Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.05.10  22:38

« Re: VYMĚŇTE POLITIKY !!

Však já tu nechci ani tak začít rozebírat politiku, jako jsem chtěl ukázat zajímavé video ;-) :-)
    Nicméně jsem chtěl vyjádřit podporu a lehce přimět k zamyšlení, proč jít volit >:D >:D
    A kdo nechce, tak se nemusí účastnit ani diskuze, ani voleb ;-)
    Že Lojzíku? ;-)

EDIT: Frpe, však u tebe s tím každý počítá, to je v pohodě :-! Proto tě musíme tzv. vypárovat, v řeči politiků >:D >:D Kurnik, asi půjdu dělat politiku, tam berou prachů a pro nic za nic >:-[] Jen za to, aby si dokázali nahrabat ještě více. Chce to jen umět mluvit a přesvědčovat občas nějaké lidi a mít spoustu kámošů :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.05.10  22:37

Já se přiznám že jsem ještě volit nebyl, protože jsem debyl ale nyní půjdu a tu KSČM teda jak mě radíš Thome zvolím teda :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.10  22:32

Tak dobře, už jsem k těm volbám nechtěl, ale že jsi to ty, tak tomu Grebeníčkovi ten hlas dám!

Šmarjá, agitace už i na MACZ? Prosím ne :'-( Tu na mě kouká Paroubek, tu proti němu všichni, že je špatný, tu je špatný ten, aspoň tady vytvořme apolitickou oázu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.05.10  22:30

A ještě jedna malá agitace něžnějších poloviček pro spravení oka ;-)

[odkaz]

P.S.: Moje tanečnice doma se taky točí doprava :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.05.10  22:20

« VYMĚŇTE POLITIKY !!

Nechci tady agitovat rozumné lidi ať jdou volit (ikdyž by měli), ale až dneska jsem viděl toto bombastické video, se kterým naprosto souhlasím :yes:
    Komu není jedno jak to tady vypadá, měl by jít volit, nebo pak získávají komouši svoje procenta tím, že "uvědomělí" důchodci je jdou volit, a spousta lidí k volbám nepřijde. A ti ještě více rozumnější co mají ekonomické smýšlení a sledují aspoň trochu politiku a ekonomiku, budou volit nějakou pravicovější stranu a nedají na populistické řeči socanů, kteří by jen více a více zadlužovali náš stát...

[odkaz]

P.S.: Tak co Lojzové, stále nepůjdete volit? ;-) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.05.10  22:09

« Re: Volné jízdy v úterý 25.5. v Brně

Ricardo, ale pro mě dát za gumu 5000-6000 je naprosto nemyslytelné a nemožné. To by mi těch peněz zase bylo líto :-(
    Žádné závody nejezdíme, zase tak moc o čas nejde a když vezmeš v úvahu, že je máš tak na sezonu, tak dát jen za gumy přes 20 litrů prostě nehodlám :-( Já horko těžko nyní rozchodím dát tak 20-25 litrů za druhé disky a pneu k tomu ;-)
    Navíc bych potřeboval dalších 8000-9000 za větrané kotouče Brembo a dalších 6000 za destičky Texstar, které k tomu doporučují. Ikdyž v této střední řadě Sport je to velikost kotouče jako sériová (u GTI i tak zvětšené), jen jsou děrované a tudíž vydrží mnohem déle nevadnout... Proto raději našetřím na brzdy a pneu nebudu kupovat až tak drahé ;-) Mimochodem, Kumho pneu vychází v testech poslední roky velmi dobře, mrkni na tom webu na odkazy testů..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 25.05.10  17:56

Yokohama má lepší životnost, ale Toyo má větší přilnavost a lepší tlumící schopnosti. Je to dané hlavně tvrdostí směsi, Yokohama AO48R je tvrdší (ale i tak určitě patří k tomu nejlepšímu)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.05.10  17:31

Co jsem kde četl, tak nejlepší semi-slicky jsou Yokohama AO48R ;-) Ale je to samozřejmě celkem dražší než cos vybral... Tys vlastne ani semi-slicky nevybral ;-) Jinak pokud chces výkon trochu i na vodě, sáhni po Michelin Pilot sport CUP ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 25.05.10  17:19

Díky za tip, ale tam mají zřejmě jen silniční gumy, což je případ i těchto Kumho. Cena je teda dobrá, sleva ještě lepší (i když Kumho nemá v mých očích moc image). Na obrázku vidím silniční pneumatiku, otázkou je, jestli ta "semislick" je teda opravdu semislick. Z řady Toyo Proxes tam mají jen TR-1, což je pneumatika prakticky na běžnou sportovnější jízdu, navržená i do deště (tzn. kompromis na suchu), dva stupně pod R888. Kumho nastudované nemám, ale tipoval bych, že ta z odkazu taky nebude hi-end
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.05.10  16:51

Ricardo, tyto Kumho prý taky nejsou špatný a stojí skoro polovinu ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 25.05.10  00:43

Thomasino, nevím, po čem pokukuješ, kažodpádně tady [odkaz] mají ty Toyo vcelku levně, 17tky například v rozemzí 5 až 6 tisíc za kus dle rozměru. Např. Federal jsou taky dobré a levnější gumy, ale R888 jsou podle všeho momentálně nejlepší, něco jako Pirelli P Zero mezi běžnými gumami.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 25.05.10  00:41

Může tahat na tyči, tím se tento zádrhel vyřeší
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.10  00:10

Mojito
    Tak to pošli zrovna..., "dneska už zítra stejně je"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.05.10  00:07

ronault,whitel label - >:-[] >:-[] :yes:

btw : white,zítra ti pošlu mail ;-)

Dobrou noc všem na MACZ :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.05.10  00:05

thomasino - budu o tom přemýšlet :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.05.10  23:59

Ron
    Tak to bych zrovna Cobaltovi (vzhledem ke kvalitě tvé brzdové soustavy) příliš nedoporučoval..., nám možná na pár vteřin sklapne hřebínek, ale tobě nejspíš celý "čumák" fáva na podstatně delší dobu...
    :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.05.10  23:55

Pánové počkejte si, ještě se musím domluvit s Co-baltem, že mě bude tahat na rovinkách na laně a pak vám sklapne hřebínek >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.05.10  23:51

Mojito
    ...šlo, my mu pak "složíme" nové kola z papíru... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.05.10  23:51

RONE - já taky!!!! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.05.10  23:51

To se v tvých nákladech na 4 auta v pohodě ztratí, to dáš přece do firmy >:-[] >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…