Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.08.10  00:04

« Re: Volné jízdy dnes více než skvělé - první video

Mojito: To GT-R bylo hlavně ostuda, teda ne ono samotné, ale ten majitel, co si nad světla dal kýčovité nálepky někde od benzínky a dopředu namontoval diodová světla pro denní svícení, které by byly kýčovité na i na kdejaké Fabii... 8-s 8-s :no: :no: :no:

Jo a k RS, my se jej nedrželi, my jej pak dokonce i předjeli >:-[] Jinak klasika, na rovinkách mu Clio nestačilo a při výjezdech, ale když přišla techničtější pasáž, tak se jej nebyl problém držet. To spíše ten Megan RS, co je tady na MACZ taky, ten Focusovi ujížděl docela slušně.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.08.10  23:51

Za chvilku bude druhá část ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.08.10  23:46

thomasino -
    1.pěknej Aston :yes:
    2.co-pilot jel nějak ,,měkce,,v závěru se ale držel moc pěkně RSka :yes:
    3.GT-R se až moc šetřilo 8-s 8-s 8-s

Pěkně sesříhaný :yes:

Dobrou noc všem
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.08.10  23:22

1.část videa zde:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.08.10  23:19

« Re: Volné jízdy dnes více než skvělé

Zrovna stříhám video z volných jízd, točil jsem to ze stadionu, tentokrát to bylo možná zajímavější z pohledu diváka, než z auta ;-) >:-[] >:-[] Opravdu spousta krásných aut :-) V čem jste jezdili?
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 05.08.10  21:46

« Volné jízdy dnes více než skvělé

Viděl jsem tam krásného červeného golfa, ale ne jeho majitele, pak smika, kterého znám z fotek, ale ten pak taky někam zmizel.
    Byl jsem sice jako spolujezdec, ale byla to opět pecka, po asi 8 letech co do Brna jezdíme asi největší RACE :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.08.10  19:42

« Re: Závody Caterhamů a LW série v Brně tento čtvrtek !!

Možná to stihne na ten druhý závod Caterhamů v 16 hodin Co-Pilot a snad i Mojito ;-) :-)

edit:
    Když tak se potkáme před 16-tou hodinou tradičně na "stadionu", případně pro nebrňáky přírodní tribuna C :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.08.10  12:02

Myslím, že vstupné není žádné >:-[] >:D >:D
    Nebo hooodně lidové....
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.08.10  11:33

A kolik že stojí vstupné? Že bych po praxi dorazil?
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.08.10  20:17

« Závody Caterhamů a LW série v Brně tento čtvrtek !!

Náhodou jsem dnes zjistil, že tento čtvrtek odpoledne se v Brně jedou závody Caterhamů a také Light Weight série (jistě znáte z reportáží z časopisu SPEED) místo původně plánovaného závodu 14.8. v Piešťanech. Viděl jsem loni v létě jeden závod ve Vysokém Mýtě a musím říct, že jsou to úžasné poloamatérské závody se slušnou organizací (mimochodem spoluorganizuje Honza Červenka, šéfredaktor Speedu). Byla to opravdu nádherná podívaná. Vřele doporučuji. Já si kvůli tomu klidně vezmu na čtvrteční odpoledne půl dne dovolené a přijedu už na první kratší závod ve 13 hodin (sprint na 10 kol). Druhý delší závod je na 15 kol v 16 hodin. Obě kategorie tentokrát pojedou dohromady, což může být velmi zajímavé :-)
    Odkazy pro ty, co neví o jaké auta a závody se jedná:
    [odkaz]
    [odkaz]
    Takže s kým se tam potkám?
    Navíc jsou pak od 18 hodin volné jízdy, dá se krásně spojit závod v 16 hodin a pak jen chvilku počkáme a pokecáme před volnýma jízdama ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  22:04

« Re: Má někdo kontakt na malou stavební firmičku z Brna a okolí?

Tam známé mám, ale ti jsou moc velcí a najímají si na subdodávky jen samé levné firmy co to pořádně neumějí :-O :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 30.07.10  22:04

jj tiez by som pre Teba s Smikom niekoho mal .... jedneho z nasich ucastikov vecernych zrazov ... ti sice nie su od Skansky ale od OHL ale tiez co to dokazu spravit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.07.10  21:34

Jeden můj známý z gymplu měl taťku a ten dělal nějakou velkou rybu v malé stavební firmě, tak se zkusím poptat, jestli tam ještě pracuje. Jmenovala se tuším Skanska nebo tak nějak >:-[] >:-[] >:D
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  20:48

« Má někdo kontakt na malou stavební firmičku z Brna a okolí?

Nemá někdo kontakt a reference na malou stavební firmičku z Brna a okolí? Hodila by se nějaká dobrá reference na spolehlivou firmičku :-) Někdo kdo umí vybudovat pár metrů lehkých zděných příček z Ytongu a udělat šatnu, záchod, umyvadlo a sprchu.. Díky moc za tipy nebo kontakty do SZ :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  19:29

« Re: Golf na golfu

No to jsem si pravda trochu spletl s Sciroccem >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  17:25

Myslel jsem spíš to, jak jsi mi dřív opakovaně tvrdil, že má GTI z výroby u 18" šířku disku 8", místo skutečných 7,5"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.10  09:24

Já vím, některé věci si taky nepamatuji, to bude ta skleróza po čtyřicítce >:-[] >:D Nebo jsem se nakazil od Mojita :-!
    Nebo jsem klidně pomíchal informace od tebe a zároveň od prodejce - co se týká toho převzetí auta v Autostadtu..

Ale k těm diskům a jejich šířce, ono se tam něco málo navíc vejde, ale podle mě tak do 4-5mm, aby to bylo i s malou rezervou :-) Uvidíme později, až nějaké nové disky budou. Chtělo by natočit kamerou pár ostřejších průjezdů zatáčkami a pak se podívat, jak moc ty kola zalézají dovnitř. Nebo to vypodložit zevnitř nějakou oboustranou páskou a postupně přidávat, aby se zjistilo, kolik je tam vlastně místa ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.10  01:06

Th
    Něco podobného jsem ti psal tenkrát do SZ i já, ale mám takový pocit (ne poprvé), že si na tom v tomto ohledu (s tou sklerózou) podobně jako Mojito. Kolikrát já ti už psal do SZ stejnou věc několikrát a zase jsi mi znovu stejně nevěřil, viz např. šířka disku na GTI... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.10  23:33

Ne, ne.. Golf na golfu ve Slavkově, kousek od zámku :-) Přidám pak další foto..

WL - mě tenkrát při objednání GTI vysvětlili, že není až tak o co stát, že je to celkem rychlovka (to předání ve Wolfsburgu) a že pokud neumím dobře neměcky nebo anglicky, že to je stejně o ničem. Nemluvě o spoustě času s tím strávené.. Spíše si tam udělám někdy výlet samostatně. Navíc má přítulka asi 2 hodiny cesty od tama příbuzné v Německu, tak se to dá spojit s nějakám proslouženým víkendem tam..
  • 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.07.10  22:51

« Golf Kaskáda

..fotka se mi líbí :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…