Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Ronault. 07.07.10 14:32
« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video
Co-pilot: já zase slyšel, že Mojito chystá veškeré tlumiče, pružiny a silentbloky vyměnit za kus pevné oceli, že bude mít tuhý podvozek a bude nejrychlejší... a že díky vibracím už stejně o vlasy přijít nemůže, tak co by to nezkusil ;-) >:-[] -
Thomasino 07.07.10 13:28
« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video
No to bych úplně netvrdil, kolega jezdil v motoškole na okruhu v Brně za Abrahámem na sériové motorce a dost nechápal, jak to ten maník dělá >:D >:D
Netrefit brzdný bod nebo najet špatně do zatáčky můžeš ikdyž za někým jezdeš, například viz. video jak jedu za tebou.. V nájezdu na stadion (tvá neoblíbená dvojitá pravá zatáčka po krátce rovince z kopce dolů) jdeš do zatáčky brzo, já o něco lépe, následně ale na stadionu do té levé pod tribunama jdeš do zatáčky dobře a já špatně >:-[] >:-[] -
Thomasino 07.07.10 11:35
« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video
Pilote - tak už jsem tady, kde jsi? ;-) :-)
Mám tě na videu ještě krátce když jsi mě předjel a já pak chladil, ale dlouho tam vidět nejsi :-| Příště pojedu chvilku za tebou hnedka, aby na mě nepřešlo to mrvení zatáček, ala Mojitovky >:-[] >:D -
Co-pilot 07.07.10 00:35
« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video
Zrovna, když mám konečně čas zapojit se do diskuse, tak to tady "umře"... :-O :-(
Thomasino - videa pěkná, příště klidně můžeš jet za mnou, abych pak mohl studovat svojí stopu. ;-)
CandyX - auto ti jede pěkně (nějakou dobu jsem jel za tebou), bohužel jsem na okruh přijel pozdě, takže jsem si ho před jízdami neměl šanci prohlédnout a po jízdách jsem tě už neviděl.
Ronault - doufám, že příště už bude moje živá "on-board" kamera na svém místě (rozuměj sedadle). ;-) Jen mám pak trochu obavu, abych ve výjezdech neztrácel ještě výrazněji, než teď, protože Thomasinova kamera váží odhadem tak 400g, což je minimálně o nějakých 79 600g méně než ty. :-O ;-\ >:D

Hlavně to šíro bude teď vozí jiné týpky ;-) >:-[]