Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.05.10 21:59
« Re: Dnešní TOP GEAR pro MOJITA a WL
thomasino - to je chyba!Po okresce okamžitě umýt,druhý den ho sice zasviníš,ale když ho zase umeješ tak není co řešit :yes: >:-[] ...a tak stále dokola a dokola :-|
btw : o GT-R bych se staral úplně stejně jak o rocco,protože si myslím,že líp to nejde a obě auta bych ,,miloval,, -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.05.10 21:58
thomasino - já to viděl,řekl to Clarskon a beru ho s rezervou...nebo mám asi malý mozek >:-[]
Rocco je KONEČNĚ precizně ošetřený,vypadá jak nový a já mám radost :yes: To mi stačí!
btw : Lotus byl parádní :yes:
maxsas - jo to bylo very good :yes: -
Thomasino 21.05.10 21:55
No vidíš. A moje okolí (kolegové, kamarádi, kamarádky) mají pocit, že jsem na auto moc přecitlivělý, moc ho opečovávám, chovám se k němu přehnaně slušně atd >:D Prý nejsem normální, že bych se měl léčit ;-) Takže vy když jste na tom ještě o poznání hůře (nebo lépe?), tak jste asi podle většiny ještě více postižení a z ústavu byste neměli ani vycházet (nebo vyjíždět??) >:-[] >:-[]
Až budu mít jednou toho Caymana (to už bude ale veterán), tak se o něj budu samozřejmě starat ještě mnohem více než o GTI, neboj ;-) A náhodou ho pojedu zítra dopoledne asi umýt..
Jen mi přijde zbytečné ho umývat moc často a především v "období dešťů", protože nemám tu možnost jako vy ho nechat v garáži a jet jiným autem. Prostě s ním musím jezdit každý den, neboť doma jiné auto nemáme :-(
Proto si rozmyslím, jestli má smysl ho umývat (a trávit tím spoustu času kterého je málo, když ho mohu využít třeba skvělou projížďkou po okreskách), když vím, že bude za dva dny zase pršet :-! >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.05.10 21:45
No a my shodou okolností dnes mluvili o tobě a tvém nemytí auta....Došli jsme k závěru,že nemáš ten 'správnej' vztah ke GTI. ;-)
Přece...logicky,když něco(někoho)miluju,ráda to(ho)opečovávám.No ne?!A nedělám to z donucení,nýbrž s láskou. ;-)
Co je větší pravda,hm?Hlášky Clarksona,nebo tato logická úvaha??? :-)
btw - ty kdyby sis někdy koupil tvého vysněného Caymana(doufám,že se tak nestane,to auti bych litovala) a takto o něho NEpečoval,tak tě nařknu z týrání... >:-[] -
Thomasino 21.05.10 20:59
« Dnešní TOP GEAR pro MOJITA a WL
Mojito a White Labele, koukali jste dneska na Top Gear? Byla tam skvělá hláška!!
"Kdo rád často myje svoje auto, má buď malý mozek, nebo nešťastné manželství!!" >:D >:-[] >:-[]
Tak co z toho platí na vás, pánové? ;-)
Ale našlo by se tu více takových "čističů", že? Berustino, S-Miku apod :-) No možná pojedu zítra auto taky trochu umýt, asi po měsíci..
Jinak tam byl dneska naprosto fantastický a úchvatný bílý Lotus Exige S!! Dokonce i Jeremy ho moc chválil a na okruhu s ním Stig zajel lepší kolo než mělo Lambo Gallardo ;-) :-)
I v té bílé bych ho mohl.. Ježíšku, prosím tě..
-
Vampix(Diesel Power) 20.05.10 00:14
« Re: Protisluneční fólie konečně na GTI!
zonixX: dík za radu, nastavil jsem to tak uvidíme jak to půjde dál...
Berustina: Jelikož Lenovo mám asi 2-3 měsíce tak nákup Macu ted neplánuji, spíš jsem přemýšlel o něm jako o druhém systému, na takové to denní používání jako je internet, hudba, video a Win 7 nechat na tu práci do školy a nějak jiné úlohy. Hlavně teda kvůli vyzdvihované rychlost Macu o kterou se ale kvůli nekompabilitě obávám no :-) -
ZonixX 19.05.10 23:52
Vampixi, uz si vyresil ten Winamp? Jestli ne, tak v nem jdi do Options>Preferences>File types a tam klikni na Audio only, v pripade, ze jej chces jenom na prehravani audia :-) a zrus zaskrtnuti volby Restore file association at Winamp startup.. to by melo vyresit tvuj problem :-) -
Thomasino 19.05.10 23:45
SSD je prima věc. Zrovna včera jsem byl dopoledne v Holiday Inn na semináři Intelu a SSD se tam taky řešilo. Já ho v komplu doma mám jako céčko na OS (jen teda 80GB) a pak druhý disk na data, ale startuje to rychle a je to tichý, když jede NET jen z SSD a normální HD spinká :-)
A já jdu už taky spinkat :-!
Jinak taky bych chtěl do noťasu 128GB (nebo 160GB) SSD disk, to by mohlo na data stačit + externí disk k tomu.. -
Thomasino 19.05.10 23:40
Zrovna včera jsem měl radost a objednával jsem pro zákazníka externí iSCSI pole kde bude 10x disk 600GB (a dalších 5 pozic volných) ;-) Prodejní cena bez daně asi 200 litříků :-) Moc mě to potěšilo >:-[] Takové srandičky prodávám moc rád ;-) -
Vampix(Diesel Power) 19.05.10 23:35
jj, něco jsem našel i na jednom nelegálním fóru. Nějaký ovladače napsaný jsou ale všechno je to nelegal, uvidím možná něco pořeším. Zatím dík za rady, asi ze začátku odinstaluju ale ten Winamp >:D
edit: Thomasino: Jo dneska sem si pochutnal vyjímečně na jednom "Velým Macu" >:D :yes: -
berustina 19.05.10 23:26
Vampix - nikdy jsem to nezkoušel, ale MAC OS X používá jiný formát disku než Win, což by asi takový problém nebyl, jen by asi bylo potřeba napsat ovladače pro některý HW. ;-) Fakt jsem to nikdy nezkoušel. Ale na Meky spustíš Win bez problémů. ;-)