Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.10  23:26

« Re: Objednán další Golf GTI

Myslíš, že je to ikona se vším všudy hlavně právě v červené...?
    Třeba pro první generaci GTI je typičtější bílá (zkus si třeba nechat vyhledat fotky na googlu)..., ale jak myslíš, já to s tebou myslel dobře..., aspoň na tom DSG se shodnem... >:-[]
    A co kola, 18" Detroit?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  23:26

Přesně tak. Občas se ti prodejci k těm autům chovají dost šíleně.. Asi jako když jsme viděli na okruhu nového Megana R.S. ještě s převozní značkou, motor ještě syrový a už tomu dávali pořádně pokouřit naplno na okruhu :-O >:-[]
    To jsou přesně ty důvody, proč bych si předváděčku nekoupil a proč jsem si objednal raději nové..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.06.10  23:24

GTI_trebic - tak takhle nějak jsem to myslel, viz.dříve nebo u WII-JAYe. Koupit třeba starší Civic TypeR, vykuchat, upravit a jezdit na okruh >:D A Puma byla moc fajn, kdysi jsem ji taky řídil, dodnes bezva kára :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 16.06.10  23:20

Mojito: Tak mně naopak chování prodejce vůbec ale vůbec neudivuje. Tohle chování najdeš ve směs v každé prodejně. Málo kdo ti dneska doporučí při prodeji auto s turbem po jízdě trošku uklidnit to jen tak namátkově. Jinak čím lepší model se takovému prodejci/servisákovi dostane pod ruku tím víc mu naloží, když sem viděl, jak servisák převážel X6 50i do garáže otvírala se mi kudla v kapse. Problém je, že auta typu GTI si zdaleka nekupují jen lidi co o autech něco ví, viz příběh z opavy, dcerka a vánoce... Takže předváděcí jízda je plný knedlík, kupující laik široký úsměv do stran, sluníčko ze předu na trenkách a jede se podepsat smlouvu ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  23:18

Mojito - do Brna jezdím celkem často - pracovně. Nakumuluju si vždycky na 1 den více schůzek a vyrazím. Teď zatím přesně nevím, kdy zase pojedu, ale setkání se nebráním. Pokud se nebudeš smát, když přijedu ve svém nynějším Mondeu TDCi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  23:15

W.L. - neuvažoval. Říkal jsem si, když ikona tak se vším všudy. A jak psal i Thomasino, ladí to i s šitím na volantu...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.06.10  23:14

gti trebic - to se ti nedivím,že tě to přešlo >:D

Co se týče slev,jsem v tom trochu v obraze a nějak mě to nepřekvapuje.Nejedeš někdy do Brna?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.10  23:11

Tak předváděčku jsem Mojitovi (ze stejných důvodů) taky rozmlouval, že jo? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.10  23:09

gti trebic
    A tos ani na chvíli neuvažoval o jiné barvě, než červené? Na GTI je hrozně "profláklá", zejména od třetí generace dál... navíc v ní zbytečně zanikají charakteristické červené linky na masce...
    Pokud máš čas zajeď (jako já kdysi) do Wolfsburgu a tam na nekonečný parkovištích uvidíš i GTI6 ve všech! možných barvách, potom se barva vybírá mnohem snáz...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  23:01

Mojito - mimo jiné jsem na Porsche původně diskutoval o tom o kolik by šla cena auta dolů, kdyby si ho nechali na nějaký čas jako předváděčku. Po zážitku v Opavě mě ale taková myšlenka rychle opustila. Mimochodem, předváděčka = minimálně 6 měsíců, max 20tis.km a cena mínus 12%...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.06.10  22:53

gti trebic - zajímavá historka :-(
    Chování prodejce k tomu autu mi připadá dost neprofesionální,musí mu snad být jasný,že pokud má někdo zájem o GTI,tak má asi ke kárám dost kladný vztah a rozumí jim...neměli by to dělat u žádného auta,když už jsme u toho ;-\
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.06.10  22:46

gti trebic - máš pravdu,1 x Porsche a 1 x VW ,ne 2 x showroom Porsche,už blbnu ;-\ :no: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.10  22:44

Naprostý souhlas, jezdit častěji na okruh s většinou, na běžný provoz homologovaných (a obvykle i nadstandartně vybavených) aut, mi připadá trochu jako chodit v létě na dovolené na pláž v neoprenu...
    ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  22:33

a Mojito celkem jsi mě udivil s infem, že má Porsche v Brně dva showroomy. Myslel jsem si, že je znám a taková informace by mi neměla uniknout. Mimo jiné ani na svém webu nemají víc adres než Řípskou [odkaz] Kde je ten druhý showroom? Ať jsem chytřejší... Díky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  22:28

