Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.06.10  22:20

« Re: Dnešní svezení s Meganem R.S. a také s Meganem R.S. CUP

Ronaulte, ono když sleduji jaké má občas problémy Co-Pilot, tak Renault asi nebude úplně bezporuchový a bezproblémový.. Navíc jsem to měl z první ruky u kolegovýho Meganu Scénic :-O
    Ale všechno jsou to jen relativně malá procenta poruchovosti, je to hodně o štěstí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 09.06.10  22:19

Jak píšeš Rone. Jde se svézt a nedá ani info. Styď se syčáku. :-(
    Tome - to stihneš okruh i žebra?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.06.10  22:05

Nevím co máte všichni s kvalitou Renaultů, jako byste nějaký vlastnili ;-) Jinak Thomasino... ty se jdeš svézt v Meganu RS a ani se neozveš? ;-\ Teda až já půjdu do trojky s Megane Fox a Marisou Miller, tak tě taky nepozvu ;-\ ;-\ :no: >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 09.06.10  21:34

ja asi pojedu co nejdriv aspon do mostu i kdyz je to nechutne drahe, brno je pro me silene daleko. jsem ze zapadanich cech
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.06.10  21:32

Tak dojeď příští čtvrtek před 18-tou hodinou na okruh do Brna ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 09.06.10  21:27

to je jasna vec. za 20minut moc nezjistis. sakra ja uz si musim zajet taky na nejakej okruh!!!! naposled jsem byl pred mesicem a pul na ringu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.06.10  21:24

Cena je super, nyní dokonce umí slevu až 100 tisíc, ale té kvality a hlavně vrzání interiérů bych se určitě bál :-(
    Musel by se s tím člověk dopředu smířit. Ale podvozek je určitě parádní :-) Zdaleka jsem nenašel jeho limity, ani jsem se o to u krátké 20-ti minutové jízdy nesnažil. Chtělo by to vzít ho na okruh >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 09.06.10  21:15

RS je parada ale jak pises je to porad Renault a kvalita asi ni moc :-O
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.06.10  20:42

« Dnešní svezení s Meganem R.S. a také s Meganem R.S. CUP

Dneska jsem měl možnost svezení s posledním Meganem R.S. ve verzi Sport a pak také s jeho ostřejším bráškou Meganem R.S. CUP :-) Ten je aktuálně považován za jeden ze tří NEJ HotHatchů na trhu do jednoho mega hned za Sciroccem R a do trojky je třeba počítat i Focus RS, který je lehce nad mega.
    Verze Sport je už sama o sobě celkem sportovně a tvrději naladěná, přirovnal bych to u GTI k nastavení podvozku Sport. Auto sedí jako přibité, jen krátké nerovnosti vstřebává o něco málo hůře než GTI (rozdíl je ale minimální). Byl jsem zklamán ze zvuku motoru, ale reakce motoru byly výborné. Krásně jde za plynem. Pedály jsou o něco blíže k sobě než v GTI, takže meziplyny se tady dají dávat lépe (zkusil jsem jen párkrát). Auto mělo "standardní" sportovní kožená sedadla a 18" kola. Pak následovala druhá projížďka s verzí CUP, která má podvozek ještě o kousek tvrdší, navíc má mechanický samosvor (už kvůli němu a 250 koníkům mě to auto zajímá), měla výtečná sedadla Recaro a také 18" kola s dost sjetými pneu Michelin Pilot Sport. Verze Cup má drážkované brzdy Brembo, verze Sport "jen" brzdy Brembo bez drážkování. Ve verzi CUP byly brzdy ze začátku brždění jakoby bez citu, zabíraly až později a musel jsem na ně hodně tlačit. Zvuk motoru byl zajímavý až ve vysokých točkách. GTI se mi zvukově líbí překvapivě více, protože když se razantně sešlápne plyn už ve spodní části otáček, motor zabere a krásně brumlá, pak přejde do hlasitějšího projevu...
    Tento kousek CUP bylo novinářské auto, které mělo najeto 10 tisíc km a bylo to na něm hodně znát. Sedadla Recaro šíleně vrzala a skřípala hned při nasedání a z auta se ozývalo spousta různých pazvuků a skřípání :-( U prvního kousku Sport se občas také něco ozývalo, nějaké plasty v zadní části a taky z palubky. Chápu, že novinářská auta dostávají hodně do těla, ale když si vzpomenu na svezení s novinářským GTI v létě, tak zdaleka nebylo v takovém stavu. Asi si majitel ostrého Meganu bude muset zvyknout, že mu občas někde něco bude vrzat a skřípat :-(
    Verze CUP by byla evidentně super na okruh, avšak na ježdění po městě je hodně tvrdé a nekompromisní. Chybí mu to přepnutí na měkčí nastavení jako lze udělat u GTI nebo třeba u Rocca R ;-) Prostě na běžné ježdění bych bral GTI a na občasné vyřádění na okruhu zase Megane R.S. ve verzi CUP :-)
    Nejlepší je asi mít ještě druhé auto pro zábavné a okruhové ježdění, pouze jedno auto bude vždy o nějakých kompromisech.. Snad se jednou dopracuji ještě k tomu lehce jetému Lotusu Elise nebo podobnému autíčku >:D

Jedna fotka u mě v galerii, jinak velký test nyní na sesterském Autofanu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 08.06.10  23:55

« Re: Re: Úprava brzd

Chm ... a to sem tě eště nepoladyl já Tomýkuůůů... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.10  21:32

Asphalte, díky za info :yes: :-)
    Už jsem rozhodnut do toho jít ;-)
    Díky moc všem za podnětné informace.
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 08.06.10  16:46

ten chlapec s tou hondou to napsal hezky. sám bych nemel tolik trpelivosti. ale ma pravdu. Jako kapalina staci ten nejlepsi motul rbf 600, mam ji v motorce i v aute a stoji tretinu ceny tech zavodnich a je taky na 300 stupnu. Jinak na hadice Brzdy.cz nejlepsi komunikace a jednani. Ale pokud je nekdo primo vyrabi tak bych je koupil hotovy, cenovy rozdil nebude velky. A desticky jsou jasne DS2500, nebo neco od Galfer. Kotouc staci jakykoliv pokud se nezkrouti. Tohle repasovaci kolecko jsem absolvoval asi pred 3 tydny vcetne repase brzdicu. A před tim to brzdilo dobre a ted tezko popsat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 08.06.10  12:15

delam to uplne stejne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.06.10  00:53

OS - tak už mám cenu na ty pancéřované hadice Goodridge, na GTI stojí s daní 3200 Kč. Ještě mrknu na ceny někde v Německu, jestli to tady není zase předražené ;-)
    Každopádně díky za tipy, asi do toho půjdu, to není tak velká investice a určitě tím autu neuškodím :-)
    K tomu tedy výměna brzdovky a pak zkusím na okruhu. Pokud to nebude o kus lepší, při výměně kotoučů a destiček dám něco lepšího.. Ale až opotřebuji stávající, což minimálně do jara snad vydrží..
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 31.05.10  18:39

presne tak, usetrene penize projezdi na okruhu ;-) ps.tema pancer.hadicema vyrazne omezis zasahovani ABS :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.05.10  10:08

OS - díky! Poptám a uvidíme ;-) Začnu tedy dle vašich rad asi u těch hadic..
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 29.05.10  08:10

[odkaz] nebo si je nech udelat na miru [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 29.05.10  01:57

Jo mám, zkus Tipsport ... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.05.10  23:20

Mě taky ne. Každopádně díky za rady, zkusím. Třeba někde najdu kde je koupit ;-) Máš nějaké tipy?
    Díky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 28.05.10  11:17

zas o tolik neprijdes:) jen pancerove hadice. foto najdes na mem webu
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…