Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 10.05.10 20:58
« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
Tak jasně že je celkem fajn, že taková akce je a člověk tam může pohromadě tolik aut vidět (ale v Brně na okruhu jsou i na dalších akcích tak 4x ročně). Že na tom Seizis rejžuje? Proč ne. Začal s tím poměrně brzo a takových aut bylo málo, navíc zkusit jsme to mohli v té době všichni :-) Je fajn, že se snaží (aspoň na oko určitě) majitele takových aut poznávat jejich auta na okruzích a s instruktory. Ikdyž si nedělám iluze, že by nejezdili rychle na normálních silnicích :-!
Nicméně je také pravda, že těch skvostů inzeroval hodně a jak jsem již psala, měl dost smůlu (nebo málo vyjednávacího umu) v tom, že mu z nich dorazila jen malá část :-( Čekal jsem více, ale byl jsem rád, že jsem tam v sobotu byl. Nicméně kdyby jich tam bylo více, šel bych asi i v neděli. Takto jsem byl trochu zklamán a v neděli se mi již nechtělo.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10 11:08
« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
ricardo - nevím,do definice supersportu bych se asi nepouštěl ;-)
zonixx - co se týče tuningu,atmosféře atd. - souhlas :yes:
Asi rozmazlenej jsem,ale auta,která si jmenoval mi nepřipadají až tak moc vyjímečná,ale o to tady ani nejde.
Seizis neměl propagovat to,co neměl 100% slíbený,cestovka taky nebude psát v letáku,že na jejich dovolené bude svítit slunce po celou dobu jejich pobytu...
btw : kdyby mu nedorazilo jedno nebo dvě káry,dá se nad tím mávnout rukou,jenže ono mu nedorazilo vlastně nic -
ZonixX 10.05.10 10:26
« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
Zdravim vsechny - akci KSA jsem doted absolvoval jenom jednou, naposledy v Moste a jelikoz to byl muj prvni vetsi kontakt s touto kategorii vozu, byl jsem nadsen :-) rozhodne hodlam v navstevach pokracovat, proto je mi lito, ze jsem ze zdravotnich duvodu nemohl ted do Brna :-( ..nevim, jak si kdo pamatuje, ale jeste nedavno tady neexistovala moznost koncentrovane videt tyhle vozy na jedne akci. A ze "neni" Enzo a Veyron...? Nevim, jak je kdo rozmazlenej a kdo ma jak nastavenou latku, ale pro mne neni 911ka, M3ka, F430ka, RS4 a podobne vozy natolik okoukana zalezitost, ze bych jimi pohrdnul.. a to vsechno za 200Kc, coz je skutecne smesny peniz a to vse garantuje, ze tam pridete a uvidite NECO. Ne jak jit na tuningovy sraz a tam ve spouste hromady nevkusu hledat skvost jak jehlu v kupe sena. Nemluve o atmosfere, ktera je na KSA nekolikanasobne kultivovanejsi. Veyron a Enzo? Tresnicka na pomyslnem dortu. Jestli nekdo z vas ma moznost, tak urcite presvedci pana Passera, nebo pana Kolara, aby si udelal vylet na akci s Veyronem, jeste ze jich je tolik... no a na zaver, co ma Seizis delat? Vybirat penale od clenu KSA za neucast? -
Ricardo 10.05.10 10:25
« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
Tak už jsem narazil i na názor, že Ferrari F430 je supersport... mě to nepřekvapuje >:D
Závazná definice neexiszuje, ale podle musí být supersport "super" - extrémně rychlý, extrémně drahý a musí existovat maximálně několik set kusů -
ypsilon 10.05.10 09:11
nazdar antone :-)
tak to je mi lito,ale jesteze to neni nic zasadniho ;-) hele a ja bych teda chtel poslat link na Vase fotky,diky moc ;-) :yes:
jinak k tomu nalakani nebo klamave reklame..tak seizis to dela kazdy rok a kazdym rokem prijde vic a vic lidi..i Ti(vcetne me),kteri vi,ze tam stejne zadneho veyrona nebo enzo neuvidi,ale stejne se prijedou podivat kvuli te atmosfere benzinu a spalenych gum >:-[] -
anton17 10.05.10 00:26
« Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím
no to je jen prkotina prej, ze to je jenom jak byl strasne rozhavenej vyfuk nebo ja mam dva v tom RS tak je tam nekde vede ta hadice k ty spojce tak se tak dostal vzduch asi to prasklo a pak nesel zadnej kval mely jste me videt jak jsem cely to kolo na 6 kval jinak jsem nomohl nic dat >:D