Mojito - jasně. Řípská. Ten prodejce se jmenuje Jindřich Liber, ale moc jsem ho nepotřeboval. Měl jsem to naštudované a přišel za ním s hotovou věcí. Taky jsem tady sliboval že napíšu něco o tom, jak jsem se jel do Opavy svézt s předváděcím GTi. Hledal jsem na www.volkswagen.cz skladové a předváděcí GTíčka a našel červené s DSG (můj tehdy předběžný kandidát). Měl být v Opavě u Auto Heller jako předváděcí. Zaradoval jsem se, objednal se a jel tam na zkušební jízdu. Přijel jsem na místo a zjistil, že auto není předváděcí, ale bazarové. Mělo najeto 400km. Prodejce byl ale přeochotný a tak jsme se jeli projet. Nejdřív řídil on a tak mě trochu šokoval že v podstatě po 2km jízdy (tj se studeným motorem) přepnul DSG do režimu sport a naložil tomu. Přitom se díval, jak se mi to líbí. No. co na tom, první dojem z toho jak tam DSG sází kvalty a nechá motor vytáčet nad 7tis je zajímavý. zejména si pamatuju, že se mi líbil ten zvuk, ale chování toho prodejce k autu a v podstatě i ke mě mi poněkud nesedlo. Pak mi to půjčil a já se asi půl hodiny vozil a zkoušel jsem si různé režimy, povrchy a rychlosti. To DSG je vychytávka jak se patří. Jedeš městěm a dojíždíš ke křižovatce. Ubereš plyn v 50 a na displeji se ti objeví jak řadí 4, 5, 6, a těsně před křižovatkou zase dolů až k 1. No a když jsme se vrátili tak vytáhnul příběh, jak se to auto dostalo se 400 km do bazaru. Koupil ho tam prý místní podnikatel své dceři jako vánoční dárek, ta se s ním svezla a řekla, pánové a teď to přijde, že ho nechce, že se jí červená nelíbí... Tak milej táta jel a vrátil auto dealerovi a ten ho prodával přes bazar stylem, jaký jsem popsal. Pro mě byl účel splněn. Očuchal jsem si DCC a zjistil, že se GTi dá jezdit každý den do práce a nevypadají ti plomby a tak jsem se rozloučil a jel domů. Prodejce mi pak asi 4x volal, jestli ho koupím a pak volal naposledy a řekl, že má na něj zájemce a že, jestli ho nechci, tak ho prodá. Takže někdo na Opavsku už má radost a já budu čekat až do listopadu ;-\
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.06.10  21:56

gti trebic - tak to chápu,akorát jsi mi neodpověděl,zda je to Řípská (v Brně jsou dva showroomy) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  21:44

Thomasino - užij si príma cestování a přeju Ti pěkný počasí a pohodu.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.06.10  21:42

thoamsino - to se někdo má! ;-\ :'-( >:-[] Užij si to a dávej aktuální infa :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.10  21:42

Mojito - Jméno prodejce si nepamatuju. Každopádně PORSCHE proto, že je to můj zákazník a znám se se samotným Erwinem Schmidtem - führerem :-)
    Thomasino - poslední dobou moc často opakuješ slovní spojení "auto na blbnutí na okruhu" moje zkušenost z Brna a zejména z Mostu jsou, že s žádným sériovým autem (tedy z našich sfér - řekněme do 1 mega) se na okruhu moc zábavy neužije. úplně jiné to je, když se tam svezeš s čímkoliv co nemá SPZ a je upravené na okruhy. Měl jsem 2roky Ford Puma z bývalého Puma Cupu a na to, že tam byl jen dobře udělaný motor 1,7, který měl asi jen 140 koní bylo svezení parádní. Proč? Protože z něj bylo všechno vykuchané a vážil 880 kg, protože měl závodní brzdy a podvozek. Na Brno jsme nafoukali tlumiče víc, na Most míň a jezdilo se. Přitom to auto stálo 150 tyček a kdybych měl čas, tak se to dá zmanažerovat tak, že by i vydělávalo (půjčováním na akce apod). Dále jsem se vozil s několika upravenými BMW, Porsche, což byla samozřejmě paráda ale zajímavý zážitek byl kupodivu i s pěkně upraveným Opelem Calibra 2,0turbo nebo s Mazdou RX (nevím číslo, ale starší model s Wankelem) a dalšími. Více o akcích, kde se s těmito auty jezdí najdeš na [odkaz] Skončil jsem s tím před 3lety z již výše uvedeného nedostatku času.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.10  21:41

Co-pilot: No popravdě mám tě jenom na zábavu >:-[] >:D >:D :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…