Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.05.10  23:06

« Re: Volné jízdy v úterý 25.5. v Brně

YPSI, škoda :-(

RONE, tvoje dívčí přirození na kapotě je jen maskování, to už všichni prokoukli >:-[]

CO-PILOT, co startování auta? Vyzkoušel jsi můj postup? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 24.05.10  23:04

Rone - ruku na srdce a upřímně. A víš o nějakém co by si to zasloužil? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.05.10  23:03

berustina: Za ten HH :yes: :yes: >:D >:D >:D >:D
    K nám Renaultistům nejste vůbec tolerantní! Vidíš nějakého Renaulta v TOP10? :-( >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 24.05.10  23:01

Rone - Co-letuška to akorát dobře maskuje, protože nevědě, že my na MACZ žijeme už v 21tém století a jsme k vám tolerantní.
    WL - když jim napíšeš ať používají SZ, tak budou zase řvát něco o diskriminaci a nepochopení a bůhví co ještě. Ježíš to v sobě překousni. Já vím, že jsi ze starší školy, ale svět jde kupředu a musíme držet krok. ;-)
    Rone - ty jako myslíš, že by Mojito přijel místo v Kupé v HH? >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.05.10  22:59

Možná taky není vysátý jen finančně... 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.05.10  22:57

Ron
    4%ní zástupce, logicky nebude mít problém s tím, představit si pod tímto logem "protější čokodirku"... :*) 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.05.10  22:54

WL: Vidíš co děláš! Ta tvá homofobie odlákala už i Ypsiho 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.05.10  22:53

Mojito: Ty se moc nesměj, protože pokud zítra bude pršet, tak na okruh dojedeš a zatímco Thomasino bude kroužit na rumunských gumách, tak ty rovnou v rumunském autě - Dacii >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.05.10  22:52

thomasino-tak ja se musim s litosti omluvit ze zitrejsich volnych jizd,neb jsem po bujarych oslavach a zaplaceni pojistky financne vysaty 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.05.10  22:52

beru
    To komletní oholení je ještě relativně v pohodě, ale ten apel, ať si "tam" Ronault udělá více prostoru, je "nechutný" i po desáté hodině, od toho tu přece mají SZ i 4%ní "vřelí" uživatelé, ne... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.05.10  22:52

ronault - >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.05.10  22:52

berustina: Taková logická úvaha. Myslíš si, že by 4% zástupce měl na kapotě svého auta ženské přirození? >:-[] >:-[] >:D >:D

Ha, a jsi v koncích >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 24.05.10  22:49

hele Rone, já jsem rád, že jsem tě poznal a ačkoliv jsem opačně orientovaný, tak upřímně proti vám 4% nic nemám. Naopak vám fandím a musím obdivovat, že jste to takhle veřejně vytáhli. >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.05.10  22:47

berustina: Vidím, že tomu vůbec nerozumíš. ;-\ Pamatuješ, jak jsem ti tehdá ujížděl na té dálnici? No hádej čím to bylo? Kdybys nebyl takový hromotluk, tak bys možná i v pohodě stíhal >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 24.05.10  22:45

Rone - a k čemu ti to je, když jdou ty kalhoty na půl žerdi. >:D >:D >:D že vy máte ještě nějaký další plány? >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.05.10  22:41

berustina: By to berem naprosto vážně, koupil jsem si opasek ke kalhotám s karbonovou přeskou a boty z kevlarových vláken >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 24.05.10  22:39

Šmarjá klucí, co to tady domlouváte? Kompletní a komplexní oholení. >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.05.10  22:39

Co-pilot: Dobrá, udělám více prostoru, ať jsou natočena všechna auta, která v zatáčkách předjedem >:-[] Nejen, že se neoholím, ale dám si k obědu něco dietního a před odjezdem si zajdu na velkou a i na malou! :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 24.05.10  22:36

Ronault - Prostoru si udělej spíš více. :-) Jinak jsem ještě zapomněl, že podmínkou je důkladné kompletní (a komplexní) oholení. >:-[] Jinak nám to zase ve stoupání do cíle moc nepojede. :-)

Edit: Když to celé "nezafotíš" při tvorbě snímku do fotosoutěže... Jinak 25 min by bylo lepších. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.05.10  22:32

Co-pilot: Zase kolem páté? No já mám nějak od dvou fotit s kámošem fotku do fotosoutěže, pak jsem stejně plánoval jet na Bystrc pro víno, tak bychom se mohli domluvit. Prostoru jsem už něco málo udělal a baterky jsem taky nabil ;-)

EDIT: Tak prostoru na kartě je na 21:25 záznamu. To by mohlo stačit, ne? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…