Volkswagen Golf VI (Thomasino)
white label 05.11.11 23:45
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
Kdyby jen šířka Roomsteru, ale i jeho vnitřní výška, kdy se může redaktor dokonce klidně postavit, aniž by hlavou narazil do stropu, no a Rasto(lko), tak ten může k tomu i zvednout propnuté ruce..., prostě samá prostorová Chvala... :-O -
Ronault. 05.11.11 23:04
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
WL: >:D Aby tě pan admin nepřemazal >:-[] >:D To asi bude typická vlastnost automobilových novinářů, asi jako žokejů. Vem si, že Rasto Chvala z auto.sme.sk je ještě menší. A pak jim věř, když popisují prostornost >:-[] -
woody-alien 05.11.11 22:48
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
Ronault: A ještě to tak exoticky zní. Můj osobní řidič Ricardo... >:D To je opravdu hezké. Třeba já jsem během studií svoje osobní řidiče osobně neznal. Alespoň ne jménem. Oni se taky na těch tramvajích dost střídají a v metru je zase kumšt vůbec rozeznat, že tam nějakej řidič je. >:-[] -
Ronault. 05.11.11 22:46
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
WL: No tak jsou místa, kde potřebuje i milionář mého kalibru cash, třeba na oběd v menze, kde jsme pak jeli >:D
WA: Ty se směješ, ale zabírá to! Podívej se: [odkaz]
Renault Megane je díky tehle reklamě považován za luxusní vůz za milion Kč >:-[] >:D -
Ronault. 05.11.11 22:11
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
Thomasino: Jsou jistá auta, která už ani není tak obrovský zážitek řídit, možná i lépe vypadá se jimi nechat vést. Třeba jednou mě takhle Ricardo zavezl Lexusem LS 600H před Palackého koleje, kde jsem si šel vybrat z bankomatu, a ještě mi otevřel i zavřel dveře. Myslím, že za ty pohledy okolí to neřízení stálo >:D >:D -
Ronault. 05.11.11 22:06
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
WL: Jsem snad nějaký spoiler (z anglického slova spoil - kazit, čili ten, výklad taky ten, co prozradí konec filmu předem). ;-)
Všiml jsem si, hned mi blikala kontrolka, ale jaksi nevím, co k tomu dodat. ;-)
PS: Máš eSZet -
Ronault. 05.11.11 21:45
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
Thomasino: Já ti ani nevím, co je s Lagunou. Já se teď nechávám vozit, dnes jsem se nechal svézt hodně hodně rychle (více než je maximálka tvého GTI) do Tesca autem, které by se líbilo White Labelovi a víc neřeknu :-)
PS: Moc si vybíráš, tady máš jistotu, že je na autě najeto fakticky 80 tis. a ne třeba o 100 více, nejsme v RVHP, prodej z jednoho státu do druhého je maličkost. ;-) -
Thomasino 05.11.11 21:18
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
Zino, díky za nabídku, ale jednak je dlouhá a taky je z ciziny, což je složitější a je to pro ne daleko. Potřebují spíše něco z čech..
Rone, jen počkej, zajíci !! >:-[] >:-[]
Dnes jsem svého "Wolfganga" krásně umyl a trochu se projel. Ty už máš žaboužrouta zpátky, nebo se pořád poflakuje u doktora? To víš, ti dnešní doktoři, to je katastrofa...