Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  23:20

« Re: Protisluneční fólie konečně na GTI!

Jinak malá plastika by to zpravila. S tou asistentkou. To co ti přebývá na zadku a jinde připlácneme na prsa a pak to jen trošku upravíme a zformujeme a je to ;-) :-) Nebo z tebe uděláme dvě FEFE a máme dvě asistentky ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  23:18

Co je to sprostý slovo na konci? Neznám to a uráží mě to :-!
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  23:17

To jo, kam se na tebe hrabu. Samozřejmě pokud bych sháněl přímo něco jako NAS k serveru, tak bych musel vybrat něco co umí RAID. Ale pro domácí účely a třeba k PS3 je to pro mne naprostá pecka.
    S tou asistentkou jsem se pobavil. ;-)
    btw. mrkni na O!Play ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  23:17

Beru, je to výmluva, ale pravdivá >:D

Adame, možná :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  23:17

Berustina: A je velký problém implentovat Mac OS X do jiné krabičky než Mac?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  23:13

Kurnik chlape! Ty tomu občas rozumíš lépe než já :-O Házíš tady pojmy sem a tam.. Asi se budu muset v této oblasti domácích "úložišť" taky trochu vzdělat a začít orientovat ;-\ Já prodávám spíše ty dražší za 150-300 tisíc a ty mě baví více :-! Ale jsem spíše teoretik než praktik ;-) Asi si tě najmu jako asistentku :-) Ještě ti chybí trojky prsa a pěkný zadek >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  23:12

Vampix - MAC OS X funguje trošku jinak. Ačkoliv jsou dnešní Meky postavené na Intel platformách tak jsou ovladače přímo kompilovány do jádra OS, tzn. že MAC OS X je psaný přímo pro specifický hardware.
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  23:10

Vampix nemá Meka, má Lenovo... No tak zajisté, že jsem to zkoušel vypnout zapnout, né přímo kvůli tomu, ale tak normálně NB vypínám >:D Ono se to objevuje déle, ale jsem líný to řešit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  23:09

Tome - koukal jsem, ale k routeru bych chtěl něco v bílé. ;-) Navíc primárně to bude fungovat jako UPnP, či DLNA server. A vzhledem k doporučeným diskům výrobce se jedná o dražší HDD s provozní dobou kole 1.2 milionu hodin, což si myslím je dostatečné. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  23:08

Ještě bych měl jednu dobrou radu k uvedenému problému. Je to sice už z kategorie cenných a dobře placených rad, ale co už ;-)
    Zkoušel jsi ten počítač vypnout a zapnout?? ;-) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  23:05

Hele a koukal jsi taky na SYNOLOGY? Prý je to skoro tak dobrý jako QNAP a je to levnější ;-) Ale funkce a výbavu nevím a pokud to nejde tentokrát úplně z tvých peněz, tak asi neřeš :-)
    Zítra objednáme.. Jen jsem se díval, že to je pouze na 1 disk, tedy žádný RAID 1 (zrcadlo) pro zálohování. A jak dobře víš, disk čas od času klekne :-(
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  23:05

Vampix - ty máš MEKA? ;-)

jinak třeba [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  23:04

S Mac ještě nemám osobní zkušenost vůbec, pojede to normálně kdybych si to hodil jako druhý systém? Popřípadě nenajde se nějaké fórum či web přímo pro začátečníky na Macu? :-) Ta myšlenka mně pár krát napadla, ale s Win 7 nebyly zatím větší uživatelské problémy a to z pohledu vcelku laického studentího uživatele :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  23:03

Já Linuxu taky nerozumím. A musím zbaběle přiznat, že doby kdy jsem ještě trochu hověl SW jsou dávno pryč, dneska jsem jen prostý produkťák-obchodník a na tyhle věci chodím na rady za techniky :-( Mám doma WIN7 64bit a na prac.noťasu asi 3 dny WIN7 32bit, ale nepoužívám WINAMP ani to druhý, takže nevím. Postup máš správný, přes pravé tlačítko a zaškrtnout vždy otevírat ve WINAMP. Ještě záleží občas na tom, který SW jsi instaloval jako poslední. Takže bych určitě zkusil znovu nainstalovat WINAMP. Ale to jsi asi zkoušel, předpokládám..
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  23:02

Wii - to je výmluva, ne omluva. >:-[]
    Tome - odpověď hodná odborníka. :yes:
    Vampix - MAC OS X. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.10  23:01

Wii-
    Dúfam že budeš mať príležitosť to vidieť či? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 19.05.10  23:00

Tome - klidně ho objednej. Jenom pokud bude zítra faktura, tak bude zaplacena až v pátek, neb zítra je vedení pryč. Ale bude to rychlovka, protože máme KB a vy myslím taky. Jak dlouho se na něj čeká netušíš?
    Já to taky neobjednával, Cupra to má jaksi automaticky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.10  22:59

Prý poliši občas prudí za ty clony na předním skle, když to není z výroby. Ale při tom to podle mě přispívá k bezpečnosti provozu, protože tě neoslní nečekaně slunku, třeba mezi slunečními clonami a zpětným zrcátkem. Navíc v tom autě není takové vedro, tudíž není řidič pak unavený a otrávený :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 19.05.10  22:58

Linuxu nerozumím >:D něco jednoduššího? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.05.10  22:57

Beru:
    Od začátku říkám, že pro tohle téma jsem až budu v CR >:D >:D Tohle sis možná domluvil s Mojitem >:D Ale se mnou ne >:D

Adam:
    No naživo jsem to nevidel, takze tezko řict ;-) Jinak mám taky jednu folii poškrábanou :-(

Thomasino:
    typická IT odpověď >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…