Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 27.06.10  20:30

« Re: Pozdrav z Itálie od Lago Di Gardo a výlet na STELVIO a Passo di Gávja u Valfurvy

Nádhera :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.06.10  19:12

« Re: Pozdrav z Itálie od Lago Di Gardo a výlet na STELVIO a Passo di Gávja u Valfurvy

Přidána dvě fota z návštěvy PORSCHE ve Veroně v Itálii. Vedle nového Cayennu a 911-ky tam stálo nádherné Porsche Boxster Spyder!! :yes: Fakt krásné auto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.10  08:31

FRPE - bylo suprově, malé info mám v novince a prvních pár fotek v galerce. Jak bude trochu čas, tak ještě poladím novinku se zážitky a hlavně předělám ty fotky a přidám postupně další. Tohle je jen malý "předkrm" ;-)

A jinak něco málo jsme si o tom tady psali v pondělí večer...

edit: jinak ten kostým přítulkyně je více zblízka vidět u druhé fotky v mé galerii pod C-MAXem.. Jak jsi včera psal komentář k té mé soutěžní fotce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 24.06.10  18:02

« Ohled a nebo pohled?

Thomašíno - vyhlížím stále pohled z dovči od tebe a zatím ani koresponďák nedorazil ... myslel jsem že mě ze slušnosti napíšeš, jak se daří tobě a hlavně tvé paní, zda máš stále pevné a White Labelem nevzbuditelné spaní, když třebas v jiném bytě probíhá hraní, někde ( u mě ) třeba lhaní a ty NIC! 8-s

A nyní vážně : jak bylo? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.06.10  12:13

« Re: Zítra Řečkovice a volné jízdy? :-)

AutoCar Day je ale zase v Sosonové, ne?? ;-\ :-O
    Až bude ten na SlovakiaRingu, což je výrazně blíže, tak se tam asi pojedu podívat, ale plahočit se do Sosnové se mi nechce :-O
    Tady na okruhu na volných jízdách je to zajímavější :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 24.06.10  00:08

Já bych se 5.7. asi taky přidal, ale ještě to nebudu na 100 % slibovat, protože ve stejný den je asi i Autocar Day a nevím, jestli se dá stihnout obojí
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 24.06.10  00:06

Thomasino - Přijet zítra na volné jízdy pro mě bude znamenat honičku. Přijet, abych mohl jít jezdit pak ještě větší. Tak bych rád věděl, zda se případně někdo připojí. Taky bych z tebe rád vytáhnul nějaké rozumy ohledně tvého "výletu", takže je celkem na nic, pokud hned pojedeš někam do sklepa, protože o moc dřív před začátkem jízd se mi určitě dorazit nepodaří...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.06.10  23:59

No vidíš, fotky mám už všechny stažený v NTB, protože jsem ho měl sebou :-) Mám v plánu se projet i na okruhu, ikdyž ty projížďky v Itálii jen tak něco netrumfne ;-) Ale psal Erl, že dojede do Brna s Táliem 5.7. na volné jízdy, tak možná to odložím na tento termín. Máme zítra sklep pro zákoše kousek od Hustopeče, a měl bych tam v 19 hodin být. Ale kdybych dal rpvní jízdu a pak jel do sklepa, dalo by se to nějak zkombinovat..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.06.10  23:55

Tak to je škoda :-O Já že bych konečně tu Julinku viděl na živo :-) Tak si ještě počkám...
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 23.06.10  23:54

Thomasino - Vítej zpět ve vlasti. ;-) Auto bych potřeboval umýt taky, zepředu vypadá jak mucholapka a zezadu je to jedno velké bláto. Na mytí ale není kdy. Ohledně volných jízd ještě nevím, ale pokusím se dojet už kvůli vyzvídání tvých dojmů. :-) Vem si min. foťák s fotkama, nebo lépe notebook.

Chystáte se někdo i na trať?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 23.06.10  23:43

Taky kdo se v tom má vyznat, když v tom jsou každej rok nový motory...
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.06.10  23:25

jasny ze pssst >:D . . nevim znam jen klasicky mito 155 koni bez multiairu (ty prvni mita)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 23.06.10  23:16

MiTo QV bylo v pohodě, ale na 99 kW Turbu jsem jaksi podpálil pravou brzdu. Ale pšššššt >:-[]
    Mito je prej na okruhu o moc lepší auto než ve skutečn´ým provozu. Na běžné silnici jsem ale zatím neměl tu možnost udělat si názor, to jen říkají ostatní.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.06.10  23:11

« Re: Zítra Řečkovice a volné jízdy?

thomasino - ráno jedu mimo Brno a pokud bude trocha času tak dojedu ;-)

btw : hezký fotky!!
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.06.10  23:04

A Ricardo co te tam oslovilo nejvice? :-) na Jagy to samo nema ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.06.10  23:02

na Mito uz jsem nemel volno ale QV jsem chtel zkusit na okruhu :-( . . bez pozvanky nikdo nema sanci ale nevim jestli by se tam dalo koukat za plotem mam listek na jednu osobu me :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.06.10  22:53

No vidíš, já ti píšu k tobě a ty zatím ke mě >:D
    Volné jízdy jsou od 18-19 hodin, dvě části po 25 minutách..

Kdy tam budou ty Alfy? Dostanu se tam podívat na Julinku? Nebo je to jen pro zvané?? Tu bych moc rád viděl...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 23.06.10  22:50

Hlavně si tam neber MiTO 99 kW, to už zítra asi nebude mít vůbec žádnej zbytek brzd >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.06.10  22:47

Zítra jsem v Brně na testování Giulietty, je to celý den to budou ještě volné jízdy?
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.06.10  22:43

« Zítra Řečkovice a volné jízdy? :-)

Berustina, Mojito, Co-pilot a další, chystám se zítra přes den do Řečkovic umýt auto po dovolené, nejedete někdo taky? ;-)
    Předek byl zase skoro celý černý od tisíců mušek, trochu jsem to umyl aspoň teď při návratu do Brna na benzince, aby to šlo od tama dostat..

A co zítra volné jízdy? Chystá se někdo?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…