Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 06.07.10 23:58
« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video
Ron
To jo, výjezdy ze zátáček jsou s turbem určitě rychlejší a snáze dosažitelné, tedy porovnáváme li např. atm. dvoulitr s přeplňovaným dvoulitrem téhož max. výkonu, což je případ třeba právě Co-pilot vs Mojito... -
Thomasino 06.07.10 23:57
Občas se to turbo k něčemu hodí ;-) :-) Ono se mi teda hodí poměrně často >:D A to počkejte, až se naučím u toho stíhat správně řadit a ještě lepší bude, až vychytáme s Mojitem ty nájezdy do zatáček. Když mám na druhém videu čas 2:52,7 a ještě mi tam zavazí 2 auta a ještě je tam spousta chyb, tak si troufám tvrdit, že pokud by se to zajelo bez takových větších chyb a nezavazela tam auta, že se dostaneme se sériovým autem na čas kolem 2:43 až 2:45 ;-)
EDIT:
Každopádně Enge a spol to jezdili celou hodinu ve FIA GT1 za 1:52 !! >:D K tomu se asi ani nepřiblížíme >:-[] >:-[] -
-
white label 06.07.10 23:50
Ron
Je to sice třílitr, ale "rozumně" naladěná atmosféra, která se s turbem zcela přímo srovnávat nedá. Ale hlavně v situaci, kterou si komentoval bylo podstatné pružné zrychlení, nikoli to z místa (0-100), což jsou poněkud odlišné "světy". Chtít, aby se prakticky nulový rozdíl v pružném zrychlení tak zřetelně projevil na jednom stoupání, nebo rovince nemožné rozhodně je. Díky vyššímu krouťáku v nižších otáčkách, může mít dokonce nepatrně! lepší pružné zrychlení právě GTI6... -
Ronault. 06.07.10 23:48
berustina: Do bagetárny můžeš i jako nestudent, já tam ještě nebyl, jako student na to nemám prachy 8-s >:D Ale jestli chceš, tak ve čtvrtek mám zkoušku, tak si to můžeš zase jednou vyzkoušek jaké to bylo na studiích... mám pocit, že bys tam řekl bez přípravy asi stejně, co tam povím já 8-s -
Ronault. 06.07.10 23:30
Thomasino: mě ta vaše dnešní jízda ani tak nepřipomínala Mojitovku "brzo tam a pomalu ven" jako spíše jednu sprostonárodní píseň "suchej tam a mokrej ven" >:-[] >:D >:D
berustina: To pochybuju, není mnoho žen, které ocení, když ti při tom praskne guma, což se při tomto stylu může hodně rychle stát >:-[] >:D >:D

DOBROU MACZ