Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 16.07.10 14:41
« Re: Jak poskládat perfektní HH (podle AUTOCARU)
Taky rozumný přibližovadlo na okruhy :-)
Nebo nejlépe Radical ;-)
[odkaz]
- není moc drahý, má velmi nízké náklady, je pekelně rychlý a ještě s ním může člověk na silnici (s tou levnější a menší verzí), pokud by to náhodou měl na okruh pár kilometrů jako já >:-[] -
Asphalte MoDo 16.07.10 14:36
Jasne, pokud supersport na okruh tak hohle:
[odkaz]
Ale vlastne neni to supersport. Ale provozni naklady neznackovemu supersportu :-) Ale pozor, s automatem ani poloautomatem se do vyroby nepocita.
Motor atmosfera ze Z06 s otocenym sanim, protoze motor je zasadne pred zadni napravou, prevodovka z GT2, ta jedina dokaze chvili fungovat a splnuje vse potrebne. Zadna elektronika, cena 1,3 - 3 mile. -
Thomasino 16.07.10 13:59
A taky aby ti zbylo na provoz toho GT-R! ;-) >:D
Je fakt, že už bych šel raději do 911-ky Turbo, na takové to každodenní domácí přibližování >:-[] Ale klidně se "spokojím" i s něčím takovým obyčejným jako Audi S4 kombi a pak něco lehkého na okresky a na okruh :-)
P.S.: Už se ozval kupec na PoloAuto? -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.07.10 13:53
thomasino - já GT-R a za zbytek rozdílu k SLS by následovalo 370 Z,VW Bluesport nebo Honda S 2000 a asi by mi ještě zbylo na pár velmi dobře vychlazených mojit :yes: >:-[]
Už mi by ovšem nezbylo na koupi dalích garáží :-(
btw : ta cena za ty elektrony je docela v pohodě ;-) -
Asphalte MoDo 16.07.10 13:30
Nase bylo cervene a je to pusobiva barva, pak sem dam nejake fotky. S tim zvukem je to fajn i pro cloveka v kabine, ne jako v cls63 kde si zvuk uzivaji akorat venku, tady clovek sedi defakto na vyfuku. Zatim funguje efekt neokoukaneho auta a jeste kdyz tomu date napit, tak se tvori fronta u lekare prez krcni pater. Jeste me napadlo, ze po te rychle jizde, kdyz jsem prijel na kruhak do mesta a auto si porad mysli ze se jede srot tak reakce na plyn je primo precitlivela a hned to jde 8-s -
Thomasino 16.07.10 13:17
Tak jízda s SLS by se mi taky samozřejmě líbila :-) Na živo v bílé vypadal nádherně, zvuk byl super a to jen tak popojížděl. Bohužel jsem ho neviděl jet rychleji :-( Každopádně bych si taky spíše vybral SLS než GT-R, když už o tom tady píšete. Ještě raději ale Aston Vantage V12 nebo DBS >:-[] -
Asphalte MoDo 16.07.10 10:10
když včera byla řeč o automatech a poloautomatech, tak mám za sebou postřehy z opravdové špičky na trhu v sls amg. Auto jako celek i zevnitř působí jako z jiné planety. vysoké prahy, dveře nahoru, né větší než fabia. Převodovka za zády, čelní sklo začíná tam kde fábii zadní dveře, před motorem je dobrých 40cm místa. Výkon netřeba dlouze chválit, zvuk famozní, meziplyny brutální. Na první kvalty to jede tak, že nestačíte mačkat pádla. Řízení přeposilované, ale auto vam sedne do ruky za tri minuty. Rozložení váhy dobré, hmotnost okolo 1,6 t. Tuhle převodovku znám už dobře z ostatních AMG i neAMG mercedesů, podřezování o několik kvaltů dolů už běžná věc. Jen me prekvapilo, ze nad 250 prevodovka uz radila vys zhruba 1s, coz je celkem dost znat pritom jak auto mocne tahne a najednou na vterinu prestane. Jo a samozdrejme podvozek perfektní, taky za 4,5 míle co by jste chteli vic. S timhle autem je kazdej drifter, treba jako s lexusem IS-F, zmacknete tlacitko, vjedete na kruhak a porad bokem dokud vas to bavi. Cestou jsem potkal jedno GT-R, na dalnici jsou karty rozdane, jinak nekde v Sosnove bude GT-R jiste lepsi. Ale pri takto drahem aute se spise priklanim k mercedesu, pac GT-R zacinaji hojne odchazet a sls na tom bude lepe s vydrzi a kvalitou. -
Thomasino 15.07.10 23:16
Rozhodně byl dost originální a nejde přehlédnou odvahu Renaultu něco takového uvést na trh. Já bych ho taky "přežil" v provedení R26 nebo ještě lépe R26.R :-) I na to zvláštní zadní sklo u třídveřáku bych si asi zvykl >:-[] Zvlášt když při pohledu zezadu za ním bude ten rám ;-) -
white label 15.07.10 23:02
Podle mě byl předchozí Megan designově nejpovedenější ze všech jeho tří generací (teda až na ten interiér)...
R26.R je dokonalá předokolka na okruhové ježdění "pro zábavu", ale vyskytuje se opravdu velmi vzácně...