Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 11.11.11 23:25
« Re: GTI a výlety
Už teď mám roupy na další podobný výlet ;-) :-) Přes zimu si občas krátím večery plánováním podobných výketů, stahováním fotek z takových zajímavých míst, koukáním na videa apod :-)
Zatím to vypadá na Dolomity a na východ od nich, okolí Cortina D´Ampezzo, dále na východ k rakouskému městečku Lienz nebo Hermagor >:-[]
[odkaz]
Do Lienze (západně od Villachu) je to asi 5 hodin a 500 km z Mikulova na rakousko-moravských hranicích a dle inspirace článkem ve SPEEDu od Lukase RS (Focus RS) a pozdější konzultace, jsou tam moc pěkné silničky, nejsou tak plné a jsou otevřenější a přehlednější než ty kolem Stelvia. A taky inspirativního videa z Dolomit ;-)
[odkaz]
A taky je od tama kousíček GrossGlockner-strasse, kam se rád zajedu znovu podívat. S GTI jsem tam ještě nebyl.
-
"-- skrytý --" 11.11.11 19:08
Koukám že to tu je několikrát,ten můj příspěvek. Nešlo mi to odeslat a takhle to dopadlo. K odkazům co jsi mi tu poslal jsem se už díky mé zvědavosti prokousal v den kdy jsem objevil tvé auto na tomto webu ;)
No a co GTI? Co je nadále v plánu? Nebo další výlet po horách? :-) -
Thomasino 09.11.11 10:23
Ahoj kolego! Díky za pochvalu :-)
Jsem rád, kdež se objevují další podobně postižení lidi ;-) :yes:
Pokud chceš vidět více fotek (nemám tady ještě všechny, taky se tady fotky zobrazují v malém rozlišení a tolik nevyniknou), tak další najdeš v mé recenzi na druhém podobně zaměřeném webu:
[odkaz]
Nebo zde v "recenzi" sloužící k plánování našeho posledního výletu do Alp, najdeš zde i odkazy na nějaké videa z této akce, nebo další pak na YT pod mým profilem:
[odkaz]
Případně zde připomínám článek o našem výletě, s využitím pár fotek, které v těch recenzích jsou ale zřejmě všechny vidět:
[odkaz]
-
"-- skrytý --" 09.11.11 00:00
« GTI a výlety
Ahoj,
po delší době jsem zavítal na tyhle stránky a narazil na tvou recenzi. Především musím pochválít skvěle napsaný text a dále také velké množství fotek.
Tak trochu v tom všem vidím sebe. Jsem majitelem červeného GTI MKV, auto si fotím všude kde se s ním ukážu, jezdím na stejné výlety. Předloni jsem byl na stejné trase přes Stelvio jako ty. Vloni a letos to byl Grossglockner Hoch Alpen Strasse. No prostě zvláštní číst recenzi, se kterou se téměř ztotožňuji :-) Zajímalo by mě více fotek atd. :-)
Jakub -
"-- skrytý --" 08.11.11 23:58
« GTI
Ahoj,
po delší době jsem zavítal na tyhle stránky a narazil na tvou recenzi. Především musím pochválít skvěle napsaný text a dále také velké množství fotek.
Tak trochu v tom všem vidím sebe. Jsem majitelem červeného GTI MKV, auto si fotím všude kde se s ním ukážu, jezdím na stejné výlety. Předloni jsem byl na stejné trase přes Stelvio jako ty. Vloni a letos to byl Grossglockner Hoch Alpen Strasse. No prostě zvláštní číst recenzi, se kterou se téměř ztotožňuji :-) Zajímalo by mě více fotek atd. :-)
Jakub -
woody-alien 07.11.11 22:54
« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)
WL: No to asi nejsi sám, kdo tohle zjistil a právě proto :
[odkaz]
Já se nikdy do Porsche ani neposadil, ale stejně je tenhle svět naruby. Sportovní značka bude rejžovat na SUVéčkách a výrobci SUV na ně budou dělat sport-pakety. 8-s
To už se pak tomu Caddy na okruhu v Brně nedivím a abychom jen nezírali, až dojde k realizaci "tvého" Craftera R-Line a já k tomu přihodím dejme tomu Kangoo Renault Sport F1-edition nebo už existující 8-s Transit Sport Van. -
Thomasino 07.11.11 18:31
Tak to jsem popravdě čekal, že se pořádně nevejdeš do těch skořepin >:-[]
Já seděl už ve dvou Caymanech S (zatím v žádném R, ale kolem toho co jsi v něm seděl asi ty pojedu ve čtvrtek ;-) ), pokud nemá příplatkové sportovní sedačky, sedí se mi v něm hodně špatně (chybí mi podpora pro stehna), ale když má sportovní sedadla, tak je sedák elektricky nastavitelný i směrem nahoru (na konci sedáku), takže podpora pro stehna dle libosti a pak je to OK :yes: Na hlavu místa nijak moc na zbyt, ale asi 3 cm tam mám, kdy se dají sedadla do nejnižší polohy (kde jinde by je taky člověk chtěl v takovém autě mít, že?) :-) -
white label 06.11.11 17:18
Th
Zrovna v Caymanu R (bílý s cihlově červeným interiérem v kůži) už jsem za volantem seděl, místa hodně málo, ale vlezu se, na delší cesty to pro mě opravdu není, větší problém je s výškou, než s šířkou, takže to asi nebude úplně ideální ani pro tebe. ;-)

Pokud budeš chtít, napiš mi na mail snb_rider(zavináč)centrum.cz a můžu ti poslat i nějaký fotky.
Jinak nemáš odkaz na ten článek ze Speedu? :-)