Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 16.06.10  21:40

« Re: Objednán další Golf GTI

Thomasino - Užívej krásných silnic a snad i krásného počasí!

Ronault - Takže já jsem vlastně takový tvůj "nevolník", jak tě tak poslouchám. :-O >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:36

Thomasino: Na okruh mám co-pilota >:D Jinak kdybych chtěl, tak si na okruhu užiju více jak vy, protože to jak se Favorit perfektně naklání, to je více adrenalinu jak v kdejakém sportovním autě... mít to o takových 30 koní více, tak se na okruh možná i vydám >:-[]
    Užij si to tam a pozdravuj Alpy! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  21:32

A kde máš k němu nějaký rychlý auto pro zábavu a na okruh?? ;-) >:D

No nic, mějte se tu, odjíždím na týden na dovču, jdu balit :-)
    Za týden se podělím se zážitky s TOP GEAR trasy DAVOS - LIVIGNO - BORMIO - STELVIO ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:31

Thomasino: No já to tvrdím furt, že kompromisy jsou k ničemu. Já jsem měl hned jasno, chcu to nejlevnější auto s nejlevnějším provozem a zachovalým lakem... a voilá, Fanouš je tady a neměnil bych ho za nic jiného >:-[] >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  21:26

To ještě ne, ale pořídit za rozdíl třeba předchozí CTR za 250 litrů, trochu poladit, tak s tím budu na okruhu rychlejší než nyní s GTI ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  21:24

« Re: A hele :-)

FEFE - to máš samozřejmě pravdu. Ale teď nějak nejsem při penězích (a pár měsíců nebudu), takže kdyby mi čistě náhodou ruplo v hlavě a chtěl prodat GTI, pořídil bych místo něj buď Rocco R jako jedno auto "univerzální" tak jako je GTI (jen o kousek silnější a na okruhu snad lepší), nebo nějaký přibližovadlo po městě jako třeba starší Fiestu, nebo Suzuki SX4 a k tomu nějaký auto pro vylepšování a blbnutí, třeba tu Hondu S2000, Mazdu MX5, nebo levnější Civic Type R předchozí generace apod >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:23

Thomasino: Aha, takže jsi prodal GTI, koupil 1,2 TSI, přendáš sedačky, pár nálepek a nárazník a budeš před náma dál machrovat, co? 8-s >:-[] :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.06.10  21:22

gti trebic - v Porsche na Řípské?Nebereš ho od ,,inženýrskýho,,?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  21:20

Co že?? Ony jdou objednat i na normálního Golfa třeba 1,2 TSI?? To si děláš kozy?? 8-s :-O Kolik je příplatek na ně u levnýho Golfa? Ty to jistě WL víš, ať to nemusím hledat..
    To se budu muset zkusit nějak domluvit s mým prodejcem, aby je někam objednal a pak jsme je prohodili s těma mýma. Navíc se možná bude objednávat Golf 1,2 TSI jako skladovka a pak si ho na podzim zřejmě vezme otec, tak by to sem šlo. A ještě bude asi pro jistotu taky červený >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.10  15:10

..asi se jim moc nedivíš... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.10  15:08

Th
    Zadní led světla už jsou nějakou chvilku na GTI/GTD sériově a připlácí se za ně jen u běžných Golfů... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  15:00

asi je o ně velký zájem...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.06.10  14:59

« Re: A hele :-)

>:-[] >:-[]

Thomasino,ve svém výčtu víkendovek jsi zapomněl na Caymana a Zetko! >:-[] Nebo už sis rozšířil obzor?Měla sem totiž pocit,že ani jiná auta neznáš...
    >:-[] >:D

gti trebic - všechno špatně,měl jsi ode mě koupit Polo! >:-[] Mohl jsi ho mít hned,bez čekání...
    >:D >:D
    btw - jinak taky samo sebou gratuluju. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  14:48

