Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.07.10  20:49

« Re: Když natankuješ místo nafty benzín :-(

To není mnoho, ale zase bych přišel o ten kompresor a lepící sadu a prima prostor na drobnosti místo rezervy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.10  16:02

49,- Euro
    Tak vidíš... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.07.10  11:24

Rone - zítra se neoperuje, zítra se pitvá?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.07.10  11:18

To ani nevím že šlo :-O Ale nevím, jestli bych do toho šel..
    Co je symbolická částka? Mě se sada na opravu pneu líbí, jen si musím koupit klíč pro utahování kol a pokud budu mít další sadu disků a pneu jen na okruh (asi odsunuto na jaro), tak budu potřebovat i ten hever :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.10  10:31

Th
    No jo, další chyba, nepřiplatil sis téměř symbolickou částku za dojezdovou rezervu... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.10  10:28

Ron
    To už jsme tu jednou řešili, ty tam vozíš "bomby" hned dvě, jednu z výbušným benzínem a druhou s plynem, to já mám třeba v allroadu jen nádrž s hořlavinou... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.07.10  06:28

ale vidno ze to auto mal rad načerpal 100oktanový benzín >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.07.10  00:52

WL: Pod zadkem vozíš nálož ty. ;-) Nejmenuje se to bomba, ale ve skutečnosti je. Tenkostěnná plastová nádoba naplněná hořlavinou. To já mám neprůstřelnou a nestlačitelnou alespoň nádrž, když už zbytek auta je z "papíru" 8-s 8-s >:-[] >:D

Thomasino: Netušil jsem na kdy to potřebuješ, ale bavili jsme se o tom tehdy v KC Krpole ;-) Jak jsem říkal, bech rezervy bych nejezdil.... a bez heveru taky ne. ;-)

Dobrou, za pár hodin vstávám... a... a jo, zítra se prý neoperuje, tak to můžu být unavený, nic nezvorám >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.07.10  00:41

Ronaulte, já nemám v autě žádný zvedák a dokonce ani klíč na kola!! :-O :-( Oni mi ho nedali :'-( :'-( Jen lepící sadu a k tomu kompresor..
    Hever si musím koupit, pokud budu chtít druhou sadu kol. Ale s tou je to v nedohlednu, žádné disky nemají, nic nejde objednat, vše jen obrázky a shopech a když objednáš, tak ti po několika dnech napíší, že je nemají a nevyrábí, nebo že končí apod :-O ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.10  00:35

Th
    Proč vyhodit zadní sedačky? Já bych dal právě tu nádrž pod ně
    a měl bych tam k nim za jednu cenu i katapultáž, jako každá správná "stíhačka"... :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.10  00:32

« Re: Golf VII GTI...

Th
    Na tom netu je to dost špatně vidět a text je nečitelný, aby si to každý raději koupil (třeba jako já)...
    Vypadá to zepředu spíš jak červené GTD, překvapily mě docela ty zrcátka ala A1...
    Je tam i podoba Audi RS3 (vyjde příští rok)...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.07.10  00:31

Thomasino: Nejsem Mojito, auto mám přes školní rok plně obsazeno ;-) Na velikost si nestěžuju, to já nikdy s ničím >:-[] >:D >:D
    PS: Už máš ten hever? Myslel jsem tenhle: [odkaz] A dal by se koupit i levněji. Mám podobný, ale asi ještě bytelnější a drží perfektně. Dneska jsem dokonce zvedal auto na něm kvůli vyvažování kol na šikmém parkovišti a pohoda.
    Tenhle zmetek stojí za nic: [odkaz] Asi ho máš od základu v autě, co? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.07.10  00:25

Tak vyhoď zadní sedadla a dej tam velkou nádrž, stejně tam nikoho nevozíš ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.07.10  00:21

wl: Připlatil jsem si právě málo, měl jsem si koupit větší a místo rezervy a bylo by to bez starostí. ;-) :-) To Mojito měl kdysi Favorita na LPG s 80 litrovou nádrží, prý se do kufru vlezla už jen malá svačina, čili jak známe Mojita, tak dvě flašky bílého rumu, pět lístků máty a tři kila žeber >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.07.10  00:11

« Re: Golf VII GTI...

Vypadá to jako moje GTI, jen trochu připláclé >:-[] >:D
    Skutečnost může být trochu jiná, ale jak všichni známe konzervativní VW, tak u Golfa určitě moc experimentovat nebude a rozdíly proti stávající generaci nebudou moc velké ;-) Navíc když se GTI celkem dobře prodává :-)
    Ikdyž je zase pravda, že rozdíl mezi pátou a šestou generací GTI byl znatelný, proti předchozím mezigeneračním změnám.. A to nemluvě o odvážném a prozíravém kroku s představením nového Scirocca :yes: Doufám, že to bude pokračovat dotažením konceptu BlueMotion do sériové podoby a s výsledkem pěkného a zábavného sportovního auta se zadním náhonem, které nebude stát nekřesťanské prachy jako třeba Audi TT >:-[] >:-[]
    Nicméně má očekávání do blízkého budoucna směřují také k Toyotě FT86 - držím jim palce :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.07.10  22:39

Ale ty sis právě připlatil za tu "nádobu" na bhúthán a tyto starosti přesto máš... :-O :*) 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.07.10  22:29

wl: Ano ano, inu, když si připlatíš, tak jsi takových starostí zbaven... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.07.10  22:14

Vidíš, takové problémy my, co nejezdíme na bhúthán, vůbec neznáme... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.07.10  22:09

Joo, za blbost se platí... to mě nedávno došlo LPG v nádrži a benzín byl taky na dně, tak jsem zastavil na první benzínce a omylem musel nabrat 10 litrů benzínu... Stálo mě to 330 Kč... za to by byla skoro plná nádrž LPG :-( aaaach jooo :-( >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.07.10  21:56

« Golf VII GTI...

Th
    Teď vyšla (v AutoZeitungu) první reálnější podoba příští gen. G GTI. První a druhý "bild" v galerii:
    [odkaz]

Kdybys chtěl, můžu ti naskenovat a poslat větší fotku mailem, kterou si eventuelně přidáš do galerie ke svému GTIčku...

Vzhledově jasně vychází z GTI6 (je o něco "rozpláclejší"), maska je spíš v provedení současného GTD a charakteristická červená linka je až pod ní...
    Vnější zpětná zrcátka (především jejich uchycení) jsou ve stylu Audi A1.
    Golf VII by měl přijít zhruba v polovině roku 2013 a verze GTI v roce 2014. Bude mít délku okolo 4,2 m, bude o 2cm širší (než GTI6) s rozvorem o 8 cm delším a hmotností zhruba o 100kg nižší... Pod kapotou bude dál 2,0 TSI naladěný na 220 PS.
    Maximálka 245 km/h, 0-100 6,9s(man.)/6,7s(dsg)...

Zatím ne zcela jistá je budoucnost GTD, které zatím (především v Německu) nemá zcela očekávaný úspěch (jedním z důvodů je i fakt, že je tam dražší, než GTI). Nejreálnější motorizace případné příští generace GTD se zatím jeví 2,0 biTDI s 200 PS.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…