Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 06.08.10 11:19
« Re: Skvělé volné jízdy Brno 5.8. - 3.video
To je trochu z ruky a bojím se, že náklady nebudou jen 500 Kč za vjezd a 800 Kč za benzín
;-) >:D >:D
Navíc tady v Brně se naučíš stopu po dvou kolech, ale na Ringu těch kol potřebuješ "trochu" více >:-[] >:-[]
Vidím to na příští rok.. Rozhodně to chci v dohledné době taky zkusit.. -
Thomasino 06.08.10 11:17
« Re: Více než skvělé volné jízdy Brno 5.8. - video
Máme ji už skoro dva roky, ale moc ji nepoužíváme. Jen na natáčení tancování :-) Ale teď se začala hodit na výlety s GTI na Stelvio a nebo na okruhu >:D Sestříhal jsem to už teď, něco jsem umazal, zvláště kde se ruka třepala více 8-s -
Thomasino 06.08.10 11:00
« Re: Skvělé volné jízdy Brno 5.8. - 3.video
Tentokrát těch aut na dráze bylo místy až hodně, ale za to moc pěkná sešlost! :-) 2x Ferrari 430, 1x California, 1x GT-R, 1x AM Vantage V8, Porsche Cayman a Boxster, 1x BMW M5, několik M3, Focus RS a ST, 2x Lotus Exige, stará Elise a spousta dalších :-)
Dojeď příště 26.8., asi dojede z Prahy Ypsi a možná i další ;-) -
Thomasino 06.08.10 09:07
« Re: Skvělé volné jízdy Brno 5.8. - 3.video
Třetí část videa - ke konci také dvě nové M3 sedan (modrá) a kupé (šedá) ;-) To jsou ony, Ajine? Jezdili moc pěkně, M3 mám rád :yes:
Co-Pilote, chceš sestříhat video pouze s tvojí jízdou? Případně přihodím pár záběru z minule, kdy jsem jel za tebou na okruhu?? Po tom co jsi mě předjel ;-) Ikdyž jsem ten zbytek kola pak vypouštěl a spíše chladil, takže tam moc dlouho nejsi.. -
Ajin(MoDo Team) 06.08.10 07:25
« Re: Volné jízdy dnes více než skvělé
Jezdili jsme tema dvema novyma M3, sedan a kupe. Videa jsou paradni, ve skrytu duse jsem doufal, ze nekdo z vas bude na svahu tocit. To GT/R bylo opravdu brzda provozu, M3 byly nad moje ocekavani. Druhou jizdu jsem byl take na svahu, ale neco mam asi s fotakem neb nemam jedinou dobrou fotku, coz me dost nastvalo, neb tam fotim pravidelne. ;-) -
Co-pilot 06.08.10 02:59
« Re: Více než skvělé volné jízdy Brno 5.8. - video
Thomasino - videa parádní. ;-) Je dobré, když se na sebe člověk může podívat takhle "zvenku". :-)
Mojito - Měkce jsme jeli, protože ten první záběr je z prvního kola, kdy jsme teprve zahřívali auto a také nechávali předjíždět rychlejší "dravce" za námi, ve druhém kole byl stále dost provoz, tak jsem rovněž raději "vyklidil" stopu rychlejším a počkal, až se to přes nás přežene, abychom měli volnější trať.
Dobrou noc všem!
;-) -
Thomasino 06.08.10 01:17
« Re: Více než skvělé volné jízdy Brno 5.8. - video
HD 3CCD kamerou, ale jen v nižším rozlišení 1440x900 a pak je to stejně zmenšení na 720 a nasosnuté na YouTube :-)
Příště ale nebudu líný a vytáhnu z kufru stativ a zkusím to se stativem. Sice možná nebudu při otáčení tak rychlý, ale zase při¨větším přiblížení se to nebude třepat..

Když ho jedna M3 brala z jedné strany, tak chudák asi netušil, že ho druhá chce brát z druhé strany >:-[] >:D
Trochu tam zavazela všem, ta oktávka.. Asi nováček, taky se to musí naučit ;-)
"Nezajížděli" jste doufám nějaká nová auta z autosalonu? :-)