Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 07.07.10  00:07

« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video

jdu spát zítra mám na place nákupčího a to zas bude :-(

DOBROU MACZ
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.07.10  23:58

Ron
    To jo, výjezdy ze zátáček jsou s turbem určitě rychlejší a snáze dosažitelné, tedy porovnáváme li např. atm. dvoulitr s přeplňovaným dvoulitrem téhož max. výkonu, což je případ třeba právě Co-pilot vs Mojito...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.07.10  23:58

berustina: Jo, tak to jsi odhadl správně, déle se tam neohřeju s tím, co umím >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 06.07.10  23:57

no a 12:30 jdeme na oběd.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.07.10  23:57

Občas se to turbo k něčemu hodí ;-) :-) Ono se mi teda hodí poměrně často >:D A to počkejte, až se naučím u toho stíhat správně řadit a ještě lepší bude, až vychytáme s Mojitem ty nájezdy do zatáček. Když mám na druhém videu čas 2:52,7 a ještě mi tam zavazí 2 auta a ještě je tam spousta chyb, tak si troufám tvrdit, že pokud by se to zajelo bez takových větších chyb a nezavazela tam auta, že se dostaneme se sériovým autem na čas kolem 2:43 až 2:45 ;-)

EDIT:
    Každopádně Enge a spol to jezdili celou hodinu ve FIA GT1 za 1:52 !! >:D K tomu se asi ani nepřiblížíme >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.07.10  23:56

berustina: No to nebylo přímo pozvání na oběd, jak jsi špatně odhadl. Ne že bych nechtěl, ale mám pocit, že tu zkoušku mám právě na 12h, takže přímo na obědovku :-( :-( :-(
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 06.07.10  23:54

mám tady od zítra Němce, ale zkusím je vypakovat co nejdřív a čtvrtek by mohl být dobrý plán. Pokud mi to vyjde, dal bych ti info.
    Co se zkoušky týče, tak někde ještě vyhledám základy latiny a klidně to zkusím. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.07.10  23:52

WL: To zdůvodnění turbem u GTI jsem si zdůvodňoval, ale nechtěl jsem to sem psát, ještě by mě nějaký atmosférista ukamenoval. Podobný efekt jsem připisoval těm rychlejším výjezdům ze zatáčky v porovnání s Cliem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.07.10  23:50

Ron
    Je to sice třílitr, ale "rozumně" naladěná atmosféra, která se s turbem zcela přímo srovnávat nedá. Ale hlavně v situaci, kterou si komentoval bylo podstatné pružné zrychlení, nikoli to z místa (0-100), což jsou poněkud odlišné "světy". Chtít, aby se prakticky nulový rozdíl v pružném zrychlení tak zřetelně projevil na jednom stoupání, nebo rovince nemožné rozhodně je. Díky vyššímu krouťáku v nižších otáčkách, může mít dokonce nepatrně! lepší pružné zrychlení právě GTI6...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.07.10  23:50

ronault - >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.07.10  23:49

berustina - >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.07.10  23:48

berustina: Do bagetárny můžeš i jako nestudent, já tam ještě nebyl, jako student na to nemám prachy 8-s >:D Ale jestli chceš, tak ve čtvrtek mám zkoušku, tak si to můžeš zase jednou vyzkoušek jaké to bylo na studiích... mám pocit, že bys tam řekl bez přípravy asi stejně, co tam povím já 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 06.07.10  23:42

Zde je fakt hustá stopa :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 06.07.10  23:40

rone - to ne, prostě budeš vědět kdy a jak přibrzdit. ;-)

btw. dneska jsem byl s Ivkou na obědě v Campusu jak je ta bagetárna Paneria a moc jsme si pochutnali. Trošku ti studium závidím. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.07.10  23:39

A už se nám k půlnoci zase zvrhává >:D >:D >:-[]

Sebekontrola je fajn, ale jistota je jistota ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.07.10  23:36

berustina: Jak to myslíš s tou "kontrolou"? Jakože s věkem přejdu ze přední/zadní náhon na čtyřkolku? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 06.07.10  23:33

Rone - kdo tady mluví o gumách???? Musíš mít sebekontrolu, ale to přijde s věkem. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 06.07.10  23:32

Rone

:yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.07.10  23:30

Thomasino: mě ta vaše dnešní jízda ani tak nepřipomínala Mojitovku "brzo tam a pomalu ven" jako spíše jednu sprostonárodní píseň "suchej tam a mokrej ven" >:-[] >:D >:D

berustina: To pochybuju, není mnoho žen, které ocení, když ti při tom praskne guma, což se při tomto stylu může hodně rychle stát >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 06.07.10  23:30

No ale určitě budou ženský, který naopak tento styl shledají jako velmi zajímavý. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…