Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 11.05.10  15:35

« Re: Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím

Thomassýno - jsem v klubu! >:D Tfůj tfujtajblový Frpýček >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.05.10  11:55

thomasino - už jsem to zkoukl,nu co naděláme :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 10.05.10  23:49

Díky za odkaz :yes:

konečně vidím i kamaráda na té 370Z :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10  23:43

thomasino má pravdu ricardo ;-)

ricardo :
    btw : koukal jsem na recenze a ve všech je označováno GT-R jako supersport ;-)

Dobrou noc všem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  23:27

Mojito - tak o tohle jsme bohužel v neděli přišli :-( :-O

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  22:04

Z první části tam byly všechny. Z druhé části v upoutávce o zvuk chyběly všechny podstatné kromě Carrery GT :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 10.05.10  21:17

Většina ze seznamu [odkaz] jich tam ale opravdu byla!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.10  20:58

Tak jasně že je celkem fajn, že taková akce je a člověk tam může pohromadě tolik aut vidět (ale v Brně na okruhu jsou i na dalších akcích tak 4x ročně). Že na tom Seizis rejžuje? Proč ne. Začal s tím poměrně brzo a takových aut bylo málo, navíc zkusit jsme to mohli v té době všichni :-) Je fajn, že se snaží (aspoň na oko určitě) majitele takových aut poznávat jejich auta na okruzích a s instruktory. Ikdyž si nedělám iluze, že by nejezdili rychle na normálních silnicích :-!
    Nicméně je také pravda, že těch skvostů inzeroval hodně a jak jsem již psala, měl dost smůlu (nebo málo vyjednávacího umu) v tom, že mu z nich dorazila jen malá část :-( Čekal jsem více, ale byl jsem rád, že jsem tam v sobotu byl. Nicméně kdyby jich tam bylo více, šel bych asi i v neděli. Takto jsem byl trochu zklamán a v neděli se mi již nechtělo..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10  12:12

pet-a - zkus czech exotic ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.05.10  11:43

RicaRdo, to se jako pokoušíš naznačit, že třeba takové eRkové modely VW nejsou supeRspoRty? :-O >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 10.05.10  11:30

Pokud by to nebyl problém, byl bych rád, za nějaké fotky z KSA....

Nevíte kde bych nějaké našel?? ;-) Dík...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 10.05.10  11:19

Já tam z těch aut na letáku neviděl jen šest nebo sedm, to není tak zlý...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10  11:08

ricardo - nevím,do definice supersportu bych se asi nepouštěl ;-)

zonixx - co se týče tuningu,atmosféře atd. - souhlas :yes:
    Asi rozmazlenej jsem,ale auta,která si jmenoval mi nepřipadají až tak moc vyjímečná,ale o to tady ani nejde.
    Seizis neměl propagovat to,co neměl 100% slíbený,cestovka taky nebude psát v letáku,že na jejich dovolené bude svítit slunce po celou dobu jejich pobytu...

btw : kdyby mu nedorazilo jedno nebo dvě káry,dá se nad tím mávnout rukou,jenže ono mu nedorazilo vlastně nic
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 10.05.10  10:26

Zdravim vsechny - akci KSA jsem doted absolvoval jenom jednou, naposledy v Moste a jelikoz to byl muj prvni vetsi kontakt s touto kategorii vozu, byl jsem nadsen :-) rozhodne hodlam v navstevach pokracovat, proto je mi lito, ze jsem ze zdravotnich duvodu nemohl ted do Brna :-( ..nevim, jak si kdo pamatuje, ale jeste nedavno tady neexistovala moznost koncentrovane videt tyhle vozy na jedne akci. A ze "neni" Enzo a Veyron...? Nevim, jak je kdo rozmazlenej a kdo ma jak nastavenou latku, ale pro mne neni 911ka, M3ka, F430ka, RS4 a podobne vozy natolik okoukana zalezitost, ze bych jimi pohrdnul.. a to vsechno za 200Kc, coz je skutecne smesny peniz a to vse garantuje, ze tam pridete a uvidite NECO. Ne jak jit na tuningovy sraz a tam ve spouste hromady nevkusu hledat skvost jak jehlu v kupe sena. Nemluve o atmosfere, ktera je na KSA nekolikanasobne kultivovanejsi. Veyron a Enzo? Tresnicka na pomyslnem dortu. Jestli nekdo z vas ma moznost, tak urcite presvedci pana Passera, nebo pana Kolara, aby si udelal vylet na akci s Veyronem, jeste ze jich je tolik... no a na zaver, co ma Seizis delat? Vybirat penale od clenu KSA za neucast?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 10.05.10  10:25

Tak už jsem narazil i na názor, že Ferrari F430 je supersport... mě to nepřekvapuje >:D
    Závazná definice neexiszuje, ale podle musí být supersport "super" - extrémně rychlý, extrémně drahý a musí existovat maximálně několik set kusů
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10  09:44

ricardo - takproč jsem x krát četl o GT-R jako o supersportu?Ale to je jedno,o to vlastně hůř ;-\
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.05.10  09:41

anton - vzduch do spojky? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 10.05.10  09:11

nazdar antone :-)

tak to je mi lito,ale jesteze to neni nic zasadniho ;-) hele a ja bych teda chtel poslat link na Vase fotky,diky moc ;-) :yes:

jinak k tomu nalakani nebo klamave reklame..tak seizis to dela kazdy rok a kazdym rokem prijde vic a vic lidi..i Ti(vcetne me),kteri vi,ze tam stejne zadneho veyrona nebo enzo neuvidi,ale stejne se prijedou podivat kvuli te atmosfere benzinu a spalenych gum >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto anton17

anton17 10.05.10  00:32

« Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím

ale kdo by nekdo chtel foto od nas z 8-9/05 tak muzu dat na uloz.to a poslat link ke stazeni
  • 00 Reagovat !

foto anton17

anton17 10.05.10  00:26

« Kdo byl dnes na KSA v Brně? Dejte info jaký tam byly auta, prosím

no to je jen prkotina prej, ze to je jenom jak byl strasne rozhavenej vyfuk nebo ja mam dva v tom RS tak je tam nekde vede ta hadice k ty spojce tak se tak dostal vzduch asi to prasklo a pak nesel zadnej kval mely jste me videt jak jsem cely to kolo na 6 kval jinak jsem nomohl nic dat >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…