Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  22:57

« Re: Protisluneční fólie konečně na GTI!

Smazat WIN?? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  22:54

BERU - koukám k nám na net, ten QNAP skladem není, musí se objednat. Mám ho teda objednat, ať se to nezdržuje? ;-)

Jinak zadní tmavá skla z výroby jsem neobjednával u VW schválně, už jsem tu chybu udělal před 2 lety s Maxem. Pak je ten zadek moc tmavý a předek tak tmavý být nemůže a netrefíš stejná odstín a nevypadá to tak dobře. Proto jsem chtěl všechno stejné. Navíc to z výroby je jen sklo a za to folie má i jisté bezpečnostní prvky, minimálně to rozbité sklo není vysypané po celém autě a uvnitř dveří (pokud ti ho zloději rozbijí, jen proto aby se mrkli zda nemáš ve schránce navigaci) a nedrnčí to tam..
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  22:53

Thomasino: Promiň že otravuji s IT otázkou pod tvou károu, ale mám problem s Win 7 32bit verze, že se mi automatický nastavuje na otevírání .avi souborů Winamp a i když najedu na nějaký avi, dám vlastnosti a změnit Winamp na VLC tak mně to přehodí během 24h zpět... Je nějaké řešení kromně uninstal Winamp?
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  22:52

Na rozdíl od tebe když něco slíbím, tak to pak splním. Domluva zněla KVĚTEN - AUTO A ŽENA(Y) a co jsi vyhlásil za téma? ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.10  22:48

Wii-
    Tak moje skla ti musia prísť tmavé.Aj vpredu lebo minule sa policajt odkuril tak že ma zastavil a si myslel že mám nalepené fólie tak sa snažil zistiť či sú to fólie abo od výroby.Po 1 poškrabal mi okno po 2 ešte ma zdžubal za to že mám americkú verziu Auta.No na druhý deň som zistil že on je podomnou ako v odelení na polícii tak som si ho zavolal a vydiskutoval som si to s ním.Nech sa naučí všetko o autách keď chce ešte robiť na dopravnom.

Thom-
    Ta slnečná clona je veľmi dobrá vec hlavne na cestách po diaľnici. ;-)
    Veľa šťastných km s GTI-čkom
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:47

Berustino:
    vis co mi mužeš >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  22:45

Wii - furt sem necpi to svoje 320si. Koho to zajímá? >:D >:D >:D
    Tome - já měl na bavorsku okna jejichž barva folie byla jakási zlatá metalíza. Tak jsem si říkal něco podobného dopředu, ale tmavý bych taky bral. Skouknu to jak budu u tebe pro NAS. Teda pokud budeš mít čas. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:45

A já nic? :'-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  22:42

Tak to GTI dostane zase jiný charaktér, osobně jsem zastáncem tmavších skel jak z estetického tak praktického hlediska. Pruh na čelním skle je výborná věc v létě, mně teda chybí, měli jsme ho na X5 a byl takový do zelena, byl ale funkční a to tak, že dobře....
    Jinak mně čeká v létě výměna fólii na reklamačku, protože se mi tvoří mikro pruhy... Říkal že za to ale může vnitřek dveří ať to nechám vykuchat a vyčistit a pak to přelepí, docela jsem z toho v šoku protože folie teto firmy mame na 4 autech a pohoda.... Snad se to v létě vyřeší...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  22:42

Je přes něj vidět o poznání méně než přes ty ostatní skla, ale zase není tak široký a nezasahuje vůbec do výhledu :-) No však to jistě brzo uvidíte, teda aspoň Berustina a Mojito ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:36

Ja ten pruh mel stejne tmavý :-) Ale možná že mám všechny skla tmavější než ty.. Ale zas tak tmavý mi nepřijdou, dovnitř je v klidu videt :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  22:30

