Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 25.06.10 08:31
« Re: Pozdrav z Itálie od Lago Di Gardo a výlet na STELVIO a Passo di Gávja u Valfurvy
FRPE - bylo suprově, malé info mám v novince a prvních pár fotek v galerce. Jak bude trochu čas, tak ještě poladím novinku se zážitky a hlavně předělám ty fotky a přidám postupně další. Tohle je jen malý "předkrm" ;-)
A jinak něco málo jsme si o tom tady psali v pondělí večer...
edit: jinak ten kostým přítulkyně je více zblízka vidět u druhé fotky v mé galerii pod C-MAXem.. Jak jsi včera psal komentář k té mé soutěžní fotce ;-) -
FRPE 24.06.10 18:02
« Ohled a nebo pohled?
Thomašíno - vyhlížím stále pohled z dovči od tebe a zatím ani koresponďák nedorazil ... myslel jsem že mě ze slušnosti napíšeš, jak se daří tobě a hlavně tvé paní, zda máš stále pevné a White Labelem nevzbuditelné spaní, když třebas v jiném bytě probíhá hraní, někde ( u mě ) třeba lhaní a ty NIC! 8-s
A nyní vážně : jak bylo? ;-) -
-
Co-pilot 24.06.10 00:06
« Re: Zítra Řečkovice a volné jízdy? :-)
Thomasino - Přijet zítra na volné jízdy pro mě bude znamenat honičku. Přijet, abych mohl jít jezdit pak ještě větší. Tak bych rád věděl, zda se případně někdo připojí. Taky bych z tebe rád vytáhnul nějaké rozumy ohledně tvého "výletu", takže je celkem na nic, pokud hned pojedeš někam do sklepa, protože o moc dřív před začátkem jízd se mi určitě dorazit nepodaří... -
Thomasino 23.06.10 23:59
No vidíš, fotky mám už všechny stažený v NTB, protože jsem ho měl sebou :-) Mám v plánu se projet i na okruhu, ikdyž ty projížďky v Itálii jen tak něco netrumfne ;-) Ale psal Erl, že dojede do Brna s Táliem 5.7. na volné jízdy, tak možná to odložím na tento termín. Máme zítra sklep pro zákoše kousek od Hustopeče, a měl bych tam v 19 hodin být. Ale kdybych dal rpvní jízdu a pak jel do sklepa, dalo by se to nějak zkombinovat.. -
Co-pilot 23.06.10 23:54
Thomasino - Vítej zpět ve vlasti. ;-) Auto bych potřeboval umýt taky, zepředu vypadá jak mucholapka a zezadu je to jedno velké bláto. Na mytí ale není kdy. Ohledně volných jízd ještě nevím, ale pokusím se dojet už kvůli vyzvídání tvých dojmů. :-) Vem si min. foťák s fotkama, nebo lépe notebook.
Chystáte se někdo i na trať? -
Ricardo 23.06.10 23:16
MiTo QV bylo v pohodě, ale na 99 kW Turbu jsem jaksi podpálil pravou brzdu. Ale pšššššt >:-[]
Mito je prej na okruhu o moc lepší auto než ve skutečn´ým provozu. Na běžné silnici jsem ale zatím neměl tu možnost udělat si názor, to jen říkají ostatní. -
Thomasino 23.06.10 22:43
« Zítra Řečkovice a volné jízdy? :-)
Berustina, Mojito, Co-pilot a další, chystám se zítra přes den do Řečkovic umýt auto po dovolené, nejedete někdo taky? ;-)
Předek byl zase skoro celý černý od tisíců mušek, trochu jsem to umyl aspoň teď při návratu do Brna na benzince, aby to šlo od tama dostat..
A co zítra volné jízdy? Chystá se někdo?