Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.10  22:45

« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video

však jsem psal, že na roadlook.tv... Já GTi přece ještě nemám ;-) Až v říjnu/listopadu... Tak zatím jen sbírám rozumy... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.10  22:43

Tome, díky. Jsou to zajímavé informace. Rád si pak vyslechnu pokračování zkušeností. Co se týká toho pevnějšího stabilizátoru OK, ale nevím, jestli by to mělo nějaký význam, když není samosvor, ale jen XDS, což je elektronická imitace samosvoru...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.10  22:42

Th
    Moc se mi líbí tvá sebekritika i uznání řidčského umění tvého diskusního kolegy, cituji začátek tvé reakce:
    "Díky, ale ještě mám hodně Co-pilovat,..." :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.10  22:42

Zase tak dlouhý ten seznam jsi neměl, nee?? Nebo jsi to všechno bral vícekrát, aby jsi tam zase dlouho nemusel?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 08.07.10  22:42

Co-letuška vybaluje nákup. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.10  22:41

Já myslel na tvoje GTI, ne recenzi z Roadlooku, tu samozřejmě znám :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.10  22:40

Chybka, stabilizátor by měl pomoci přenést z vnějšího zatíženého kola na vnitřní nezatížené.. Je to tak správně, Co-Pilote? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 08.07.10  22:40

A čím si ten obrovský nákup vezl? To si zapřáhl vozík za Clio?? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.10  22:39

recenze: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.10  22:38

Ahoj GTI_Trebic! Kde máš recenzi na GTI?? ;-\
    Problém s brzdami aktuálně dost řeším. Po dvou ostřejších kolech je cítit znatelné vadnutí a musím tak kolo chladit :-( Dle rad tady od kluků objednám opletené pancéřové hadice a vyměním brzdovku. Prý to pomůže více než jiné kotouče. Uvidíme výsledek, počítám, že za měsíc až měsíc a půl budu chytřejší ;-) Pokud to nepomůže dostatečně, počkám až přijde na řadu výměna destiček a kotoučů, teprve pak pořídím nějaké lepší drážkované kotouče, zřejmě od Bremba řady Sport, které jsou stejné velikosti a nejsou třeba žádné úpravy (cena asi 8500 Kč za přední vč.dph). Jen jsou drážkované a odolnější. Taky k tomu asi vezmu jiné destičky. Ještě po dnešní přínosné debatě s Co-Pilotem zvažuji o něco pevnější přední stabilizátor, který by prý měl zlepšit trakci, přenos přilnavosti z vnitřního kola i na vnější, změnšit naklánění a snížit nedotáčivost. Nemusel bych snižovat podvozek, ikdyž i o tom jsem již taky přemýšlel. KW dělá tužší pružiny, které auto sníží jen o 20mm. Ale v zimě bych už tu břečku a sníh hobloval moc :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 08.07.10  22:21

Čau Thomasino, díky za dnešního "sťuka". ;-) Já přijel z nákupu až za pěkně dlouho... Pár věcí jsem měl na seznamu už z domova, ale nakonec jsem za tím vozíkem nebyl ani vidět. :-O >:D Ještě, že jezdím nakupovat jednou za "uherský" rok... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 08.07.10  22:19

brzdeni je nejtezsi vec na celem sportovnim jezdeni ( teda aspon ja s tim porad bojuju ), prave to brzke brzdeni je nejhorsi! chce to umet odhadnout brzny bod a brzdit kratce a intenzivne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.10  22:15

po čase - zdar Thome. Jak se chovají na okruhu brzdy. Všiml jsem si na videu jak na můj vkus před tebou Mojito a asi i Ty jdete na brzdy dost brzo před zatáčkami. Je tam ten problém s vadnutím jak se o něm zmiňuje reportáž z GTi na okruhu na Roadlook.tv? Uvažoval jsi někdy o upgradu brzd? máš nějaké informace o možnostech? (brembo,...) Díky. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.10  21:47

Díky, ale ještě mám hodně co pilovat, občas se cpu dovnitř moc brzo, místo abych ještě kousek počkal, pak mě to zbytečně brzdí a jsem pomalejší na výjezdu.. Ale budu na tom pracovat a více na to myslet.. Taky až bude zase sucho, tak to bude lepší :-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 08.07.10  21:29

jooo jinak chci pochvalit stopu jakou jedes na videu v Brne :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 08.07.10  21:28

skoda velka:/ taky bych strasne rad dal letos Alpy ale na to zas nebudu mit penize ja:(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.10  21:21

OS - rád bych, ale stojí to moc peněz a ty mi nějak chybí.. Ring mám v plánu nejdříve za rok.. Jestli to vyjde, tak jedeme v polovině srpna na TopGear trasu Davos-Livigno-Bormio-Stelvio.. To jsem při návštěvě Itálie a Stelvia nestihl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.10  21:20

A jéje.. Další s TDI.. Tak to už tam přes samý saze nebude nic vidět >:-[] >:-[] To mi dejte vědět kdy pojedete, budu se raději dívat z tribuny >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 08.07.10  18:32

Thomasino! 23.-25.7. Nordschleife ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 08.07.10  17:31

Matheas: taky plánuju, že pojedu :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…