Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 16.06.10 23:42
« Re: Objednán další Golf GTI
Ještě pozveme maníka co si koupil tu českou předvádečku GTI v červené, co jsme s ní s Mojitem v létě jeli (je z Blavy) a bude foto 3x červené GTI! >:-[] >:-[] K tomu Mojito s FEFE a seženeme ještě jedno zelené šíro (třeba tady na MACZ TufanR) a máme to hezky 3 na 3 >:D >:D -
Thomasino 16.06.10 23:39
« Re: Objednán další Golf GTI
no právě :-! A ještě to pak mohu vzít po okreskách přes Merano a Stelvio, nebo sjet z dálnice níže a taky se hezky svézt jen v závěru.. A ještě možná ušetřím na popltakách za italské dálnice a vyhnu se ráno špičce přes Vídeň, protože ji objedu ze západu ;-) -
Ronault. 16.06.10 23:38
« Re: Objednán další Golf GTI
Thomasino: Pokud pojedeš přes Brenner přes den, tak rozhodně tudy, čili Innsbruck (mimochodem není se tam špatné zastavit na hodinku či dvě) a pak dolů. Mě osobně cesta na Udine příjde nudná, samý tunel, žádný výhled, i když je tedy rychlá a kvalitní. -
Thomasino 16.06.10 23:37
« Re: Objednán další Golf GTI
BACHA! Já už zjišťoval ceny na ty 18" origi GTI a stojí tady 12500 Kč vč.daně za jedno kolo!! :-( :'-(
Humus...
Teď trochu lituji, že jsem neobjednal rovnou 18" kola.. Ale je pravda, že ty 17" bohatě stačí, občas přepneš na Sport a v kombinaci se 17-kama kolama je to stále super a naše okresky bohužel rozhodně nejsou všude 100% hladké.. -
"-- skrytý --" 16.06.10 23:33
« Re: Objednán další Golf GTI
W.L. - hele, jí nevím, jak Ti to mám říct. Beru ho na 17" (Denver)..... Půjde ke mě v listopadu, budu dávat hned zimní a přeci jen jsem chtěl nejdřív dát přednost komfortu před stabilitou. Nehledě na cenový rozdíl gum 17" vs. 18". Až mě to pak někdy popadne tak si 18" dokoupím. Je přece príma si nechat možnost udělat si radost ještě několikrát po nákupu auta... ;-) -
Thomasino 16.06.10 23:30
« Re: Objednán další Golf GTI
WL - ANO!! Červená je ta správná pro GTI VI :yes: Jako druhá v pořadí bílá.. A ke GTI prostě patří tyto dvě barvy, s tím nic nenaděláš >:-[] >:-[] Ale je pravda, že třeba i ta nová tmavě šedá je pěkná, ale musí to být naprsoto čisté, ta barva nic neodpustí a já bych to rozhodně pucovat stále nechtěl 8-s
Stačí že si najdu čas a sílu na vlastnoruční umytí GTI tak jednou za 3-4 týdny :-)
No nic, mějte se tu, díky za přání, snad vyjde počasí, zatím nic moc.