Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
berustina 19.05.10 23:17
« Re: Protisluneční fólie konečně na GTI!
To jo, kam se na tebe hrabu. Samozřejmě pokud bych sháněl přímo něco jako NAS k serveru, tak bych musel vybrat něco co umí RAID. Ale pro domácí účely a třeba k PS3 je to pro mne naprostá pecka.
S tou asistentkou jsem se pobavil. ;-)
btw. mrkni na O!Play ;-) -
Thomasino 19.05.10 23:13
Kurnik chlape! Ty tomu občas rozumíš lépe než já :-O Házíš tady pojmy sem a tam.. Asi se budu muset v této oblasti domácích "úložišť" taky trochu vzdělat a začít orientovat ;-\ Já prodávám spíše ty dražší za 150-300 tisíc a ty mě baví více :-! Ale jsem spíše teoretik než praktik ;-) Asi si tě najmu jako asistentku :-) Ještě ti chybí trojky prsa a pěkný zadek >:-[] -
berustina 19.05.10 23:09
Tome - koukal jsem, ale k routeru bych chtěl něco v bílé. ;-) Navíc primárně to bude fungovat jako UPnP, či DLNA server. A vzhledem k doporučeným diskům výrobce se jedná o dražší HDD s provozní dobou kole 1.2 milionu hodin, což si myslím je dostatečné. ;-) -
Thomasino 19.05.10 23:05
Hele a koukal jsi taky na SYNOLOGY? Prý je to skoro tak dobrý jako QNAP a je to levnější ;-) Ale funkce a výbavu nevím a pokud to nejde tentokrát úplně z tvých peněz, tak asi neřeš :-)
Zítra objednáme.. Jen jsem se díval, že to je pouze na 1 disk, tedy žádný RAID 1 (zrcadlo) pro zálohování. A jak dobře víš, disk čas od času klekne :-( -
Vampix(Diesel Power) 19.05.10 23:04
S Mac ještě nemám osobní zkušenost vůbec, pojede to normálně kdybych si to hodil jako druhý systém? Popřípadě nenajde se nějaké fórum či web přímo pro začátečníky na Macu? :-) Ta myšlenka mně pár krát napadla, ale s Win 7 nebyly zatím větší uživatelské problémy a to z pohledu vcelku laického studentího uživatele :-) -
Thomasino 19.05.10 23:03
Já Linuxu taky nerozumím. A musím zbaběle přiznat, že doby kdy jsem ještě trochu hověl SW jsou dávno pryč, dneska jsem jen prostý produkťák-obchodník a na tyhle věci chodím na rady za techniky :-( Mám doma WIN7 64bit a na prac.noťasu asi 3 dny WIN7 32bit, ale nepoužívám WINAMP ani to druhý, takže nevím. Postup máš správný, přes pravé tlačítko a zaškrtnout vždy otevírat ve WINAMP. Ještě záleží občas na tom, který SW jsi instaloval jako poslední. Takže bych určitě zkusil znovu nainstalovat WINAMP. Ale to jsi asi zkoušel, předpokládám.. -
berustina 19.05.10 23:00
Tome - klidně ho objednej. Jenom pokud bude zítra faktura, tak bude zaplacena až v pátek, neb zítra je vedení pryč. Ale bude to rychlovka, protože máme KB a vy myslím taky. Jak dlouho se na něj čeká netušíš?
Já to taky neobjednával, Cupra to má jaksi automaticky. ;-) -
Thomasino 19.05.10 22:59
Prý poliši občas prudí za ty clony na předním skle, když to není z výroby. Ale při tom to podle mě přispívá k bezpečnosti provozu, protože tě neoslní nečekaně slunku, třeba mezi slunečními clonami a zpětným zrcátkem. Navíc v tom autě není takové vedro, tudíž není řidič pak unavený a otrávený :-! ;-) -
Wiii 19.05.10 22:57
Beru:
Od začátku říkám, že pro tohle téma jsem až budu v CR >:D >:D Tohle sis možná domluvil s Mojitem >:D Ale se mnou ne >:D
Adam:
No naživo jsem to nevidel, takze tezko řict ;-) Jinak mám taky jednu folii poškrábanou :-(
Thomasino:
typická IT odpověď >:D >:D >:D