Tak ten pruh teda není stejně tmavý jako ostatní skla, je výrazně tmavší. Ale vypadá jako poslal WII odkaz. Tak nějak normálně, jako spousta jiných (nalepené zevnitř). Barva jiná nejde :-( Ale kdyby k tomu byla ještě černá střecha, auto by vypadalo o hodně lépe ;-) A BERU, žlutý pruh by ti k ničemu nebyl. Určitě ne proti sluníčku :-) Každopádně nechat si nalepit žlutý pruh z venku není problém, na to stačí nějaké grafické studio co řežou reklamy plotrem. Kdyžtak ti mohu dát odkaz na známé co nejsou drazí. Ale s tím barevným můžeš mít problém s polišema a na STK by jsi to musel sundat. Měl jsem kdysi šedý na Mondeu, viz. tady:
    [odkaz]
    - ale pak to po dvou až třech letech (spíše zimách) začalo praskat a nešlo to po 4 letech před blížícím se STK rozumně dolů. Musel jsem pak takticky nechat vyměnit celé sklo, pokud jsem to nechtěl škrábat asi 10 hodin v tahu milimetr čtvereční po milimetru :-(
    Takže přišlo na řadu čelní sklo s pruhem z výroby ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:23

No jelikož Thomasino píše, že všechno je ve stejné tmavosti a odstínu, tak předpokládám, že to má podobný jak já.. mě teda ted schází ten horní pruch, ale představit si to ještě dokážu >:D >:D Ale jinak myslim že není problém folie jakékoliv základní barvy a možná i jakékoliv :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  22:21

Wii - já viděl i barevné pruhy. Myslím zelený a červený. Tak jsem si říkal jestli si třeba nemůžeš barvu vybrat. Něco do žluta bych bral. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  22:21

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:20

Berustina, myslím že ten pruh bude něco jako jsem měl já! ;-) Např zde je vidět [odkaz] [odkaz] [odkaz]
    jak jinak by to asi vypadalo? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  22:16

Už se těším na fotky, abych mohl posoudit. Kdyby sis koupil pořádné auto, měl by si skla zabarvené už z výroby a v ceně.
    P.S. prosím vyfotit ten pruh na předním skle, na to jsem opravdu zvědavý. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  21:30

« Re: Passat CC

Ahoj, no pocity byly rozporuplné. Jsem trochu rozmazlený adaptivním podvozkem z GTI. Pokud o CC uvažuješ, určitě do toho investuj čas a projeď se s CC jak s adaptivním podvozkem (nejde prý pro 1,8T), tak i bez něj. Rozdíl bude podle mě neuvěřitelně velký. Možná to chování CC bez ACC bylo způsobeno kombinací sport.podvozku a 18" kol. Pokud nebudou finance na 2,0TSI s ACC, určitě bych nedával 18" kola a sport.podvozek. Auto bylo nervózní a na delší trasy to není moc dobré svezení.. Taky je na něm už trošku vidět stáří Passatu, počkal bych si spíše rok na nového Pašíka ;-) Jinak boční silueta se mi moc líbí, zadek taky ujde (zvláště v tmavších barvách), ten předek není úplně ono. Aspoň mě se až tak nelíbí, jako třeba nové Polo nebo Tueareg ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.10  21:15

« Passat CC

Ahoj! plánuji se projet s CC, jaký jsi měl z toho auta pocit?
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  20:48

« Protisluneční fólie konečně na GTI! :-)

Tak jsem se dočkal a na GTI mám od dnešního dne protisluneční folie 3M a navíc ještě pruh na předním skle nahoře. Když jsem auto přebíral, působilo to hodně tmavě, ale není to tak strašný. Je dovnitř celkem v pohodě vidět, takže by neměl být problém s policií a zároveň to není úplně světlé, takže tam nebude tak teplo. Je to taková zlatá střední cesta. Ani tmavé, ani světlé. Celé auto je v jednom odstínu, takže to vypadá pěkně. O víkendu pořídím nějaké foto, tak pak přidám. Zatím jen prší a prší..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…