Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 08.07.10 23:45
« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video
Co-Pilot, díky moc! U mě jsou zatím taky největší favorit ty Borbety LV5 :-) Sice jsem je už měl na Maxovi, ale stále mi na GTI přijdou rozumné a hlavně jsou cenově přijatelné, navíc slušná značka.
[odkaz]
[odkaz]
- navíc ty červené brzdy za tím budou vypadat dobře...
A ty MOMO taky nejsou špatné.. Mimochodem, WL psal, že na GTI 5 jsou origo kola od BBS, takže ke GTI taky trochu patří ;-)
Ještě dotaz. Jak dopadne v neděli finále?? >:D >:D -
berustina 08.07.10 23:44
WL - Tom to tak rychle přidává, že se úpně ztrácím. Ještě, že takový problém řešit nemusím, jinak bych vůbec nevěděl jako on. >:D >:D >:D
Myslel jsem:OZ Superleggera, sry, ale dnes jen po očku sleduji, neb jsem právě začal bojovat s titány :-! -
Co-pilot 08.07.10 23:40
Thomasino - Z těch ráfků, co jsi sem dal, bych to viděl následovně:
MSW 12 - ty se mi opravdu nelíbí.
Borbet LV5 - Ty nevypadají vůbec špatně. Jsou takové "uhlazené", rozhodně bych o nich uvažoval (i s ohledem na to, že budou určitě patřit do cenově přijatelnějšího spektra).
OZ Wave - Sice mají blízko k originálním GTI, ale jednoduše jim "něco" chybí. Navíc ty obdélníkové otvory... 8-s
Rondell 0036 - Ty si na autě nedokážu moc dobře představit, což znamená, že bych do nich nešel. Kola co sedí, by se ti na autě měla okamžitě vybavit.
Rondell 0045 - Ty jsou tak na limuzínu střední třídy, ne na GTI...
OZ Ultraleggera - Třeba ke cliu by dle mě moc nešly, ale na GTI by seděly dokonale. Jen ta cena... ;-\
OZ Superturismo - Ultraleggery to sice nejsou (parametry ani vzhledem na ně nemají), ale rozhodně jsou to jedny z těch, o kterých stojí za to vážně uvažovat.
BBS CH-R - Jsou krásné, ale přeci jen (možná tím, že jsou BBS tak spojené s BMW) by mi víc seděly na nějakém bavoráku, než na GTI (navíc 7500,- za ráfek už je taky celkem dost).
MOMO Thunder - Ty vypadají hooodně zajímavě. Navíc ani cena není špatná. Paradoxně bych do nich ale šel spíše v bílé...
Máš tam ještě nějaké tipy k okomentování??? ;-) >:D -
white label 08.07.10 23:37
Th
Zjednodušeně:
Samosvor má podstatně jinou funkci, než stabilizátor.
"Samosvor" umí "přerozdělit" potřebnou sílu přenášenou na jednotlivá kola a eliminovat tak "částečně nežádoucí" důsledky otevřeného diferenciálu.
A sportovní/tužší stabilizátor zase svou tuhostí snižuje náklon vozu a umožňuje agresivnější/rychlejší jízdu... -
Thomasino 08.07.10 23:11
Ještě byla do dneška sleva 20% na disky BBS, tyto nevypadají špatně, ale i po slevě nejsou zrovna levné :-(
Levnější stříbrné stojí 6960,- ;-\ Ale zase je to zaručená kvalita a nějak moc těžké taky asi nebudou...
Mě by se líbili ty černé, ale je to dalších 500 navíc za jeden disk..
[odkaz]
Ty se budou určitě líbit White Labelovi ;-) -
"-- skrytý --" 08.07.10 22:56
Tome, je to fakt pravda. Dodací lhůta v květnu 5-6 měsíců. Asi nemají na skladě ty Dynaudia.. >:D O tom stabilizátoru a brzdách čekám na další rady a tipy. Hned jak si ho odvezu ze salonu začne ta zábavnější etapa po nákupu a to personalizace ;-) Díky. -
Thomasino 08.07.10 22:52
Mělo, ale už nemá.. Zbytečná váha, Pilot je raději vyměnil za nákup a naivní prodavčka si myslela, že když jí je nechá jako zálohu za prý chybějící prachy, že ty prachy někdy uvidí. A Co-Pilot je rád, že se jich zbavil, protože co já vím, stejně tam měl vždy jen bor.dell :-) -
Thomasino 08.07.10 22:50
AHA, sorry, já si tě spletl s někým jiným, kdo ho už má :-O
Ale neříkej, že bude až tak pozdě. Do 3 měsíců od objednání ho přece musíš mít.. Pokud jsi ho teda neobjednal v americe a nepočítá se do toho cesta lodí do ameriky a pak cesta lodí z ameriky zpátky do evropy >:-[] >:-[]
Pokud jsem to pochopil správně, tak stabilizátor má trochu jinou funkce než samosvor. Tady naše wikipedie WHITE LABEL nám to doufám objasní blíže. WL, díky! ;-) -
Co-pilot 08.07.10 22:47
Berustina - Nechal jsem jim tam na "protiúčet" zadní sedadla, takže se všechno v pohodě vešlo. >:-[] ;-)
Thomasino - Tak, když už se jednou rozhodnu nakupovat, tak to musí stát za to... ;-)
WL - Jasně, Co-pilot náš (váš) vzor. >:-[] >:D