Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 05.11.11 14:31
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
ta nema vodicak >:D ale zas az na odpis nie to som ja len tak dramaticky opisal aktualny stav, okrem toho lakovania pravej strany ju viem dodat v top stave, horsie by to bolo oznamit mame kedze uz par krat som ju chcel predat a nedovolila, no kym mi nechodia postou pokuty tak nech sa na nej vozi >:D dokonca ma aj prominentnu spz pp-123 cd >:D -
Brandon Walsh 05.11.11 12:36
mame dlhu jednotkovu fabiu, 2002 asi 80 000 km, ale ma par much po sestre ostal cely pravy bok poskrabany, po mame momentalne nejde central, ale inak je to vonavka ;-) >:D
[odkaz] -
-
woody-alien 05.11.11 00:05
Thomasino, netahej nás za nos. Že ty tu Fábku chceš na okruh, ta dieslová lokotka ti zkrátka nedá spát.... >:D >:D
Ovšem ty nejseš žádný "mejdlo". Nebudeš přece čipovat TDIčko, to umí každej ňouma. Zato pořádně oturbit 1.2 HTP, nad kapotu vystrčit intercooler a řádně poladit čtyřkoncovkovej vejfuk....to už je jiný kafe. :yes: >:D >:-[] -
Thomasino 30.10.11 21:54
« Re: Druhé video z okruhu v Brně v pátek 28.10.2011
Já psal o VAŠEM hýbání tělem a VAŠÍ plné puse řečí :-)
Takže jestli u toho cvičení spolu vy dva chcete zvládat ještě něco jiného, no nevím >:D >:D To už nechám na vás. Já se bude jen koukat jak vám to cvičení půjde !! >:-[] >:-[] >:-[] -
Ronault. 30.10.11 00:09
Koukám pánové, že nás něco spojuje... i má současná tchýně je učitelka >:-[] Konkrétně prvního stupně, což ji trochu poznamenává jistými symptomy nemoci z povolání, jak to u učitelek bývá. Z toho důvodu jsem rád, že má milá v učitelském povolání nepokračuje :-) -
woody-alien 29.10.11 23:53
WL: Nejsem si úplně jistej, jestli má "sladkej neurotik" W-A mezi tchýněma nějakou váhu. >:-[] Např. u současné tchýně, povoláním učitelky, jsem nejvíc zabodoval lahvinkou Baileys (se skleničkama !) a lístkama na Vyšetřování ztráty třídní knihy přímo do divadla Cimrmanů na Žižkově. Mezi replikama polohlasem komentovala Svěrákův výkon obdivným : "Bože, to se pozná že býval taky učitel." >:D -
woody-alien 29.10.11 23:09
Já s tchýněma, i potenciálníma, taky dobře vycházím. Jedna mě dokonce neváhala označit za "sen každý matky". >:-[] Asi jsem byl tenkrát opravdu okouzlující, kromě Metalliky poslouchal i Pavla Bobka a největší plus bylo : "A z vás tedy po škole bude inženýr ? Tatínku, slyšíš to ? Pán bude inženýr ! " >:D >:D