Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 06.07.10 23:26
« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video
WL: No jo, ale zase je to třílitrový šestiválec a zrychlení z 0-100 má o 0,3 vteřiny lepší. Nemožné bych tomu neříkal.
Thomasino: Té hmotnosti by se chtělo dopátrat. I když ono je to stejně úplně jedno, beztak za to může Talio >:-[] >:D -
Thomasino 06.07.10 23:22
To je už o poznání lepší (ikdyž pár chybyček se najde), ale občas trochu riskuje - třebo to předjíždění ve druhé zatáčce po retardéru a v podstatě už kousek auta ven :-O
Co je to za auto a kdo to řídil?? To už vypadalo trochu více "poladěné" :-) :-) -
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.07.10 23:14
« Re: GOLF 5 GTI v dnešním TopGearu
candyx - já ty kola mě ve photoshopu ,,navlečený,,na rocco (než jsem ho koupil) a když jsem to viděl,tak jsem je zavrhl,nicméně byly v mém výběru >:-[] >:-[]
K tvýmu autu se hodí víc agresivní a nepravidelný design,to je můj názor ;-)
Měl jsem tě furt ve zpětným zrcátku po pár zatáčkách jsem zjistil,že se tě ,,nezbavím,,a byl jsem z toho celej nervózní >:D >:D .Tys jel o.k. a já k.o. 8-s >:-[] -
Ronault. 06.07.10 23:08
Mojito: Nevychvaluju, konstatuju nevyvratilná fakta >:-[] >:-[] >:-[] >:D >:D
Jsem to video projel letecky, kdyby byl čas, tak bych se tomu věnoval více. Ale párkrát se mi něco nezdálo, párkrát zasejc jo. No a párkrát jsem se zasmál, hlavně u předjíždění te oplatované otuzingované Hondy či co to zelené bylo >:D