Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Co-pilot 09.06.10 23:33
« Re: Dnešní svezení s Meganem R.S. a také s Meganem R.S. CUP
Ahoj, koukám, že mi tady Thomasino "pomlouvá" auto... >:-[] No, je pravda, že mi tam taky občas něco vrže, někdy rezonuje něco zezadu, zaskřípe sloupek řízení, když dám plný rejd a někdy dokáží vytrvale i několik km pískat brzdy. Není to na jásot, ale to je stejně jedno, když jde noha na plynu dolů a otáčky nahoru. ;-)
Jinak Megane RS jezdil o víkendu jako safety car a alespoň z venku to auto nemá žádný zvuk. Prostě to jen tak trochu "syčí", výfuk prakticky nic... Někdy bych si rád poslechnul z venku clio v jízdě, ale nemyslím, že by to byla taková "slabota" jako tohle...
A jinak nějaké novinky? ;-) -
Thomasino 09.06.10 22:53
Jo myslíš HečKupé !! >:D >:D
edit: nejdříve si to domluv doma jestli je to kupé. Podle té vyhlášky co poslala odkaz FEFE je to spíše Hatch než kupé, jestli se nepletu ;-) Poslední bod ve vyhlášce tak úplně nesedí, s tím postupně se svažujícím oknem :-) -
berustina 09.06.10 22:33
« Re: Dnešní svezení s Meganem R.S. a také s Meganem R.S. CUP
Hele Rone, já se s ním přestanu na 10s kamarádit. ;-)
Tome - okruh musí být určitě fajn. Teď mne ale čekají jiné příjemnosti a některé zábavy jdou bokem.
btw. pokud dorazíš až kolem 19:30, tak už nic nezbude. Všechno to s s-mikem sníme >:D >:D >:D >:D -
Ronault. 09.06.10 22:26
« Re: Dnešní svezení s Meganem R.S. a také s Meganem R.S. CUP
Berustina: Je to tak, naprosto netýmová práce ;-\ Chudák se připravil o Megane Fox >:-[]
Thomasino: To jsou jen detaily a ta poslední trojka to je dílo servisu ;-\ Prorazit klíčem plastový podběh, k tomu chybí jakýkoliv komentář ;-\ Tak ještě jednou, proč ses neozval? ;-\ >:-[] -
Thomasino 09.06.10 22:23
« Re: Dnešní svezení s Meganem R.S. a také s Meganem R.S. CUP
Taky mi to dneska došlo, že jdeme na okruh a pak je hospůdka. Takže někteří co budou na okruhu mají povolený příchod v 19,30 hod ;-) :-) Taky by ses konečně mohl přijet podívat na okruh. Neříkám, že tam musíš hnedka svoji Kupřici trápit, ale uvidíš, že se ti to bude líbit..
Klucíí, kdybych vás měl brát sebou na takovou projížďku, tak se tam jednak nevejdete a hlavně by to vypadalo dost divně ;-\

Jinak nové Clio RS v bílé tam stálo na prodejně taky, ale to ty asi víš, protože to byl v "tvém servise" >:-[] Pak tam stojí ještě Megane R.S. v černé, ale to nebylo nějak ono ;-\
Jinak doufám, Co-Pilote, že se příští čtvrtek dostavíš aspoň podívat na volné jízdy a pak s námi pojedeš do hospůdky "Sklípek" na žebra - viz. přihlašování u S-MIKA ;-) Příští týden to tam ještě oživíme..