Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.06.10  10:45

« Re: Zase ty Řečkovice

WL - tak vem mladého a jeďte s námi! ;-) ODjíždíme buď ve středu nebo ve čtvrtek, asi na 6-7 dní :-)

Tak to mám asi hodnou přítulkyni, když netrvá na moři a jede klidně do vnitrozemí a ještě do hor, kde jí nebude takové teplíčko co má ráda u moře.. Ale zase uznává, že by to se mnou samotným u moře bylo na houby, protože mě nebaví se válet a péct na slunku na pláži :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.06.10  02:31

Lago di Garda není rozhodně úžasné jen na fotkách... :yes: , má to tam neopakovatelnou atmosféru, tam bych jel taky hned, ale vždycky nakonec zvítězí moje žena a její moře, což je i docela škoda...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.10  01:10

zdar Thomase, pred tyzdnom sme sa s partou vratili z bikovej (cyklo) dovolenky pri Garde. Ubytko sice bez bazena a bez vyhladu na jazero ale s vlastnym uzavretym parkoviskom a velkou zahradou, prenajima to teta pohodacka za cca 10€ osoba/noc. 2km odtial je utulnejsie jazero di Ledro a cca 15km je Garda. [odkaz]

Okresky od Insbrucku po Gardu su nepopisatelne, s kočkou sme z osmych dni 4 prevazne stravili v aute a dali nieco cez 3200km. Vypichol by som usek Davos - Livigno - Bormio (sice zachadzka na ceste na Gardu ale mas garantovanu urputnu drivers onaniu) Stelvio sa dalo len prva tretina, ale serpentiny s rozbitym asfaltom a na jednotke max dvojke, nie su vobec to best z alpskych ciest. Ked Stelvio tak kvoli vyhladom, ale ani tie nie su vyrazne krajsie ako na Passo Croce Domini tesne pred Gardou. Bacha pred Croce je sice cedula CLOSED ale dal sa aj na mierne znizenom podvozku zvladnut - samozrejme ale cakaj vyraznu davku prinajmensom respektu ked vybehnes na tu uplne najvrchnejsiu cast kde sa islo vo vyfrezovanych lavinach, drsne vyzerajucich horach bez znamky civilizacie a ceste uskej na jedno auto - cez to vsetko kvalita asfaltu 4/5. Dalsi skvostny usek je Merano - Livo a najviac prekvapil usek Storo - Ledro. Ak zvolis dofcu na Garde nevynechaj cestu Rovereto - Recoaro Terme!
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.06.10  00:47

Co-pilot - no tak dej termín a sejdeme se v Řečkovicích. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 13.06.10  00:40

Berustina - Pokusím se to vzít jako útěchu, ale nejsem si úplně jistý, jestli to bude fungovat... Protože po dnešku bych mohl auto mýt znova. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.06.10  00:33

Co-pilot - to není zas tak marná práce. Pokud si nezmoknul cestou z myčky, tak je to v pohodě. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 13.06.10  00:24

Ahoj Thomasino, já byl v Řečkovicích v pátek odpoledne. Naposledy jsem auto seriózně umýval na začátku dubna, tak už to opravdu chtělo. Vodou jsem nešetřil, auto vypucoval i kolem rámů dveří, kola jsem umyl, zkrátka to cliu po dlouhé době zase parádně slušelo. Bohužel ne dlouho... ;-\

Když jsem v pátek večer přijel do Hradce, tak jsem měl celý předek a zrcátka jednu souvislou černou vrstvu much a všelijakého hmyzu. 8-s Dneska odpoledně jsem projel krokem asi 50m prašné cesty a auto bylo bílé k nepoznání. Večer to všechno završil déšť, takže je teď auto opět zadělané naprosto kompletně. Nevydrželo čisté ani 24 hodin. ;-\ Tak nějak vypadá marná práce...

Vzhledem k výhledu počasí se teď navíc jakékoliv nové mytí s největší pravděpodobností nevyplatí.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.06.10  00:21

Hledáme ubytování.. Něco vybereme na netu podle fotek, pošlu na pár míst pár mejlů jaká bude cena Last Minute a uvidíme ;-)
    Jinak je to tam ale tak o polovinu dražší než Chorvatsko, ale si to bude stát za to :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.06.10  00:09

to vypadá hodně slušně. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.06.10  23:48

Taky je to od tama jen 3 hodiny na Stelvio ;-) Což by bylo úžasné :-! >:D A podle fotek je u toho jezera Lago Di Garda nádherně!!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 12.06.10  23:39

tak to si měl štěstí. Ochladit se v Alpách je taky dobrý plán. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.06.10  23:32

Kupodivu v jednu dneska v sobotu jsem měl prázdnou trojku, nikdo pak ani nečekal, hezky jsem měl čas a klid..

