Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 02.07.10 20:36
« GOLF 5 GTI v dnešním TopGearu :-)
Dneska bylo v TopGearu červené pětkové GéTéÍčko a Jeremy ho tam mooooc chválil :-) :yes: Ještě aby nééé....
Už jsem ten díl kdysi viděl, dokonce ho mám myslím i někde nahraný, ale rád jsem se na něj po čase podíval znovu :-)
Jen na okruhu byl o chloupek rychlejší předposlední Civic Type R, co měl ještě multilink...
Navíc i díky tomuto dílu TopGearu jsem začal o GTI kdysi vůbec uvažovat ;-) K tomu taky samozřejmě spousta testů v časákách a díl FiftGearu, kde porovnávali HotHatche a do finále se dostal mnou obdivovaný Focus ST a pětkové GTI ale tuším ve verzi Edition 30 :-) -
Thomasino 28.06.10 16:00
« Re: Výlet od jezera Lago Di Garda na STELVIO a Passo di Gávja u Valfurvy
Kompozice mi právě taky přišla OK, proto se tě ptám ;-) Chybí ti tam napravo větší kus silnice pro dokreslení? :-) Škoda, že není vidět ten sráz pár set metrů, co začíná hned 2 metry za autem >:D >:D
edit:
asi se s tebou domluvím na nějaké delší kafe (stačí hodinové, možná i půlhodinové), nejlépe v nějaké hospůdce, vezmu noťas a juknem v rychlosti na fotky z dovči ;-) Aspoň budu mít hned čersvé info a dojem >:-[] -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.06.10 15:52
thomasino - já ti nevím,možná trochu kompozice :-( ....znáš to : uděláš fotku,řekneš si,že se bude každýmu líbit stejně tak jak tobě a není to tak :-( Mě se to stalo asi 100 x >:-[]
-
Thomasino 27.06.10 23:59
Postupně se začínám prohrabovat tou spoustou fotek z Itálii, ještě se jich tam "pár" najde ;-) :-)
Taky jsem kouknul na video, co jsme občas natáčeli cestou na Stelvio, až budu mít čas to trochu sestříhat, tak to bude rozhodně taky koukatelné a udělám z toho krátké video pod recenzi :-)
Tobě ale předám na DVD v lepší kvalitě ;-) Případně mohu pak i dalším zájemcům..

;-) >:-[] :yes: