ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.10  23:34

ricardo - ale i ti baťůřkáří mu přináší slušnej zisk a slovíčko ,,jako,,by mu soudní spor rozhodně nevyhrálo ;-)

Majitele dražších aut chápu,to je jasný,jen se mi nelíbí,že na nich takto parazituje jak nějaká veš :no:

btw : popravdě letos to tam bylo jasně nejslabší a dost se to blížilo Renocaru,což si myslím,že je přinejmenším tristní...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.10  23:33

Thomasino
    Nebýt podobných "zazobanců", nebylo by ani podobných aut k tomu organizovanému "očumování"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.05.10  23:31

Kromě toho je ten béžovej Veyron ještě o dost hnusnější, než běžně objednávaný kusy, takže nechápu, že vás to tolik žere >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  23:30

Nebo jeho 3 auta ;-) >:D Nisméně ta pálka co chce za účast a ježdění po okruhu je ukrutná, nechápu že to těm lidem za to stojí :-) To musí být opravdu zazobanci, co neví co s prachama ;-) Kdyby jezdili na volné jízdy, jako jsem tam tuhle jednu 911 GT3 nebo R8 a F430 viděl, tak mají volnější trať a stojí je to pakatel >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.05.10  23:27

No tak tam aspoň příště nepůjdou lidi s igelitkama a baťůžkáři, kteří chtěli poprvé vidět Veyron, ale jen ti, který ty auta opravdu zajímají jako celek >:D
    Já to beru od těch majitelů aut spíš jako laskavost, že je takto jedou předvést s vědomím všeho, co je s tím spojené. Přece nemůžeš po někom, kdo má auto za stovky tisíc Euro chtít, aby si udělal v jeden konkrétní den čas na čumily...
    A podíval jsem se do toho letáku, u obou výčtů je tam slovíčko "jako". Je jasné, že Seizis může při nejlepší vůli garantovat tak maximálně datum a že tam bude jeho auto.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.10  23:24

Pravda je Mojito, že v reklamách se to musí vždycky trochu "vylepšit" aby to lidi nalákalo, taky to občas používáme ;-) Ale ta hranice kdy je to klamavá reklama, nebo lež, nebo jen "příslibem nezarmoutíš" je tenká ;-) >:D
    Problém s KSA je podle mě v tom, že nasliboval hodně aut (měl to formulovat lépe) a protože to s nimi pořádně nedomluvil, a nemá to nijak podchycené (účast je dobrovolná), tak měl letos hodně smůlu s tím že mu spousta těch zajímavějších aut nedojela (možná i kvůli počasí co předpovídali). Navíc byla podle mě chyba to udělat na dva dny!! :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.10  23:19

ricardo - jde mu to,ale za cenu lží.
    Kdyby napsal,že je sraz sportovních aut a tučně by neuvedl,že tam bude Veyron,Enzo atd.přišlo by mu tam o 1/2 lidí míň,to je jasný.
    Sorry,ale toto dokáže opravdu každej primitiv
    :no:

btw : co mě těší je,že si udělal pěknou reklamu na příští KSA v Mostě
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…