Mě je tady teď u nás dost vedro, raději bych se schladil v Alpách, dělal nějaké výlety do Milána, Verony apod. A taky si užil hezkého ježdění po silničkách v Alpách ;-) :-)
    Samozřejmě to chce hotýlek s bazénem, nejlépe výhledem na to krásné jezero..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.06.10  23:30

Tak když jsem viděl co se žene, tak jsem nejel takticky domů, ikdyž jsme o tom taky přemýšleli, ale raději jeli pod střechu do Tesca KP. Ono o kousek dále nad Řečkovicemi už byla evidentně bouřka a blesky as byla otázka pár minut, než to dojde tam. Schovali jsme se před tím hezky, do garáže bychom to nestihli >:-[] Takže to dopadlo ještě relativně dobře, kdybychom jeli v té největší bouřce, asi bych to měl více špinavé.. Nebo možná by to nebylo vůbec špinavé a prudký déšť by to rovnou umýval >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 12.06.10  23:29

Klucí - čtvrtek 9:30 Řečkovice totálně prázdné. Jezdil jsem z jednoho boxu do druhé a zkoušel, která wapka je lepší. >:D
    Thomasino - rozhodně za teplem. V Brně je to léto nějaké slabé.
    btw. u Ikei(y) jsem se museli minout. Škoda :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.06.10  23:25

« Re: Zase ty Řečkovice :-)

No chtěl jsem to mít před dovolenou čisté, abych tam nedělal ostudu :-) Špekulujeme jestli se jet ochladit do Itálie k jezeru Lago Di Garda, kousek od Verony, nebo jet nahoru na ISTRII se ohřát do Poreče nebo Vrsaru :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.06.10  23:25

thomasino - že bude slejvák jak prase bylo jasný tak od 17.00 hod.,to by mě mohlo to bloncání po obchodňácích víš co...
    >:-[]

Já dělal káru od 6.30 a jak jsem viděl ty mraky tak pila do garáže >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 12.06.10  23:21

« Re: Zase ty Řečkovice :-)

Thomasino - děláš mi opravdu radost. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.06.10  23:12

« Zase ty Řečkovice :-)

Tak jsem dneska byl po dlouhé době umýt auto, hezky jsem si s tím pohrál, dokonce to trochu "ošudlal" i zevnitř :-) Kola jsem samozřejmě taky pořádně vypucoval..
    Odpoledne jsme ale jeli do Olympie na nákup. Stojí tam mimochodem hezký šedý Jaguar XKR. Protože hlásili na večer místy bouřky, raději jsem zaparkoval pod střechou a hezky si došel. Když jsme ale po osmé odjížděli z Olympie a chtěli jet vedle IKEA do Tesca na větší nákup, nad západem Brna bylo černo a vypadalo to tam na hezkou bouřku. Raději jsme jeli do Tesca Kr.Pole, které máme taky cestou na sever Brna, protože se tam dá zaparkovat pod střechou. Sotva jsme tam dojeli, začala bouřka jako prase >:-[] :-( Čekali jsme hezky schovaní až to přejde, vypadalo to na "boží dopuštění". Až to nejhorší přestalo a my měli nakoupeno, jeli jsme pomalinku a opatrně domů, abych to moc neušpinil. Následně jsem v garáži znovu osušil okna a kapotu, aby to bylo zase čisté. Ale dveře jsou trochu špinavé :-O :-( Proč já to auto vůbec jezdím umývat ;-\ :-( :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.06.10  19:22

« Re: Dnešní svezení s Meganem R.S. a také s Meganem R.S. CUP

Co-Pilote, to je škoda. Rádi bychom tě na žebrech taky viděli ;-) Nicméně začíná hrozit, že odjedeme nakonec na dovolenou o 10 dní dříve a taky nestihnu žebra ani volné jízdy, protože tou dobou budu druhý den u moře :-O A kdo ví, jestli nepojedeme už zítra :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 11.06.10  00:11

« Re: Dnešní svezení s Meganem R.S. a také s Meganem R.S. CUP

Thomasino - Že se něco chystá na příští čtvrtek zatím netuším... :-O Zrovna příští čtvrtek to ale vidím špatně. Budu muset být na konferenci. ;-\ Nevím, jestli se mi třeba podaří "utrhnout" se alespoň na večer, ale jelikož se v pátek hoooodně brzy ráno budu muset nenápadně "vypařit na rallysprint v Krkonoších, tak tam budu muset s největší pravděpodobností setrvat celý den. ;-\

Jinak, pokud budeš sedět v cliu a já v GTI, tak stejně neuslyšíme, jak ta naše auta znějí zvenku. >:-[] ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…