Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  23:52

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

WL: Jo, to bude ten důvod, proč dělá ty live testy, aby mu lidi věřili, když mluví o prostornosti. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.11  23:45

Kdyby jen šířka Roomsteru, ale i jeho vnitřní výška, kdy se může redaktor dokonce klidně postavit, aniž by hlavou narazil do stropu, no a Rasto(lko), tak ten může k tomu i zvednout propnuté ruce..., prostě samá prostorová Chvala... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  23:38

WL: Tak teď jsi mě rozsekal >:D A taky to vysvětluje to, že "šířka" Roomsteru je jeho výhodou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.11.11  23:30

WL: >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.11  23:17

Přesně: "...osobně jsem to při redakčním testu Caymanu R několikrát vyzkoušel a můžu prohlásit, že si v něm za sebe pohodlně sednu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  23:04

WL: >:D Aby tě pan admin nepřemazal >:-[] >:D To asi bude typická vlastnost automobilových novinářů, asi jako žokejů. Vem si, že Rasto Chvala z auto.sme.sk je ještě menší. A pak jim věř, když popisují prostornost >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.11  23:02

Ron
    Teď mě napadlo, jestli tu pozornost nezpůsobil spíš fakt, že ti lidi sice viděli přijíždět velkého Lexuse, ale za volantem neviděli řidiče (Ricarda)... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  22:52

WA: Já svého osobního řidiče znal jménem i na gymplu. Jmenoval se Alfréd. Takže už tehdy jsem používal "Alfréde, jako obvykle" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.11.11  22:48

Ronault: A ještě to tak exoticky zní. Můj osobní řidič Ricardo... >:D To je opravdu hezké. Třeba já jsem během studií svoje osobní řidiče osobně neznal. Alespoň ne jménem. Oni se taky na těch tramvajích dost střídají a v metru je zase kumšt vůbec rozeznat, že tam nějakej řidič je. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  22:46

WL: No tak jsou místa, kde potřebuje i milionář mého kalibru cash, třeba na oběd v menze, kde jsme pak jeli >:D

WA: Ty se směješ, ale zabírá to! Podívej se: [odkaz]
    Renault Megane je díky tehle reklamě považován za luxusní vůz za milion Kč >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.11  22:43

w-a
    Ano, ano..., kam to bude dneska Alberte, jako obvykle do Albertu, ale nejdřív mi zastavte u bankomatu, musím si dobít kredit v mobilu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.11.11  22:39

WL: Jasně, na takový věci musíš mít přeci Fluence... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  22:36

WL: Tak je mi jasné, že pro tebe je kategorie lidí, kteří maji svého osobního řidiče, exotická. Ale já už si takto žiju během studií a tímto zdravím Ricarda >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.11  22:29

Já kdybych viděl exota, co přijede podobným vozem s řidičem, a pak si jde sám vybírat hotovost do bankomatu, tak bych si ho asi taky prohlídl... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  22:11

Thomasino: Jsou jistá auta, která už ani není tak obrovský zážitek řídit, možná i lépe vypadá se jimi nechat vést. Třeba jednou mě takhle Ricardo zavezl Lexusem LS 600H před Palackého koleje, kde jsem si šel vybrat z bankomatu, a ještě mi otevřel i zavřel dveře. Myslím, že za ty pohledy okolí to neřízení stálo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.11.11  22:08

Nechat se jen vozit, to umí každej >:-[] >:D Jak neřídím, tak to není wono...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  22:06

WL: Jsem snad nějaký spoiler (z anglického slova spoil - kazit, čili ten, výklad taky ten, co prozradí konec filmu předem). ;-)
    Všiml jsem si, hned mi blikala kontrolka, ale jaksi nevím, co k tomu dodat. ;-)

PS: Máš eSZet
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.11  21:55

Ron
    Tak aspoň napiš do SZ. ;-)
    Dnes jsem tě vzpomínal pod 308ičkou matiiho. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.11.11  21:45

Thomasino: Já ti ani nevím, co je s Lagunou. Já se teď nechávám vozit, dnes jsem se nechal svézt hodně hodně rychle (více než je maximálka tvého GTI) do Tesca autem, které by se líbilo White Labelovi a víc neřeknu :-)

PS: Moc si vybíráš, tady máš jistotu, že je na autě najeto fakticky 80 tis. a ne třeba o 100 více, nejsme v RVHP, prodej z jednoho státu do druhého je maličkost. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.11.11  21:18

Zino, díky za nabídku, ale jednak je dlouhá a taky je z ciziny, což je složitější a je to pro ne daleko. Potřebují spíše něco z čech..

Rone, jen počkej, zajíci !! >:-[] >:-[]

Dnes jsem svého "Wolfganga" krásně umyl a trochu se projel. Ty už máš žaboužrouta zpátky, nebo se pořád poflakuje u doktora? To víš, ti dnešní doktoři, to je katastrofa...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…