Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 20.07.10 11:18
« Re: Když natankuješ místo nafty benzín :-(
To ani nevím že šlo :-O Ale nevím, jestli bych do toho šel..
Co je symbolická částka? Mě se sada na opravu pneu líbí, jen si musím koupit klíč pro utahování kol a pokud budu mít další sadu disků a pneu jen na okruh (asi odsunuto na jaro), tak budu potřebovat i ten hever :-) -
Ronault. 20.07.10 00:52
WL: Pod zadkem vozíš nálož ty. ;-) Nejmenuje se to bomba, ale ve skutečnosti je. Tenkostěnná plastová nádoba naplněná hořlavinou. To já mám neprůstřelnou a nestlačitelnou alespoň nádrž, když už zbytek auta je z "papíru" 8-s 8-s >:-[] >:D
Thomasino: Netušil jsem na kdy to potřebuješ, ale bavili jsme se o tom tehdy v KC Krpole ;-) Jak jsem říkal, bech rezervy bych nejezdil.... a bez heveru taky ne. ;-)
Dobrou, za pár hodin vstávám... a... a jo, zítra se prý neoperuje, tak to můžu být unavený, nic nezvorám >:-[] >:D >:D -
Thomasino 20.07.10 00:41
Ronaulte, já nemám v autě žádný zvedák a dokonce ani klíč na kola!! :-O :-( Oni mi ho nedali :'-( :'-( Jen lepící sadu a k tomu kompresor..
Hever si musím koupit, pokud budu chtít druhou sadu kol. Ale s tou je to v nedohlednu, žádné disky nemají, nic nejde objednat, vše jen obrázky a shopech a když objednáš, tak ti po několika dnech napíší, že je nemají a nevyrábí, nebo že končí apod :-O ;-\ -
Ronault. 20.07.10 00:31
Thomasino: Nejsem Mojito, auto mám přes školní rok plně obsazeno ;-) Na velikost si nestěžuju, to já nikdy s ničím >:-[] >:D >:D
PS: Už máš ten hever? Myslel jsem tenhle: [odkaz] A dal by se koupit i levněji. Mám podobný, ale asi ještě bytelnější a drží perfektně. Dneska jsem dokonce zvedal auto na něm kvůli vyvažování kol na šikmém parkovišti a pohoda.
Tenhle zmetek stojí za nic: [odkaz] Asi ho máš od základu v autě, co? 8-s -
Ronault. 20.07.10 00:21
wl: Připlatil jsem si právě málo, měl jsem si koupit větší a místo rezervy a bylo by to bez starostí. ;-) :-) To Mojito měl kdysi Favorita na LPG s 80 litrovou nádrží, prý se do kufru vlezla už jen malá svačina, čili jak známe Mojita, tak dvě flašky bílého rumu, pět lístků máty a tři kila žeber >:D >:D -
Thomasino 20.07.10 00:11
« Re: Golf VII GTI...
Vypadá to jako moje GTI, jen trochu připláclé >:-[] >:D
Skutečnost může být trochu jiná, ale jak všichni známe konzervativní VW, tak u Golfa určitě moc experimentovat nebude a rozdíly proti stávající generaci nebudou moc velké ;-) Navíc když se GTI celkem dobře prodává :-)
Ikdyž je zase pravda, že rozdíl mezi pátou a šestou generací GTI byl znatelný, proti předchozím mezigeneračním změnám.. A to nemluvě o odvážném a prozíravém kroku s představením nového Scirocca :yes: Doufám, že to bude pokračovat dotažením konceptu BlueMotion do sériové podoby a s výsledkem pěkného a zábavného sportovního auta se zadním náhonem, které nebude stát nekřesťanské prachy jako třeba Audi TT >:-[] >:-[]
Nicméně má očekávání do blízkého budoucna směřují také k Toyotě FT86 - držím jim palce :-) :yes: -
Ronault. 19.07.10 22:09
Joo, za blbost se platí... to mě nedávno došlo LPG v nádrži a benzín byl taky na dně, tak jsem zastavil na první benzínce a omylem musel nabrat 10 litrů benzínu... Stálo mě to 330 Kč... za to by byla skoro plná nádrž LPG :-( aaaach jooo :-( >:-[] >:-[] >:-[] -
white label 19.07.10 21:56
« Golf VII GTI...
Th
Teď vyšla (v AutoZeitungu) první reálnější podoba příští gen. G GTI. První a druhý "bild" v galerii:
[odkaz]
Kdybys chtěl, můžu ti naskenovat a poslat větší fotku mailem, kterou si eventuelně přidáš do galerie ke svému GTIčku...
Vzhledově jasně vychází z GTI6 (je o něco "rozpláclejší"), maska je spíš v provedení současného GTD a charakteristická červená linka je až pod ní...
Vnější zpětná zrcátka (především jejich uchycení) jsou ve stylu Audi A1.
Golf VII by měl přijít zhruba v polovině roku 2013 a verze GTI v roce 2014. Bude mít délku okolo 4,2 m, bude o 2cm širší (než GTI6) s rozvorem o 8 cm delším a hmotností zhruba o 100kg nižší... Pod kapotou bude dál 2,0 TSI naladěný na 220 PS.
Maximálka 245 km/h, 0-100 6,9s(man.)/6,7s(dsg)...
Zatím ne zcela jistá je budoucnost GTD, které zatím (především v Německu) nemá zcela očekávaný úspěch (jedním z důvodů je i fakt, že je tam dražší, než GTI). Nejreálnější motorizace případné příští generace GTD se zatím jeví 2,0 biTDI s 200 PS.