Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.10  00:09

« Re: A hele :-)

Eutech? Spíš "Eunoch"... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.06.10  23:48

« Re: objednáno

berustina - tak to by vše vysvětlovalo :yes: >:D

gti trbic - jsem rád,že jsem tě opět nezklamal! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.10  23:34

to Mojito - Tak to jsem přesně čekal. Čtu to tady už dost dlouho a mohl jsem se jen vsadit jak rychle ta reakce přijde... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 15.06.10  23:32

tak třeba chtěl HH a ne Kupé ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.06.10  23:31

gti trebic - za mě gratulace,ale podle mě si udělal dvě zásadní chyby,první je pět dveří a druhá,že jsi nevzal Scirocco >:D ;-) ..nemám pravdu Thomasino? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.10  23:25

« objednáno

Tak jsem si po dlouhém zvažování objednal nový VW GOLF GTi. V listopadu bude k odběru, tak si užívám fázi těšení. Bude červený, 5-dvéřový. Musím uznat že i Tvoje (Thomasino) informace o Tvém GTi mi pomohly se rozhodnout a dát mu přednost před F.ST. Takže čekejte se mnou a už teď se těším na setkání.
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 15.06.10  22:46

No ale u mně si nebyl. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.06.10  22:17

To už jsem odhrnoval letos i tak!! >:D Však jsi viděl moji úpravu proti sněhu a zbarvené lízátko na černou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 15.06.10  22:10

Tome - v zimě bych tě poprosil odhrnovat sníh před garáží. Ukážu ti kde a určitě se domluvíme i na apanáži. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.06.10  22:07

FEFE - díky moc za odkaz!! :yes:
    Konečně první lízátko pod přední nárazník, které se mi opravdu líbí a které bych si na GTI dal kvůli lepšímu přítlaku vpředu a lepší aerodynamice ;-) :-) A nemusí mít ani tak brutální barvu, ani nemusí být z karbonu :-! Ještě jednou díkec!
  • 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.06.10  18:59

« A hele :-)

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.06.10  20:44

« Re: Zase ty Řečkovice

No když jsem viděl před chvilkou ve zprávách, jaká to včera byla šílená bouřka a že padaly po Brně stromy, jsem rád že jsem se před tím schoval pod střechou v garážích Tesca ;-) >:D >:-[]
    Nicméně když jsem viděl ve zprávách jak kdesi na Vysočině padaly velké kroupy, tak jsem byl rád že to nepadá tady v Brně a nedejbože na moje auto ;-\ :-|
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.06.10  20:14

berustina - přesně tak ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.06.10  20:02

Mojito - jinak by to totiž bylo moc smutné. >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.06.10  12:40

berustina - to se rozhodně nikomu nestalo >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.10  12:09

Ta pani vie nemecky, ale tusim jej manzel daval trosku aj anglictinu. Mimo civ. to ani moc nie je, len mimo jazier, ale vzdy ked sme neboli na biku sme sa zviezli k jednemu z jazier - best plaz asi v Limone sul Garda. Je pravda ze v tej oblasti ide hlavne nemcina.

Molina di Ledro je dobry smer, ten krasny usek cesty konci v Tiarno di Sopra, pripadne ak budete mat este cas, odbocte 3-4km pred dedinou do prava na Tremalzo - z tej cesty sa budes tiez hodne vytesovat.

Skus popozerat linky z ktorych sme vyberali ubytko:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.06.10  11:43

Ani ne, tam se za kvalitní ubytování platí docela dost, taky tam má nějakou tu "vilku" skoro každý opravdu prachatý (nejen) Ital... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.06.10  11:28

CandyX - díky moc za TIPy a odkazy, rozhodně na to mrknu. V tom ubytování, co jsi poslal odkaz, mluví i anglicky?? My se německy a italsky určitě nedomluvíme, stačí že naše angličtina je "rukama nohama" >:-[]

EDIT:
    Ten úsek Storo - Ledro jsi myslel "Molina Di Ledro"?? Koukám na to na mapách na netu. To je od jezera na sever k Bormio, tam se chci zajet podívat. Hlavně na tu Top Gear trasu Bormio - Livigno - Davos, nebo aspoň na její větší část. S klukama se tam snad dostaneme ještě v srpnu vyloženě na Top Gear trasu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.06.10  11:24

Heldám a vybírám. To co poslal CandyX by taky ještě šlo, obzvláště ta cena je super. Ikdyž je to už trochu mimo "civilizaci" a není tam bazén ;-\
    Máš nějaký TIP? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.06.10  11:17

Teď (v červnu) to určitě nepůjde... ;-\
    Už tam máš vyhlídlé nějaké ubytování, nebo ještě hledáš/vybíráš...?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…