Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.08.10  21:11

« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku

Thomasino: Na asfalt je nejlepší benzín >:-[] ;-) Sice to zní drasticky, ale fleky to povoluje hlavně na hliníkáčích velmi dobře, pak jen raději převoskovat ať se neztratí ochranný "mastný" film.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.08.10  21:03

« Re: Dacia Duster

PeT-a: Tak to promiň, Péťo, ale asi bys měl ten článek pořádně číst, číst ho na automobilovém serveru, třeba tady na auto cz a ne na nějakám seznamu, kde diskutuje kdejaký joudy a pak něco psát o tom, že auto nezvládlo losí test.
    Duster se překážce bez problémů vyhnul, ale zádní částí sejmul kužely, což se dalo očekávat, protože do testu nastoupila NEJLEVNĚJŠÍ VERZE BEZ ESP, což byl účel testu, který měl prokázat, že auta vybavená ESP lépe zvládají losí test.
    Mimoto, je to lowedové SUV, které stojí pod 300 tis. i s 4x4, což umí jedině Panda, která je o polovinu menší, takže se od něj očekává přepravu odpovovídající ceně z bodu A do bodu B, což nebude problém. Rozhodně tohle auto nepovažuji za parodii na auto, ba naopak je to ECHT Auto, auto, které má splňovat to, co od auta čekáš jako základ. Své kupce si to bez problémů najde a o to přece jde každé značce.
    U mě má společně s Loganem MCV velké :yes: , to přesně od lowendové značky očekávám. Přece to nebudeme srovnávat s X6, ne?

EDIT: Ad srovnání s tvým 20 let starým autem. To přece nejde srovnat. Tvé 20 let staré auto je tvrdé a prkenné, navíc má nízko těžiště a hlavně má jiné určení než Duster. To bych pak mohl říci, že tvoje auto nevyjede ani na patník, protože je moc nízké ;-) CHápeš co tím chci říct? Srovnávej srovnatelné. Třeba s tou SX4 by to ještě šlo, ale ta je zase menší.
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.08.10  20:41

« Riwax na asfaltové tečky na laku

Mojito a Berustino, tak jsem dneska po obědě asi hodinku čistil haubnu, přední nárazník a blatníky od zašlých mušek a jiné havěti. Mám na to sprej od Sonaxu. Šlo to celkem dobře, občas jsem musel trochu zabrat, ikdyž jsem to nechal působit. Je ale pravda, že některé fleky už tam byly poměrně dlouho ;-\
    Pak jsem navečer vyzkoušel ten přípravek od Riwaxu na asfalttové tečky, co jsi nám s Berustinou dle domluvy koupil. Trvalo mi to přes hodinu a zdaleka jsem neskončil :-( Mám jen přední blatníky a dveře na obou stranách, ale ta jedna strana bude chtít ještě dodělat :-O A to nemluvě o zadních blatnících a nárazníku. Nechápu, proč těch malých asfaltových teček tam musím mít kur.nik tolik 8-s >:-[]
    Na dvě obzvláště odolné a velké jsem nakonec nalil trochu toho neředěného na hadřík a pak už to šlo. Snad to lak zvládne bez následků.. Pěkně jsem si teda máknul...
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 12.08.10  07:35

Asphalte promiň, ale aby se v dnešní přetechnizované době nevyhnulo auto překážce a neprojelo losí test je hrůza....

Jinak nevím na co narážíš, věř, že s mojích skoro 20 let starým autem bych to projel bez zaváhání (cenu aut tady nepleť ;-) )

Dacia prostě selhala..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.08.10  20:19

Těžko říct. Neřídil jsem ani jedno, nejsou to auta v mém "hledáčku"
    >:-[] Sice by se na zimu nějaká levná čytřkolka mohla hodit, zvláště jestli ty zimy budou vypadat jako ta loňská, ale to už raději nějaké Suzuki SX4 :-) Nevypadá nejhůře, není drahé a je celkem spolehlivé.. Nemluvě o tom, že o bude brzo 11-tá koncernová značka, jak to tak vypadá, ale nejsem zatížen na VW, takže tohle není důležité..
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 10.08.10  19:30

me se to jako parodie na auto nezda. Prijde mi to za ty penize jako vyborna koupe. Podle mnohych testu i kdyby byl o 200 tis drazsi je porad lepsi nez yeti. V losim testu bych zde rad videl jina suv v podobne cenove kategorii, nebo starsi suv klidne ve vyssi cenove kategotii bez esp. Pripadne i starsi osobni auta, zvlaste v technickem stavu v jakem je mate.
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 10.08.10  19:21

« Dacia Duster

parodie na auto >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.08.10  23:15

« Re: Skvělé video na Golf VI GTI :-)

Tak to bych musel jezdit na kratší projížďky, to by bylo nemilé
    :-O :-( >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.08.10  23:07

Narážel jsem spíš na riziko "parohů"... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.08.10  23:05

No pokud by měl třeba Carreru GT nebo Pagani Zondu a občas mi ji půjčil, tak bych klidně umýval i jednou týdně >:-[] Vždy po mé hodinové projížďce >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.08.10  21:33

Tak si dej hlavně bacha, aby si někdo náhodou nenašel takového souseda jako tebe... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.08.10  21:27

Th
    Tos měl říct tomu "Červen"kovi, z mé hlavy to není... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.08.10  21:12

jojojo ze žluté si dělají fekál, to můžu potvrdit. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.08.10  20:36

Máme jen chytré mouchy, co mají rádi jiné barvy ;-) Třeba žlutou nebo zelenou >:-[] >:-[]
    A červená není vůbec pouťová :-) Naopak je to správná barva pro sportovní auta ;-) A ke GTI prostě patří :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.08.10  20:34

Th
    Asi tam kolem Brna nemáte žádné "pouťové" mouchy... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.08.10  20:31

Správného souseda se správnou hezkou sousedkou stále hledám
    :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.08.10  20:30

Já od té doby jel jen 15 km na okruh a pak zpátky a dneska celkem 40 km přes celé Brno a zase zpátky :-) Mouchy se té červené uctivě vyhýbají ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.08.10  20:23

Th
    A co mouchy, to jezdíš všude 60kou? :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.08.10  20:20

beru
    Jo jo, to hlavně...!!! >:-[]
    Thomasino za to vlastně ani němůže, nemá jen toho správného souseda!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.08.10  20:19

Kola budou, neboj ;-) :-) Asi tak za měsíc, pokud to klapne :-)
    Moooc pěkná reklama.. Taky jsem se s ním takto ve čtvrtek mazlil :-) V pátek jsem raději nikam nevyjížděl a dneska mě přálo štěstí, pršelo až jsem se vrátil ;-) 4 hodiny jsme byli venku a ikdyž to vypadalo na déšť, stihli jsme to >:D
    Takže auti je stále krásně čisté!! :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…