Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 13.07.10 19:36
« Re: Golf GTI na okruhu v Brně - konečně video
OK, já už jsem stejně dávno doma :-)
Fakt se ti líbili.. Koukal jsi na to jak vypadají na tom autě? ;-) Dělá to dojem většího kola, stejně jako ty tvoje na Roccu.. Pokud nebudou k mání, počkám asi na únor nebo březen, než začne nová sezona.. Taky záleží jak dopadne příští týden, jestli si to budeme moci dovolit. A jestli by vůbec zbylo pár peněz na Stelvio s vámi, pokud budete mít vy dva čas v půlce toho srpna. První předběžný termín je sobota 14.8. ;-) OK? -
white label 13.07.10 19:33
Th
Ty momo nejsou špatné, tvarově dost připomínají 18" kola "Serres" z nového Golfu GTI adidas, které by byly úplně ideální:
[odkaz]
edit - GTI adidas se dělá jen v černé a červené v základu, nebo v bílé perleti za příplatek, jakou barvu bych si vybral (z těch tří) já, asi tušíš... ;-) -
Thomasino 13.07.10 17:20
Díky moc!!
3. Na GTI samozřejmě 10-ti ramenné, když má GTI 5 děr ;-)
4. Ty Momo se mi hodně líbí, kvalita snad bude OK
Tak uvidíme co mě odkud napíší a nebo zda to teď v létě vzdám a pořeším až v únoru, protože teď je evidentně nabídka omezená :-( Sice by mohli být na některé výraznější slevy, ale nejsem zase ochoten koupit cokoli jen proto, že je to levné >:-[]
Kdyby ale byly ty OZ Superturisma najednou za 5000 Kč, tak bych do nich šel. Viděl jsem je v neděli v černé barvě na černé Audině A3 a vypadaly dooost dobře :-! -
white label 13.07.10 17:06
odkazy:
1. nic moc... (slabota)
2. ještě větší nuda (v Brně, než jsme doufali)...
3. to už je podstatně lepší (opticky min. tak 18,5", 10ti ramenné jsou o něco hezčí, než ty 8mi ramenné)
4. z těchto čtyř, na tvé GTI nejlepší... (podle mě) -
Thomasino 13.07.10 15:36
WL (a Mojito) - jaké by jsi volil ty na GTI z tohoto výběru?
[odkaz]
[odkaz]
Tyto objednat jdou a nejsou drahé. Ale nejsou černé :-(
Ty Borbety LV5 nejsou schopni dodat a OZ Superturisma LM za 6850 Kč jsou na mě moc drahý... Tohle bude jen na okruh, takže je to "skoro" jedno, spíše aby byly trochu "otevřené" a brzdy dobře větraly ;-)
Ještě uvidím, co mi napíší na ty levnější OZ Lounge 10 Black
[odkaz]
a MOMO Thunder Black
[odkaz]
-
Thomasino 10.07.10 21:41
Já byl teď u tebe a koukám po očku na fotbal, zrovna dal Forlán pěknej gól na 2:1 :-(
Díky za pochvalu, ale musím zbaběle přiznat, že tu jsem nefotil já, to nebylo bohužel odkud, ale je naskenovaná z knížky o Lago Di Garda, kterou jsme si tam koupili. Ale moooc se mi líbí a jel jsem po těch silničkách, tak jsem ji chtěl sem dát ;-) -

[odkaz]
[odkaz]