Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.07.10  23:27

« Re: Autostadt ve Wolfsbursku a muzeum s nádhernými skvosty

Šlo to a doufám, že to jde pořád...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.10  22:27

Já vím, ty to tam znáš :-) A jak to že na českých značkách? Tenkrát to šlo a nyní to už nejde, nebo jak??
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.07.10  22:19

Vyzvedával jsem tam v r. 2007 GTI5 na českých SPZ... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.10  20:46

« Autostadt ve Wolfsbursku a muzeum s nádhernými skvosty

Viděli jste na Autofunu reportáž o Autostadtu a především ty krásný auta v muzeu? A nejsou tam jen koncernová auta, ale řada dalších krásných starých aut :-) Tam bych rád někdy podíval..

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.07.10  21:29

« Re: Konečně přidané video ze Stelvia

Já tě jen tak pokoušel ;-) :-) Ale rozhodně si tam někdy zajeď :-) Navíc je tam okolo spousta nádherných silniček, kde se parádně svezeš :-) Jen jde o to, jestli Ivce nevadí rychlá jízda a příkré srázy bez nějakých větších zábran kolem silnice >:-[] >:-[] Však jsi to na tom videu jistě viděl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 26.07.10  22:51

Opravdicky to neklapne, ale věřím, že se tam nejede naposledy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.07.10  22:43

A musím se do zítra dopoledne rozmyslet, pokud budu chtít vzít ty vy výprodeji za 1800 Kč :-(

Juniara tam vezmi, to určitě, ale zatím můžeš vyrzit s námi jen na 3 dny ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 26.07.10  22:39

WL - jediný problém by byl, že bych musel koupit červené GTIčko Ivce. >:D
    Tome - výlet na Stelvio musí být pecka. Ještě se domluvím s juniorem, jak to vidí a když tak vyrzíme. ;-)

btw. ty kola ti nezávidím. :-( Tolik možností, rozměrů a barev :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.07.10  21:59

Musím šetřit, abych měl pak ve druhé polovině srpna prašule na výlet na Stelvio s tebou a Mojitem ;-) :-)

Taky budu mít asi pro začátek sjeté pneu od kámoše, které jsou 17" 225/45 - tedy to samé co mám nyní. Sice vyšší profil, ale na letošní 2 návštěvy na okruhu stačí a nové pneu 235/40 pak na jaro.. Hezky ty investice rozložit.. Teď se zdražují disky kvůli stoupající ceně hliníku, pneu by počkaly :-)

edit: ty 18" za 4445,- se ti líbí? Čekal jsem, že taky nic moc..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.10  21:53

Nešetři furt a ber ty 18" za 4445,- s daní... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.07.10  21:50

Nebo ještě ty Rondelly ve stříbrné, co jsem tady už taky ukazoval, mají lepší ET50 (pak budou vyčuhovat jen 6mm) a rozměr 8" x 18" za 3752,-
    [odkaz]

Design nic moc, ale na okruh slušné větrání a ostudu taky dělat nebudou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.07.10  21:47

Za takovou cenu ne, jen o něco málo hezčí co mají skladem, ale ty pak stojí asi 4445,- s daní ;-\ A to je už dost rozdíl..
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.10  21:45

Na okruh designově dobré, a v 18" nejsou?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.07.10  21:39

Potřebuji snížit výšku pneu a v 17-ti palcích je buď 235/40 a nebo 215/45 či 215/40 ;-)
    225 je jen to co mám, tedy 225/45 a to je na okruh moc vysoké :-( Leda pak to co tam patří a co máš ty, tedy 225/40 18" - ale jak pneu tak disky jsou o poznání dražší. A pokud je to jen na okruh, prdím na design a koupím asi ty ve výprodeji za 1800 Kč v rozměru 8" x 17" s ET48 ;-) :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.10  21:28

Já psal doslova a jen o autech. No co ty zase hned nemyslíš, proutníku... :no: :*) 8-s
    Že by se Ivce líbilo GTI, dejme tomu, ale ty?!?
    >:D >:-[]

P.S. To tvoje laborování, dej tam to, co tam má být, tedy 225mm šířky pneu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.07.10  21:08

Ale no tak, White Label >:-[] Už zase? :-)
    Kamarádům se do ženských nekafrá a hlavně by jsi už mohl vědět, že ženské co mají čerstvě malé dítě, tak pokud jim to doma aspoň trochu funguje, tak minimálně rok až dva jsou věrné ;-) >:-[]

P.S.: V servise mi taky řekli, že 8" a ET45 už by neriskovali, že to už je moc ;-\ Asi risknu ty 8" s ET48, to se snad ještě vejde a kdyžtak mohu dát v nejhorším pneu 215mm šířky, čímž trochu zmenším to vystrčení pneu v podběhu..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.07.10  21:07

A to si spočítej, kolik takto ušetříš na benzínu!! >:-[] Pak mě můžeš posílat nějaké příspěvky na benzín >:-[] >:-[]
    Ale jsem rád, že se ti taky líbí. Bylo tam fakt moc hezky :-)
    Nicméně bych ti doporučil ať si tam pak časem taky někdy zajedete, na vlastní oči je to asi 100x lepší ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.10  21:05

Ahoj beru,
    doufám, že se Ivce nelíbí to červené GTIčko víc, než žlutá Cupra, poněvadž by z toho mohly být eventuelně i vážné rodinné problémy... :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 26.07.10  10:28

Ahoj Tome,
    tak jsem shlédnul celé DVD. Jak výlet na Stelvio, tak volné jízdy na okruhu. Ivka koukala se mnou a moc se jí červené GTIčko líbí. Oba jsem se pak shodli, že na Stelvio už nemusíme. ;-) No a ty volné jízdy, ty můžu taky klidně vynechat.

btw. když uděláš záznam z každého výletu, tak můžu nechat Kupřici v garáži a budeme na výlety vyrážet virtuálně s tebou. >:D
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.07.10  04:17

« Konečně přidané video ze Stelvia :-)

Tak jsem konečně dneska (vlastně už včera) sestříhal video z výletu na Stelvio a na poněkolikátý pokus se mi ho podařilo nahrát na YouTube. Odkaz je pod galerií ;-)
    Je rozdělené na dvě části, aby se to tam dalo vůbec nahrát :-!
    Ale je to tam :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…