Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 21.05.10 22:54
« Re: Dnešní TOP GEAR pro MOJITA a WL
FEFE, jsi romantická žena? Podle mě trochu určitě, ostatně jako většina ženských ;-) :-)
Najděte si s Mojitem na maps.google.cz městečko Tirano v Itálii, patřičně si to přibližně a podívejte se dobře kudy vede železnice doleva na severozápad do St.Moritz ;-) Pak si k tomu zapnětě napravo v "Další" ještě Fotografie a podívejte se na pár fotek :-) Myslím, že jeden z těch dnů zaparkujeme auto v Tirano a do Svatého Mořice uděláme romantický výlet vlakem :-!
To je jen takové malé "svádění", aby jela FEFE s námi a pojali jste to také jako krátkou dovolenou na pár dní. Podle mě je škoda z tak krásného kraje jet brzo domů :-! A bude tam i internet, takže firmu můžete řídit i na dálku ;-) Na to tam tam snad máte lidi :-! A děti někdo na 4 dny snad pohlídá, nebo se pohlídají vzájemně ;-)
Já to umývání částečně chápu, protože část té úchylky v sobě také mám (ale asi jen tak desetinu toho co vy), navíc tato část bojuje s mým línějším já, které se chce (nebo potřebuje) pořádně vyspat a ne vždy se mu chce v sobotu dopoledne jet umývat auto :-( -
Thomasino 21.05.10 22:31
« Re: Dnešní TOP GEAR pro MOJITA a WL
Já myslím, že mraků tam budeš mít určitě dost!! >:D
Jen se bojím, aby jsi kvůli samému zdlouhavému fotografování měli čas na nějaké svezení ;-) :-) Ale rozhodně mám také v plánu co chvilku zastavovat a udělat alespoň pár fotek..
Tady máš krásné HáDeeRkové mraky, to by se "upravovalo", co??
Thomasino 21.05.10 22:18
« Re: Dnešní TOP GEAR pro MOJITA a WL
Myslíš jako že mu někdo stále šudlá lak a neustále každý třetí den snižuje postupně jeho tloušťku?? >:-[] >:-[]
Myslím, že kdyby to auto mohlo mluvit, že až taková přehnaná péče by mu možná nebyla příjemná >:D >:D To je samozřejmě otázka, kde je ta hranice, co je ještě "normální", "rozumné", či "autu prospívající" ;-) -
Thomasino 21.05.10 22:13
« Re: Dnešní TOP GEAR pro MOJITA a WL
Tak každý týden ho neopečovávám, ale jak bude teď pěkný počasí, tak to vidím tak jednou za dva týdny ;-) Takže už se pomalu blížím >:-[] >:-[]
Teďka s tmavými skly vypadá zase o něco lépe ;-) Je ale pravda, že více z něho dokáži těšit po stránce jízdních vlastností než vzhledu :-)

Jmenuji tě hlavním fotografem výpravy ;-)