Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 21.06.10 22:37
« Re: Stelviooo
Až budu zpátky doma, napíši pár tipů na prima svezení, některé úseky byla naprosto jedinečné. Ale je tady hodně nádherných silniček, jen člověk musí mít štěstí na počasí, prázdné silnice a taky trochu odvahy nedržet se striktně zdejších přísných předpisů ;-) >:-[] -
Thomasino 21.06.10 22:35
« Re: Pozdrav z Itálie od Lago Di Gardo a dnešní výlet na STELVIO a Passo di Gávja u Valfurvy
Já měl problémy se tady připojit. Je to tady nějaké složitější ;-\ Fotek mám za dnešek mraky, určitě se jich tam najde hafo parádních. Něco jsme natáčeli i na kameru, tak pro vybrané pak mohu poskytnout i nějaké video materiály, abych je nalákal na podobný výlet ;-) Stelvio bylo pěkné na super výhled a mraky sněhu v létě, ale co se týká zážitků za volantem, tak jsem si užil mnohem více cestou na spoustě nádherných silniček! ;-) :yes:
Opravdu fantazie a jak říkali maníci z TopGearu, ráj na zemi :yes:
EDIT: přidal jsem ještě další 3 fotky, další pak až o víkendu až budeme zpátky doma. Mějte se! ;-) -
-
Thomasino 21.06.10 22:28
« Pozdrav z Itálie od Lago Di Gardo a dnešní výlet na STELVIO a Passo di Gávja u Valfurvy
Nazdar pánové, tak jak jsem slíbil, píši vám aspoň první poznatky z dnešního skvělého výletu na Stelvio a nejen tam. Přihodil jsem zatím první čerstvé poznatky do novinek, přidal narychlo 3 fotky ;-) :-) -
Ronault. 21.06.10 19:08
« Re: Brněnské chroustání
FRPE: Tedy, ty jsi nějaký zmatený člověk... všichni zdejší ví, že Thomasino se dovolenkuje. My už to samozřejmě využili předevčírem s WL, s-mikem a Mojitem a šli jsme si k němu domů nakoupit >:-[]
A nebo si tímto příspěvkem taky děláš alibi? >:-[] >:D -
Ronault. 17.06.10 00:07
« Re: Objednán další Golf GTI
WL: Škoda, tak snad zítra >:-[] Ale možná jej sežere medvěd >:-[]
Thomasino: Oni to už dostavěli? To koukám. V devět bych viděl ve Vídni největší špičku, tohle není dědina, kdy se chodí do práce na šestou. No a co se vydat na Budějice? Déšť neřeš, Verona a Udine je nuda ;-) -
Thomasino 17.06.10 00:05
No právě SK známku nemám a nechci kupovat. Hlavně teď je prý už otevřená ta nová dálnice na Vídeň od Mikulova a je lepší jet tudy..
Asi to udělám jináč, když je tolik hodin, vyrazíme v 8 hod z Brna, do Vídně dojedeme po 9-té a to už bude těsně po špičce.. Ráno ještě podle počasí a satelitu zvolím buď severní trasu nebo jižní.. Raději bych severní, ale přes ty Alpy je větší riziko deště ;-\
Dobrou noc a čus! :-) -
Ronault. 16.06.10 23:56
WL: Tak až budeš stříkat GTI na růžovo, tak to se ozvi, to bude pecka ;-) >:-[] Prší u vás? Já jen, že spolubydlící teď někde ve vašem okolí po horách chodí, tak jestli se můžu škodolibě usmívat >:-[]
Thomasino: [odkaz] Tady si můžeš vypočítat kolik stojí úseky Italských dálnic.
V kolik je špička nevím, protože my jezdíme poslední roky na Bratislavu a z ní do Vídně, když už se jede na Graz. Tak se díky novému obchvatu vyhneš zácpě a Vídni perfektně. Jen to chce SK známku.

Ale měl jsem velké dilema, jestli si to o pár dní neprodloužit a ještě si tam nezajezdit. Silničky jsou tam fakt super!! :yes:
edit: přijel jsem dneska večer, mám za sebou dalších 950 km.. Tam jsme jeli přes Linz, Insbruck a Bolzano, zpátky druhou stranou přes Veronu, Udine a Graz..