Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 15.06.10 23:25
« objednáno
Tak jsem si po dlouhém zvažování objednal nový VW GOLF GTi. V listopadu bude k odběru, tak si užívám fázi těšení. Bude červený, 5-dvéřový. Musím uznat že i Tvoje (Thomasino) informace o Tvém GTi mi pomohly se rozhodnout a dát mu přednost před F.ST. Takže čekejte se mnou a už teď se těším na setkání. -
Thomasino 15.06.10 22:07
« Re: A hele :-)
FEFE - díky moc za odkaz!! :yes:
Konečně první lízátko pod přední nárazník, které se mi opravdu líbí a které bych si na GTI dal kvůli lepšímu přítlaku vpředu a lepší aerodynamice ;-) :-) A nemusí mít ani tak brutální barvu, ani nemusí být z karbonu :-! Ještě jednou díkec! -
Thomasino 13.06.10 20:44
« Re: Zase ty Řečkovice
No když jsem viděl před chvilkou ve zprávách, jaká to včera byla šílená bouřka a že padaly po Brně stromy, jsem rád že jsem se před tím schoval pod střechou v garážích Tesca ;-) >:D >:-[]
Nicméně když jsem viděl ve zprávách jak kdesi na Vysočině padaly velké kroupy, tak jsem byl rád že to nepadá tady v Brně a nedejbože na moje auto ;-\ :-| -
"-- skrytý --" 13.06.10 12:09
Ta pani vie nemecky, ale tusim jej manzel daval trosku aj anglictinu. Mimo civ. to ani moc nie je, len mimo jazier, ale vzdy ked sme neboli na biku sme sa zviezli k jednemu z jazier - best plaz asi v Limone sul Garda. Je pravda ze v tej oblasti ide hlavne nemcina.
Molina di Ledro je dobry smer, ten krasny usek cesty konci v Tiarno di Sopra, pripadne ak budete mat este cas, odbocte 3-4km pred dedinou do prava na Tremalzo - z tej cesty sa budes tiez hodne vytesovat.
Skus popozerat linky z ktorych sme vyberali ubytko:
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
Thomasino 13.06.10 11:28
CandyX - díky moc za TIPy a odkazy, rozhodně na to mrknu. V tom ubytování, co jsi poslal odkaz, mluví i anglicky?? My se německy a italsky určitě nedomluvíme, stačí že naše angličtina je "rukama nohama" >:-[]
EDIT:
Ten úsek Storo - Ledro jsi myslel "Molina Di Ledro"?? Koukám na to na mapách na netu. To je od jezera na sever k Bormio, tam se chci zajet podívat. Hlavně na tu Top Gear trasu Bormio - Livigno - Davos, nebo aspoň na její větší část. S klukama se tam snad dostaneme ještě v srpnu vyloženě na Top Gear trasu ;-)