Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.07.10 21:29
« Re: Konečně přidané video ze Stelvia
Já tě jen tak pokoušel ;-) :-) Ale rozhodně si tam někdy zajeď :-) Navíc je tam okolo spousta nádherných silniček, kde se parádně svezeš :-) Jen jde o to, jestli Ivce nevadí rychlá jízda a příkré srázy bez nějakých větších zábran kolem silnice >:-[] >:-[] Však jsi to na tom videu jistě viděl :-) -
berustina 26.07.10 22:39
WL - jediný problém by byl, že bych musel koupit červené GTIčko Ivce. >:D
Tome - výlet na Stelvio musí být pecka. Ještě se domluvím s juniorem, jak to vidí a když tak vyrzíme. ;-)
btw. ty kola ti nezávidím. :-( Tolik možností, rozměrů a barev :-O -
Thomasino 26.07.10 21:59
Musím šetřit, abych měl pak ve druhé polovině srpna prašule na výlet na Stelvio s tebou a Mojitem ;-) :-)
Taky budu mít asi pro začátek sjeté pneu od kámoše, které jsou 17" 225/45 - tedy to samé co mám nyní. Sice vyšší profil, ale na letošní 2 návštěvy na okruhu stačí a nové pneu 235/40 pak na jaro.. Hezky ty investice rozložit.. Teď se zdražují disky kvůli stoupající ceně hliníku, pneu by počkaly :-)
edit: ty 18" za 4445,- se ti líbí? Čekal jsem, že taky nic moc.. -
-
Thomasino 26.07.10 21:39
Potřebuji snížit výšku pneu a v 17-ti palcích je buď 235/40 a nebo 215/45 či 215/40 ;-)
225 je jen to co mám, tedy 225/45 a to je na okruh moc vysoké :-( Leda pak to co tam patří a co máš ty, tedy 225/40 18" - ale jak pneu tak disky jsou o poznání dražší. A pokud je to jen na okruh, prdím na design a koupím asi ty ve výprodeji za 1800 Kč v rozměru 8" x 17" s ET48 ;-) :-)
[odkaz]
-
white label 26.07.10 21:28
Já psal doslova a jen o autech. No co ty zase hned nemyslíš, proutníku... :no: :*) 8-s
Že by se Ivce líbilo GTI, dejme tomu, ale ty?!?
>:D >:-[]
P.S. To tvoje laborování, dej tam to, co tam má být, tedy 225mm šířky pneu... -
Thomasino 26.07.10 21:08
Ale no tak, White Label >:-[] Už zase? :-)
Kamarádům se do ženských nekafrá a hlavně by jsi už mohl vědět, že ženské co mají čerstvě malé dítě, tak pokud jim to doma aspoň trochu funguje, tak minimálně rok až dva jsou věrné ;-) >:-[]
P.S.: V servise mi taky řekli, že 8" a ET45 už by neriskovali, že to už je moc ;-\ Asi risknu ty 8" s ET48, to se snad ještě vejde a kdyžtak mohu dát v nejhorším pneu 215mm šířky, čímž trochu zmenším to vystrčení pneu v podběhu.. -
Thomasino 26.07.10 21:07
A to si spočítej, kolik takto ušetříš na benzínu!! >:-[] Pak mě můžeš posílat nějaké příspěvky na benzín >:-[] >:-[]
Ale jsem rád, že se ti taky líbí. Bylo tam fakt moc hezky :-)
Nicméně bych ti doporučil ať si tam pak časem taky někdy zajedete, na vlastní oči je to asi 100x lepší ;-) >:D -
berustina 26.07.10 10:28
Ahoj Tome,
tak jsem shlédnul celé DVD. Jak výlet na Stelvio, tak volné jízdy na okruhu. Ivka koukala se mnou a moc se jí červené GTIčko líbí. Oba jsem se pak shodli, že na Stelvio už nemusíme. ;-) No a ty volné jízdy, ty můžu taky klidně vynechat.
btw. když uděláš záznam z každého výletu, tak můžu nechat Kupřici v garáži a budeme na výlety vyrážet virtuálně s tebou. >:D -
Thomasino 25.07.10 04:17
« Konečně přidané video ze Stelvia :-)
Tak jsem konečně dneska (vlastně už včera) sestříhal video z výletu na Stelvio a na poněkolikátý pokus se mi ho podařilo nahrát na YouTube. Odkaz je pod galerií ;-)
Je rozdělené na dvě části, aby se to tam dalo vůbec nahrát :-!
Ale je to tam :-)