Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  23:03

« Re: Druhé video z okruhu v Brně v pátek 28.10.2011

Ron: >:D :yes: Tak to je dobrý

Myslím, že někteří aktéři žasnou, co to vyváděli. A Čmelda a Brumda k tomu sedí... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  22:51

Woody: Když jsem tak psal o té holé lebce, tak jsem si vzpomněl na skvělé video: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  22:45

Woody: Já měl se všemi extchýněmi velmi dobré vztahy :-! To víš, relativně slušně vychovaný, mluvící spisovně, nemám v uchu náušnici, vpichy po jehlách, na krku přívěšek s listem mariánky, vyholenou lebku ani číro, naopak poslouchám Nohavicu a asi největší plus je a bude: "A vy jste teda budoucí pan doktor" >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  22:41

WL: To bylo brilantní naznačení.... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.10.11  22:36

W-A: Před pár lety nám na VŠB vysvětlovala jedna vyučící ekonomii - elasticitu poptávky a když došla k pohonným hmotám, tak vyjádřila pochybnost nad krokem této vlády, co se jejich ceny (daní) týče- jak píšeš. Tehdy jsem s tím pouze souhlasil, protože mně přesvědčila a věřil ji. To co naznačila, že může nastat, taky nastalo a dnes jsem toho svědkem :-( Jinač musím podotknout, že nebyla v tomto přesvědčení osamocena, ale víc zainteresovaných v tomto oboru mělo obdobné pochybnosti a to ne jen co se spotřební daně benzínu a nafty týče.
    Popravdě jsem čekal, že budou pravci chválit do nebe, alespoň od těch co kromě výuky i podnikají. Bohužel, ani od těch jsem se ničeho takového nedočkal.
    Ron.: Dík znovu za info ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  22:35

Ronault : Ty si necháváš kupovat fazole od tchýně a ani nevíš odkud jsou ? 8-s

Chlapče, chlapče, no ty se vysokýho věku nedožiješ. "Od koho je káva ? Od Žida. Proč ne ze Spolku. Měli zavříno. Hmm, je jakási zatuchlá..." >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  22:30

w-a
    Myslíš Craftera v R-linu? :-O >:D
    To by mohl být zajímavý okruhový souboj: Caddy GTI a Crafter R! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  22:28

Jak vidíš, tak to já taky... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  22:26

WL: Přemýšlel jsem jak mu napsat totéž a nebýt impertinentní >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  22:24

Nechcu být příliš osobní, ale s tím testováním přítelkyně a plnou pusou si koleduješ o pořádnou diskusní smeč... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  22:15

WA: Fazole jsou většinou z Kauflandu, ale mám zjištěno, že chuťově jsou nejlepší asi Sotomajor, které jsou nejspíše z Lidlu (ale není to jisté, kde je tchýně koupila). Ale které přinášejí nejvíce výkonu nevím, tak daleko jsem v porovnávání nedošel. >:D
    Nicméně čistě z medicínského hlediska - chceš-li více plynu, tak je méně rozvař, tím je více vlákniny a tím více meteorismu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  22:08

Ron: A ty tvoje slavný fazole, kterýma si skrze sebe plnil svojí LPG nádrž, ty jsou odkud ? Že bych to taky zkusil... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  22:05

WA: Brzdi, brzdi, Kalousek je přece nejlepší ministr financí světa, teda říkali! >:D
    Pravdu máš, lidiz pohraničí PL jezdí do PL nebo do SK, někteří od německých hranic prý zase do D, protože tam je kvalitnější palivo (Matheas tvrdí, že i v Polsku na Orlenu je lepší nafta), kamioňáci i jiný tranzit naší republiku přejedou na jeden zátah a rozpočet je o to kratší. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  22:03

Thomasino : To Caddy, to je ještě větší mazec než Fábie. >:D
    Úplně to vidím, VW Caddy GTI. To už nám zbývá snad jenom Crafter. Že bys pozval jmurjra ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  22:01

Bud: Tak nevím jak je to s prémiovým benzínem, ale nafta tam prý je-říkal taťka. Já prostě přijedu, natankuju LPG a na ty ostatní ceny paliva se raději nedívám 8-s >:D
    Co se týče nákupu... Nakupuju velmi často v Kauflandu, tedy když jsem autem, teď poslední 3 týdny moc ne. Ale ušetřit 3 stovky, tak to by musel být nákup za několik tisíc, možná více. Některé zboží je levnější, ale jen o haléře, některé je stejně drahé. Já mám třeba své zboží, pro které tam jedu. Třeba uzená makrela vakuově balená je lepší než naše, ochucené tvarohy za 0,99 PLZ taky nakupuju atd. Ale za podobné částky se dá nakoupit i v ČR. Někteří jezdí k Bielsku do Auchanu, kde je taky levně, ale mě se až tolik nezdálo. Rozhodně bych teda do PL nejezdil, kdyby to nebylo tak blízko.
    Jak píšu, spíše tam jedu pro některé speciality, které se u nás moc nedají koupit, třeba i žampiony na potravinovém trhu jsou skvělé, proti těm u nás jsou krásně čerstvé, sýry a uzeniny taky lepší.

HUPS... zase jsme u žrádla... Sorry Thomasino. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  21:58

Bud : Takhle to dopadá, když jsou páni politici (vláda) nenažraní. Osolej spotřební daň, paliva se prodá o dost míň a v konečným důsledku vyberou na daních méně peněz. Takže výsledek jejich "snažení" je, že máme naftu a benzín drahou jako prase (a nezapomínejme, že tím pádem i všechno ostatní, protože prakticky do všeho se promítá i cena paliv), ale rozpočet je v haj.zlu ještě víc než předtím. No skvělý. 8-s :no:

A bonus týhle debility je že si za tím autoři pevně stojej.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.10.11  21:30

W-A: To máš pravdu, pět kaček na litr není vůbec k zahození, když navíc v mém městě jsou benzínky tři, ale prodávají benzín za 35. Třeba dnes 35,20 :-) Pokud někdo používá auto v práci a vyjezdí každý týden nádrž, nebo vlastní více aut....
    Ron.: dík za info, vždy jsem zajel na Blisku, moc se nerozhlížel a kmital rychle na naši stranu hranice, ale teď mám zrovna v plánu prozkoumat jaké prémiové benzíny nabízejí a za kolik, taky se trochu podívat, co je pravdy na levnějších potravinách, jestli jde skutečně na jednom slušném nákupu ušetřit i tři stovky, jak někteří deklarují. Pokud by to byla fakt pravda, to bych si tam s radostí třikrát v měsíci zajel, ne jen jednou - na benzín.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.11  21:15

Klidně dojeďte, přítelkyně vás otestuje jestli se umíte také tak hýbat jako mít plnou pusu řečí >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  18:23

Thomasino už má teď strach z naší případné návštěvy tanečního klubu přítelkyně... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  18:12

WL: Však já se snažím makat, ale víš jak, nejsem tak u zdroje energeticky hodnotných potravin jako ty >:-[]

Thomasino: Nám to s WL vadit nebude, že tam budou samé holky, ba naopak >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…