Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 25.05.10 22:32
« Re: VYMĚŇTE POLITIKY !!
Tak dobře, už jsem k těm volbám nechtěl, ale že jsi to ty, tak tomu Grebeníčkovi ten hlas dám!
Šmarjá, agitace už i na MACZ? Prosím ne :'-( Tu na mě kouká Paroubek, tu proti němu všichni, že je špatný, tu je špatný ten, aspoň tady vytvořme apolitickou oázu ;-) -
Thomasino 25.05.10 22:20
« VYMĚŇTE POLITIKY !!
Nechci tady agitovat rozumné lidi ať jdou volit (ikdyž by měli), ale až dneska jsem viděl toto bombastické video, se kterým naprosto souhlasím :yes:
Komu není jedno jak to tady vypadá, měl by jít volit, nebo pak získávají komouši svoje procenta tím, že "uvědomělí" důchodci je jdou volit, a spousta lidí k volbám nepřijde. A ti ještě více rozumnější co mají ekonomické smýšlení a sledují aspoň trochu politiku a ekonomiku, budou volit nějakou pravicovější stranu a nedají na populistické řeči socanů, kteří by jen více a více zadlužovali náš stát...
[odkaz]
P.S.: Tak co Lojzové, stále nepůjdete volit? ;-) >:-[] >:-[] -
Thomasino 25.05.10 22:09
« Re: Volné jízdy v úterý 25.5. v Brně
Ricardo, ale pro mě dát za gumu 5000-6000 je naprosto nemyslytelné a nemožné. To by mi těch peněz zase bylo líto :-(
Žádné závody nejezdíme, zase tak moc o čas nejde a když vezmeš v úvahu, že je máš tak na sezonu, tak dát jen za gumy přes 20 litrů prostě nehodlám :-( Já horko těžko nyní rozchodím dát tak 20-25 litrů za druhé disky a pneu k tomu ;-)
Navíc bych potřeboval dalších 8000-9000 za větrané kotouče Brembo a dalších 6000 za destičky Texstar, které k tomu doporučují. Ikdyž v této střední řadě Sport je to velikost kotouče jako sériová (u GTI i tak zvětšené), jen jsou děrované a tudíž vydrží mnohem déle nevadnout... Proto raději našetřím na brzdy a pneu nebudu kupovat až tak drahé ;-) Mimochodem, Kumho pneu vychází v testech poslední roky velmi dobře, mrkni na tom webu na odkazy testů.. -
-
Ricardo 25.05.10 17:19
Díky za tip, ale tam mají zřejmě jen silniční gumy, což je případ i těchto Kumho. Cena je teda dobrá, sleva ještě lepší (i když Kumho nemá v mých očích moc image). Na obrázku vidím silniční pneumatiku, otázkou je, jestli ta "semislick" je teda opravdu semislick. Z řady Toyo Proxes tam mají jen TR-1, což je pneumatika prakticky na běžnou sportovnější jízdu, navržená i do deště (tzn. kompromis na suchu), dva stupně pod R888. Kumho nastudované nemám, ale tipoval bych, že ta z odkazu taky nebude hi-end -
Ricardo 25.05.10 00:43
Thomasino, nevím, po čem pokukuješ, kažodpádně tady [odkaz] mají ty Toyo vcelku levně, 17tky například v rozemzí 5 až 6 tisíc za kus dle rozměru. Např. Federal jsou taky dobré a levnější gumy, ale R888 jsou podle všeho momentálně nejlepší, něco jako Pirelli P Zero mezi běžnými gumami.

Nicméně jsem chtěl vyjádřit podporu a lehce přimět k zamyšlení, proč jít volit >:D >:D
A kdo nechce, tak se nemusí účastnit ani diskuze, ani voleb ;-)
Že Lojzíku? ;-)
EDIT: Frpe, však u tebe s tím každý počítá, to je v pohodě :-! Proto tě musíme tzv. vypárovat, v řeči politiků >:D >:D Kurnik, asi půjdu dělat politiku, tam berou prachů a pro nic za nic >:-[] Jen za to, aby si dokázali nahrabat ještě více. Chce to jen umět mluvit a přesvědčovat občas nějaké lidi a mít spoustu kámošů :-) :-)