Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 29.10.11 22:45
« Re: Druhé video z okruhu v Brně v pátek 28.10.2011
Woody: Já měl se všemi extchýněmi velmi dobré vztahy :-! To víš, relativně slušně vychovaný, mluvící spisovně, nemám v uchu náušnici, vpichy po jehlách, na krku přívěšek s listem mariánky, vyholenou lebku ani číro, naopak poslouchám Nohavicu a asi největší plus je a bude: "A vy jste teda budoucí pan doktor" >:D >:D -
Bud 29.10.11 22:36
W-A: Před pár lety nám na VŠB vysvětlovala jedna vyučící ekonomii - elasticitu poptávky a když došla k pohonným hmotám, tak vyjádřila pochybnost nad krokem této vlády, co se jejich ceny (daní) týče- jak píšeš. Tehdy jsem s tím pouze souhlasil, protože mně přesvědčila a věřil ji. To co naznačila, že může nastat, taky nastalo a dnes jsem toho svědkem :-( Jinač musím podotknout, že nebyla v tomto přesvědčení osamocena, ale víc zainteresovaných v tomto oboru mělo obdobné pochybnosti a to ne jen co se spotřební daně benzínu a nafty týče.
Popravdě jsem čekal, že budou pravci chválit do nebe, alespoň od těch co kromě výuky i podnikají. Bohužel, ani od těch jsem se ničeho takového nedočkal.
Ron.: Dík znovu za info ;-) -
woody-alien 29.10.11 22:35
Ronault : Ty si necháváš kupovat fazole od tchýně a ani nevíš odkud jsou ? 8-s
Chlapče, chlapče, no ty se vysokýho věku nedožiješ. "Od koho je káva ? Od Žida. Proč ne ze Spolku. Měli zavříno. Hmm, je jakási zatuchlá..." >:D >:D -
Ronault. 29.10.11 22:15
WA: Fazole jsou většinou z Kauflandu, ale mám zjištěno, že chuťově jsou nejlepší asi Sotomajor, které jsou nejspíše z Lidlu (ale není to jisté, kde je tchýně koupila). Ale které přinášejí nejvíce výkonu nevím, tak daleko jsem v porovnávání nedošel. >:D
Nicméně čistě z medicínského hlediska - chceš-li více plynu, tak je méně rozvař, tím je více vlákniny a tím více meteorismu >:-[] -
Ronault. 29.10.11 22:05
WA: Brzdi, brzdi, Kalousek je přece nejlepší ministr financí světa, teda říkali! >:D
Pravdu máš, lidiz pohraničí PL jezdí do PL nebo do SK, někteří od německých hranic prý zase do D, protože tam je kvalitnější palivo (Matheas tvrdí, že i v Polsku na Orlenu je lepší nafta), kamioňáci i jiný tranzit naší republiku přejedou na jeden zátah a rozpočet je o to kratší. 8-s -
Ronault. 29.10.11 22:01
Bud: Tak nevím jak je to s prémiovým benzínem, ale nafta tam prý je-říkal taťka. Já prostě přijedu, natankuju LPG a na ty ostatní ceny paliva se raději nedívám 8-s >:D
Co se týče nákupu... Nakupuju velmi často v Kauflandu, tedy když jsem autem, teď poslední 3 týdny moc ne. Ale ušetřit 3 stovky, tak to by musel být nákup za několik tisíc, možná více. Některé zboží je levnější, ale jen o haléře, některé je stejně drahé. Já mám třeba své zboží, pro které tam jedu. Třeba uzená makrela vakuově balená je lepší než naše, ochucené tvarohy za 0,99 PLZ taky nakupuju atd. Ale za podobné částky se dá nakoupit i v ČR. Někteří jezdí k Bielsku do Auchanu, kde je taky levně, ale mě se až tolik nezdálo. Rozhodně bych teda do PL nejezdil, kdyby to nebylo tak blízko.
Jak píšu, spíše tam jedu pro některé speciality, které se u nás moc nedají koupit, třeba i žampiony na potravinovém trhu jsou skvělé, proti těm u nás jsou krásně čerstvé, sýry a uzeniny taky lepší.
HUPS... zase jsme u žrádla... Sorry Thomasino. >:D -
woody-alien 29.10.11 21:58
Bud : Takhle to dopadá, když jsou páni politici (vláda) nenažraní. Osolej spotřební daň, paliva se prodá o dost míň a v konečným důsledku vyberou na daních méně peněz. Takže výsledek jejich "snažení" je, že máme naftu a benzín drahou jako prase (a nezapomínejme, že tím pádem i všechno ostatní, protože prakticky do všeho se promítá i cena paliv), ale rozpočet je v haj.zlu ještě víc než předtím. No skvělý. 8-s :no:
A bonus týhle debility je že si za tím autoři pevně stojej. -
Bud 29.10.11 21:30
W-A: To máš pravdu, pět kaček na litr není vůbec k zahození, když navíc v mém městě jsou benzínky tři, ale prodávají benzín za 35. Třeba dnes 35,20 :-) Pokud někdo používá auto v práci a vyjezdí každý týden nádrž, nebo vlastní více aut....
Ron.: dík za info, vždy jsem zajel na Blisku, moc se nerozhlížel a kmital rychle na naši stranu hranice, ale teď mám zrovna v plánu prozkoumat jaké prémiové benzíny nabízejí a za kolik, taky se trochu podívat, co je pravdy na levnějších potravinách, jestli jde skutečně na jednom slušném nákupu ušetřit i tři stovky, jak někteří deklarují. Pokud by to byla fakt pravda, to bych si tam s radostí třikrát v měsíci zajel, ne jen jednou - na benzín.... >:D

Myslím, že někteří aktéři žasnou, co to vyváděli. A Čmelda a Brumda k tomu sedí... >:-[]