Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  15:22

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

WL: Tak jo, já už na nej budu hodný >:-[] :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.11.11  14:31

ta nema vodicak >:D ale zas az na odpis nie to som ja len tak dramaticky opisal aktualny stav, okrem toho lakovania pravej strany ju viem dodat v top stave, horsie by to bolo oznamit mame kedze uz par krat som ju chcel predat a nedovolila, no kym mi nechodia postou pokuty tak nech sa na nej vozi >:D dokonca ma aj prominentnu spz pp-123 cd >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.11  13:33

Tak ještě to půjč nastávající tchýni a bude to na odpis úplně i s voňavkou... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.11.11  12:36

mame dlhu jednotkovu fabiu, 2002 asi 80 000 km, ale ma par much po sestre ostal cely pravy bok poskrabany, po mame momentalne nejde central, ale inak je to vonavka ;-) >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.11  09:42

Už mu s tím dej raději pokoj, nebo se ti brzo povede něco podobného, náhoda je blbec a jsme jen lidi... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  00:36

WA: To je jedna možnost, pak je tady druhá, pro Thomasina taky velmi pravděpodobná, že opět lil brzdovku kam neměl... možná do nádrže... a jelikož tohle mu už VW nesežral, tak volí HTP >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.11.11  00:13

Ale prdlačky. Ten tříválec vpředu se odpojí, místo zadních sedadel se dá V8 HEMI a to bude teprve jízda !! :yes: >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.11.11  00:05

Thomasino, netahej nás za nos. Že ty tu Fábku chceš na okruh, ta dieslová lokotka ti zkrátka nedá spát.... >:D >:D

Ovšem ty nejseš žádný "mejdlo". Nebudeš přece čipovat TDIčko, to umí každej ňouma. Zato pořádně oturbit 1.2 HTP, nad kapotu vystrčit intercooler a řádně poladit čtyřkoncovkovej vejfuk....to už je jiný kafe. :yes: >:D >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.11.11  23:11

« Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

Děkuji za info do SZ nebo sem :-) Je to pro známého, může být i jedničková, dokonce holátko bez klimy.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.10.11  20:52

« Re: Druhé video z okruhu v Brně v pátek 28.10.2011

Nevím... Možné to je... Kouknu se na videa... Ale je pravda, že si uvědomuji, že občas řadím v zatáčce když se zapomenu :-O A nyní to bylo opravdu výletní tempo...
  • « 00 Reagovat !

foto MariAchi

MariAchi 31.10.11  14:02

Thomasino - zda se mi to, nebo to v levych zatackach vzdy nejdriv hodis do zatacky a pak hmatas po saltre?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.10.11  22:34

Vídím, že sis nenechal přátelsky poradit...
    Takže to necháš na nás a jen se budeš dívat , jak "cvičíme" s tvou přítelkyní...? >:-[]
    To máme brát jako pozvání, nabídku, nebo prosbu o pomoc? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.10.11  21:54

Já psal o VAŠEM hýbání tělem a VAŠÍ plné puse řečí :-)
    Takže jestli u toho cvičení spolu vy dva chcete zvládat ještě něco jiného, no nevím >:D >:D To už nechám na vás. Já se bude jen koukat jak vám to cvičení půjde !! >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.10.11  00:09

Koukám pánové, že nás něco spojuje... i má současná tchýně je učitelka >:-[] Konkrétně prvního stupně, což ji trochu poznamenává jistými symptomy nemoci z povolání, jak to u učitelek bývá. Z toho důvodu jsem rád, že má milá v učitelském povolání nepokračuje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  23:57

Jo, učitelky... 8-s ;-)
    Moje první tchýně byla taky učitelka (stejně jako její dcera) a moje mamka taky dlouho učila...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  23:53

WL: Nejsem si úplně jistej, jestli má "sladkej neurotik" W-A mezi tchýněma nějakou váhu. >:-[] Např. u současné tchýně, povoláním učitelky, jsem nejvíc zabodoval lahvinkou Baileys (se skleničkama !) a lístkama na Vyšetřování ztráty třídní knihy přímo do divadla Cimrmanů na Žižkově. Mezi replikama polohlasem komentovala Svěrákův výkon obdivným : "Bože, to se pozná že býval taky učitel." >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  23:46

Ron: Tak to mě dostalo, to vůbec neznám..... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  23:20

WA: Tak vidíš, inženýrskej, že to znáš! >:D A ty strašíš jedovatýma fazolema! Popravdě z osobní zkušenosti netuším, kde ty tchýně vzaly tak špatnou pověst >:D
    A pamatuješ tuhle kampaň: [odkaz] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  23:20

w-a
    A to jsem si myslel, žes balil nastávající tchýně na to, že jsi "vůdyelén" osobně... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  23:09

Já s tchýněma, i potenciálníma, taky dobře vycházím. Jedna mě dokonce neváhala označit za "sen každý matky". >:-[] Asi jsem byl tenkrát opravdu okouzlující, kromě Metalliky poslouchal i Pavla Bobka a největší plus bylo : "A z vás tedy po škole bude inženýr ? Tatínku, slyšíš to ? Pán bude inženýr ! " >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…