Tak kdyby jsi chtěl mít pár tisíc k dobru, vyměním světla >:-[] >:-[] Ale asi to zvládnu i s těmito. Hlavně ty nová světla co jsou nyní u GTI jako LED, budou mít všechny nové VW. Polo už s tím začalo, ikdyž nejsou LED, ale styl je bohužel zase stejný ;-\
    To je hold konzervativní VW...
    A jak to že dodání tak pozdě? Já ho měl za měsíc a půl...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  14:39

Ledky tam budou, ikdyž jsem o nich původně neuvažoval. Těsně před objednáním přišly ale seznamy nových výbav (jestli jsem to správně pochopil na m.r.2011) a tam jsou ledky již v základu pro GTi. Auto už mám objednané od 13.5. Až teď jsem se dostal k tomu, že píšu. Beru ho na PORSCHE v Brně.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  14:32

Tak budu "závidět" jen to DynAudio ;-) :-) :yes:

Taky jsem na tom byl stejně, ke GTI patří červená nebo bílá a vzhledem k těm červeným detailům v interiéru se ta červená k tomu perfektně hodí!! :yes: Jen mohla být metalíza (ikdyž by byl příplatek), mám pocit, že ten základní lak není moc odolný a je na něm vše vidět :-(
    Budeš tam mít ty LED světla vzadu?? Jestli ne, objednej je tam a já je od tebe koupím a uděláme výměnu ;-) :-! Když jsem objednával, tak to ještě nešlo..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  14:28

Gti = červená. To už je takový zvyk... >:D Ty xenony jsem vyhodnotil stejně jako ty. V noci nejezdím a navíc mám špatné zkušenosti s praskáním výbojek na našich rozbitých silnicích...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  14:19

Tak ho ode mě nechceš? :-(
    ale jestli jdeš do DSG, které nemám, tak to pak chápu...
    Ale joo, DSG není špatné. Mít to druhé auto ma okruh, tak bych tam DSG taky bral, ale ten příplatek 55 tisíc byl pro mě neakceptovatelný, stejně jako Xenony za 33T ;-\ Proč taky červený?? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  14:17

Thomasino, nezkoušej to na mě >:D Já o GTi uvažoval 3/4 roku, byl jsem se s ním svézt u dealera v Opavě (o tom pak někdy napíšu zajímavou story) a nic jiného nechci. Přesvědčil jsem se (a i Ty to sám píšeš) že je to velmi rozumná kombinace auta pro běžné každodenní ježdění s bonusem v podobě 155kW a dalších drobností (DSG, DCC, RNS510+DYNAUDIO a pod...). Kamarád má IMPREZU WRX STi a to je jiná liga. Kdyby s tím měl jezdit do práce tak musí mít dvě zaměstnání + nepočítám zdravotní komplikace se zuby a ledvinami >:D Tož tak... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  12:07

GTI_trebic, to jsi měl říct!! Já bych ti dobře prodal svoje GTI s 5-ti dveřmi a pořídil si Rocco R v modré, nebo spíše nějakou mrd.ku na denní ježdění a k tomu třeba BMW Z4 kupé 3.0si ;-)
    Nechceš to ještě zvážit?? :-) Zítra brzo ráno teda odjíždím na týden na dovču, ale pak se domluvíme >:-[]
    Jinak jsem rád, že ti má recenze pomohla v rozhodování. Každopádně je stejně nejlepší se svézt s oběma a zvážit svá pro a proti, oboje má své silné i slabší stránky..

Opravdu začínám mít pocit, že je ideální mít jedno univerzální auto (což ale GTI rozhodně je) a k tomu jedno extrémnější a sportovnější pro zábavu a okruh (na to už mi ale nezbylo), jako třeba starší Clio RS, Honda S2000, Honda Civic Type R předchozí generace, nebo BMW Z4 kupé - a pak ho vyladit a vylepšit pro víkendové ježdění a okruh (třeba vyhodit zadní sedadla a tapecírunk vzadu, kdyžtak dát pořádný skořepiny, jiný podvozek, brzdy atd)..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…