Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.11  13:22

« Re: GTI a výlety

Tak to video je moc pěkný :-) Hned bych se tam taky vydal ;-) Nevím proč, ale pořád se mi víc líbí ta Itálie. Letos jsme s přítelkyní jeli od nás (Litvínov) přes Německo až do Zell am See, kde je to mimochodem taky moc pěkný a je tam i fajn koupání, dále pak přes Hoch Alpenstrasse a Grossglockner na Itálii a přes Itálii podel pobřeží až do Chorvatska.
    Pokud budeš chtít, napiš mi na mail snb_rider(zavináč)centrum.cz a můžu ti poslat i nějaký fotky.
    Jinak nemáš odkaz na ten článek ze Speedu? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.11.11  23:25

Už teď mám roupy na další podobný výlet ;-) :-) Přes zimu si občas krátím večery plánováním podobných výketů, stahováním fotek z takových zajímavých míst, koukáním na videa apod :-)
    Zatím to vypadá na Dolomity a na východ od nich, okolí Cortina D´Ampezzo, dále na východ k rakouskému městečku Lienz nebo Hermagor >:-[]
    [odkaz]

Do Lienze (západně od Villachu) je to asi 5 hodin a 500 km z Mikulova na rakousko-moravských hranicích a dle inspirace článkem ve SPEEDu od Lukase RS (Focus RS) a pozdější konzultace, jsou tam moc pěkné silničky, nejsou tak plné a jsou otevřenější a přehlednější než ty kolem Stelvia. A taky inspirativního videa z Dolomit ;-)
    [odkaz]

A taky je od tama kousíček GrossGlockner-strasse, kam se rád zajedu znovu podívat. S GTI jsem tam ještě nebyl.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.11  19:08

Koukám že to tu je několikrát,ten můj příspěvek. Nešlo mi to odeslat a takhle to dopadlo. K odkazům co jsi mi tu poslal jsem se už díky mé zvědavosti prokousal v den kdy jsem objevil tvé auto na tomto webu ;)
    No a co GTI? Co je nadále v plánu? Nebo další výlet po horách? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.11.11  10:23

Ahoj kolego! Díky za pochvalu :-)
    Jsem rád, kdež se objevují další podobně postižení lidi ;-) :yes:

Pokud chceš vidět více fotek (nemám tady ještě všechny, taky se tady fotky zobrazují v malém rozlišení a tolik nevyniknou), tak další najdeš v mé recenzi na druhém podobně zaměřeném webu:
    [odkaz]

Nebo zde v "recenzi" sloužící k plánování našeho posledního výletu do Alp, najdeš zde i odkazy na nějaké videa z této akce, nebo další pak na YT pod mým profilem:
    [odkaz]

Případně zde připomínám článek o našem výletě, s využitím pár fotek, které v těch recenzích jsou ale zřejmě všechny vidět:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.11.11  00:00

« GTI a výlety

Ahoj,
    po delší době jsem zavítal na tyhle stránky a narazil na tvou recenzi. Především musím pochválít skvěle napsaný text a dále také velké množství fotek.
    Tak trochu v tom všem vidím sebe. Jsem majitelem červeného GTI MKV, auto si fotím všude kde se s ním ukážu, jezdím na stejné výlety. Předloni jsem byl na stejné trase přes Stelvio jako ty. Vloni a letos to byl Grossglockner Hoch Alpen Strasse. No prostě zvláštní číst recenzi, se kterou se téměř ztotožňuji :-) Zajímalo by mě více fotek atd. :-)
    Jakub
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.11  23:58

« GTI

Ahoj,
    po delší době jsem zavítal na tyhle stránky a narazil na tvou recenzi. Především musím pochválít skvěle napsaný text a dále také velké množství fotek.
    Tak trochu v tom všem vidím sebe. Jsem majitelem červeného GTI MKV, auto si fotím všude kde se s ním ukážu, jezdím na stejné výlety. Předloni jsem byl na stejné trase přes Stelvio jako ty. Vloni a letos to byl Grossglockner Hoch Alpen Strasse. No prostě zvláštní číst recenzi, se kterou se téměř ztotožňuji :-) Zajímalo by mě více fotek atd. :-)
    Jakub
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.11.11  00:16

« Re: Nevíte někdo o známém co prodává jetou Fabii v benzínu? Stačí krátká :-)

>:D

Woody Alien - Všechno, co jste kdy chtěli vědět o autech (ale báli jste se zeptat). S podtitulem "Ale nečekejte, že vám odpovím". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.11  00:02

Jj...
    Trefný avatar! :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.11.11  22:54

WL: No to asi nejsi sám, kdo tohle zjistil a právě proto :

[odkaz]

Já se nikdy do Porsche ani neposadil, ale stejně je tenhle svět naruby. Sportovní značka bude rejžovat na SUVéčkách a výrobci SUV na ně budou dělat sport-pakety. 8-s

To už se pak tomu Caddy na okruhu v Brně nedivím a abychom jen nezírali, až dojde k realizaci "tvého" Craftera R-Line a já k tomu přihodím dejme tomu Kangoo Renault Sport F1-edition nebo už existující 8-s Transit Sport Van.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.11  20:21

Do skořepin jsem se těsně vešel, ale auto je malé, potřeboval bych sedačku ještě níž a hlavně víc dozadu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.11.11  18:31

Tak to jsem popravdě čekal, že se pořádně nevejdeš do těch skořepin >:-[]
    Já seděl už ve dvou Caymanech S (zatím v žádném R, ale kolem toho co jsi v něm seděl asi ty pojedu ve čtvrtek ;-) ), pokud nemá příplatkové sportovní sedačky, sedí se mi v něm hodně špatně (chybí mi podpora pro stehna), ale když má sportovní sedadla, tak je sedák elektricky nastavitelný i směrem nahoru (na konci sedáku), takže podpora pro stehna dle libosti a pak je to OK :yes: Na hlavu místa nijak moc na zbyt, ale asi 3 cm tam mám, kdy se dají sedadla do nejnižší polohy (kde jinde by je taky člověk chtěl v takovém autě mít, že?) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.11  17:18

Th
    Zrovna v Caymanu R (bílý s cihlově červeným interiérem v kůži) už jsem za volantem seděl, místa hodně málo, ale vlezu se, na delší cesty to pro mě opravdu není, větší problém je s výškou, než s šířkou, takže to asi nebude úplně ideální ani pro tebe. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.11  13:16

škoda té cenzúúúry, ale i tak je to zajímavé ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.11.11  12:31

th dlhsia zial cenzurovana verzia [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.11.11  12:27

kolko penazi do toho majitel dal a teraz bude stastny ked mu niekto za to da 100 000 ;-\ kozene gti sedacky, kozena riadiaca paka a dobre vidim gumeny volant ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 06.11.11  11:27

Aha, já myslel, že chceš stavět nějakej speciál!! >:D >:D >:D Ale na druhou stranu, důchodci můžou taky pekvapit. Co ty víš, jak rychle by chtěli jezdit!! ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.11  11:26

Tady jedno "příhodné" video z interiéru - jedné vyvinutější slečně při driftu nevydržely knofličky u blůzky >:-[] >:D :yes:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.11  11:22

ZIPe díky, ale má to být pro důchodce, tahle byla už moc "divoká" >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.11  11:20

WL - osobně bych se dost divil, kdyby sis do Caymanu R vůbec dokázal sednout na místo řidiče !! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 06.11.11  10:22

Tady jsem ti našl jednu benzínovou Fábku a je dokonce i krátká!!

[odkaz]

;-) ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…