Volkswagen Golf VI (Thomasino)

"-- skrytý --" 12.11.11  13:22

« Re: GTI a výlety

Tak to video je moc pěkný :-) Hned bych se tam taky vydal ;-) Nevím proč, ale pořád se mi víc líbí ta Itálie. Letos jsme s přítelkyní jeli od nás (Litvínov) přes Německo až do Zell am See, kde je to mimochodem taky moc pěkný a je tam i fajn koupání, dále pak přes Hoch Alpenstrasse a Grossglockner na Itálii a přes Itálii podel pobřeží až do Chorvatska.
    Pokud budeš chtít, napiš mi na mail snb_rider(zavináč)centrum.cz a můžu ti poslat i nějaký fotky.
    Jinak nemáš odkaz na ten článek ze Speedu? :-)

Thomasino 11.11.11  23:25

« Re: GTI a výlety

Už teď mám roupy na další podobný výlet ;-) :-) Přes zimu si občas krátím večery plánováním podobných výketů, stahováním fotek z takových zajímavých míst, koukáním na videa apod :-)
    Zatím to vypadá na Dolomity a na východ od nich, okolí Cortina D´Ampezzo, dále na východ k rakouskému městečku Lienz nebo Hermagor >:-[]

Do Lienze (západně od Villachu) je to asi 5 hodin a 500 km z Mikulova na rakousko-moravských hranicích a dle inspirace článkem ve SPEEDu od Lukase RS (Focus RS) a pozdější konzultace, jsou tam moc pěkné silničky, nejsou tak plné a jsou otevřenější a přehlednější než ty kolem Stelvia. A taky inspirativního videa z Dolomit ;-)

A taky je od tama kousíček GrossGlockner-strasse, kam se rád zajedu znovu podívat. S GTI jsem tam ještě nebyl.

"-- skrytý --" 11.11.11  19:08

« Re: GTI a výlety

Koukám že to tu je několikrát,ten můj příspěvek. Nešlo mi to odeslat a takhle to dopadlo. K odkazům co jsi mi tu poslal jsem se už díky mé zvědavosti prokousal v den kdy jsem objevil tvé auto na tomto webu ;)
    No a co GTI? Co je nadále v plánu? Nebo další výlet po horách? :-)

Thomasino 09.11.11  10:23

« Re: GTI a výlety

Ahoj kolego! Díky za pochvalu :-)
    Jsem rád, kdež se objevují další podobně postižení lidi ;-) :yes:

Pokud chceš vidět více fotek (nemám tady ještě všechny, taky se tady fotky zobrazují v malém rozlišení a tolik nevyniknou), tak další najdeš v mé recenzi na druhém podobně zaměřeném webu:

Nebo zde v "recenzi" sloužící k plánování našeho posledního výletu do Alp, najdeš zde i odkazy na nějaké videa z této akce, nebo další pak na YT pod mým profilem:

Případně zde připomínám článek o našem výletě, s využitím pár fotek, které v těch recenzích jsou ale zřejmě všechny vidět:

"-- skrytý --" 09.11.11  00:00

« GTI a výlety

Ahoj,
    po delší době jsem zavítal na tyhle stránky a narazil na tvou recenzi. Především musím pochválít skvěle napsaný text a dále také velké množství fotek.
    Tak trochu v tom všem vidím sebe. Jsem majitelem červeného GTI MKV, auto si fotím všude kde se s ním ukážu, jezdím na stejné výlety. Předloni jsem byl na stejné trase přes Stelvio jako ty. Vloni a letos to byl Grossglockner Hoch Alpen Strasse. No prostě zvláštní číst recenzi, se kterou se téměř ztotožňuji :-) Zajímalo by mě více fotek atd. :-)
    Jakub

"-- skrytý --" 08.11.11  23:58

« GTI

Ahoj,
    Jakub

foto woody-alien

woody-alien 08.11.11  00:16

>:D

Woody Alien - Všechno, co jste kdy chtěli vědět o autech (ale báli jste se zeptat). S podtitulem "Ale nečekejte, že vám odpovím". >:-[]

white label 08.11.11  00:02

Jj...
    Trefný avatar! :yes: ;-)

foto woody-alien

woody-alien 07.11.11  22:54

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

WL: No to asi nejsi sám, kdo tohle zjistil a právě proto :

Já se nikdy do Porsche ani neposadil, ale stejně je tenhle svět naruby. Sportovní značka bude rejžovat na SUVéčkách a výrobci SUV na ně budou dělat sport-pakety. 8-s

To už se pak tomu Caddy na okruhu v Brně nedivím a abychom jen nezírali, až dojde k realizaci "tvého" Craftera R-Line a já k tomu přihodím dejme tomu Kangoo Renault Sport F1-edition nebo už existující 8-s Transit Sport Van.

white label 07.11.11  20:21

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

Do skořepin jsem se těsně vešel, ale auto je malé, potřeboval bych sedačku ještě níž a hlavně víc dozadu.

Thomasino 07.11.11  18:31

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

Tak to jsem popravdě čekal, že se pořádně nevejdeš do těch skořepin >:-[]
    Já seděl už ve dvou Caymanech S (zatím v žádném R, ale kolem toho co jsi v něm seděl asi ty pojedu ve čtvrtek ;-) ), pokud nemá příplatkové sportovní sedačky, sedí se mi v něm hodně špatně (chybí mi podpora pro stehna), ale když má sportovní sedadla, tak je sedák elektricky nastavitelný i směrem nahoru (na konci sedáku), takže podpora pro stehna dle libosti a pak je to OK :yes: Na hlavu místa nijak moc na zbyt, ale asi 3 cm tam mám, kdy se dají sedadla do nejnižší polohy (kde jinde by je taky člověk chtěl v takovém autě mít, že?) :-)

white label 06.11.11  17:18

Th
    Zrovna v Caymanu R (bílý s cihlově červeným interiérem v kůži) už jsem za volantem seděl, místa hodně málo, ale vlezu se, na delší cesty to pro mě opravdu není, větší problém je s výškou, než s šířkou, takže to asi nebude úplně ideální ani pro tebe. ;-)

Thomasino 06.11.11  13:16

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

škoda té cenzúúúry, ale i tak je to zajímavé ;-) :yes:

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.11.11  12:31

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

th dlhsia zial cenzurovana verzia [odkaz]

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.11.11  12:27

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

kolko penazi do toho majitel dal a teraz bude stastny ked mu niekto za to da 100 000 ;-\ kozene gti sedacky, kozena riadiaca paka a dobre vidim gumeny volant ? >:D

foto zip2016

zip2016 06.11.11  11:27

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

Aha, já myslel, že chceš stavět nějakej speciál!! >:D >:D >:D Ale na druhou stranu, důchodci můžou taky pekvapit. Co ty víš, jak rychle by chtěli jezdit!! ;-) ;-)

Thomasino 06.11.11  11:26

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

Tady jedno "příhodné" video z interiéru - jedné vyvinutější slečně při driftu nevydržely knofličky u blůzky >:-[] >:D :yes:

Thomasino 06.11.11  11:22

ZIPe díky, ale má to být pro důchodce, tahle byla už moc "divoká" >:-[] >:D

Thomasino 06.11.11  11:20

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

WL - osobně bych se dost divil, kdyby sis do Caymanu R vůbec dokázal sednout na místo řidiče !! >:D >:D >:D

foto zip2016

zip2016 06.11.11  10:22

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

Tady jsem ti našl jednu benzínovou Fábku a je dokonce i krátká!!

;-) ;-)