Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 16.08.10  16:46

« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku

Tak to už je rozežranost jezdit po greenu A6tkou.

btw. co je to za green, když musíš měnit světlou výšku vozu? To bude pěknej šit. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.08.10  16:45

Th
    To by ses možná divil, ale takových uživatelů je víc...
    Např. můj syn nedávno (na golfu) "zaučoval" majitele ročního A6 allroad, který vůbec netušil, že si může přes MMI měnit světlou výšku a chakteristiku pneumatického odpružení svého vozu, a zdaleka nejen to... :-O 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.08.10  16:40

V tvém případě nejsou přece žádná očekávání dostatečně velká!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.08.10  16:38

Tady se to sice tak nebere, ale pro tentokrát se to bez pořádné pokuty neobejde... >:D

P.S. Opávněná, neoprávněná..., hlavně jestli jsou příměřená možnému...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.08.10  16:38

No možná by se dalo mít na první čtyři body jen dvě ženy, když budeš hodně pečlivě vybírat >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.08.10  16:36

Nejen výrobce! Dokonce i uživatel, který s ním již několik měsíců jezdí ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.08.10  16:35

Beru neboj, včera jsem ji přece umýval, takže je čistá :-)
    Samozřejmě, že při prvním setření stírám velmi opatrně a lehce >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.08.10  16:34

No tak jsem se v té rychlosti trochu netrefil s tím i/y >:D >:D Tady v diskuzi se to tak nebere ;-)

Ale u tebe jsou ty očekávání přece naprosto oprávněná!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.08.10  16:28

Th
    Ty první čtyři body dokáže splnit (v jedné osobě) jedině chlap..., dnešní ženy už zdaleka tak "bl.bé" nejsou..., ale co to budu zrovna tobě povídat, že jo... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.08.10  16:26

ber
    Vzhledem k tomu, že výrobce není pouze jedna osoba, je to vlastně i docela možné... >:-[]
    Dobrá tedy... a ještě nějaká další "výtka"? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 16.08.10  16:22

WL- ale jen díky tvé recenzi se i výrobce může dozvědět mnohé zajímavé. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.08.10  16:20

ber
    Výtky k mé recenzi pěkně veřejně, miluju konstruktivní a věcnou kritiku... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.08.10  16:16

Th
    Všichni jste zvědavÝ, jo..., s tvrdým a dlouhým...a pak tu nemám mít komplexy. >:-[]
    No to je právě možná ten důvod, proč se mi do toho zas tak moc nechce..., příliš velká očekávání od recenze vozu o kterém už toho bylo tolik napsáno už před ní...a na tu wikipedii mhohdy neradno spléhat, raději se zeptej přímo mě... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 16.08.10  16:16

Hlavně nic neotírej, nebo si poškrábeš lak od prachu, který ten déšť rozhodně neumyl. ;-)

btw. doufám, že Mojito nafotí jejich výlet do Phy Loganem a celou rodinou. Myslím, že by nás pořádně rozsekal. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.08.10  16:05

Samozřejmě jak přestane pršet, hned naběhnu se suchým hadrem a tu mokrou kapotu a blatníky hezky otřu do sucha ;-) >:-[] >:-[]

Když já do té práce musím jezdit a nemám žádného Logana na popojíždění za hnusného počasí :-( A MHD jezdit odmítám, zase takový magor na tu čistotu auta nejsem, na to se mám moc rád :-) Navíc to mám přes celé Brno asi tak hodinu a se dvěma nebo spíše třema přestupy ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 16.08.10  16:02

na Š-mika jsem úplně zapomněl. No jestli si přeparkoval, tak to si se už nakazil. To já třeba pro jistotu nevyrazil vůbec. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.08.10  16:00

Pět pravidel pro muže, aby byli šťastní:

1) Je důležité mít ženu, která je dobrá hospodyňka, alespoň občas vaří, uklízí a chodí do práce.

2) Je důležité mít ženu, se kterou se můžeš zasmát.

3) Je důležité mít ženu, které můžeš důvěřovat, a která ti nelže.

4) Je důležité mít ženu, která je dobrá v posteli a je s tebou ráda.

5) Je strašně důležité, aby se tyhle čtyři ženy navzájem neznaly.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.08.10  15:57

Beru, třetí místo určitě ne, vím tady o třech nějvětších "pucovačích", a to S-MIKE, White Label a Mojito. Možná jsi čtvrtý.. Já jsem proti těmto čističům spíše normálnější >:-[] Ikdyž tady v práci jsem za úchyla >:D
    Dneska když jsem viděl, že za chvilku začne pršet, tak jsem přeparkoval auto vedle baráku pod stříšku a čouhá mi jen půlka přední kapoty >:-[] >:-[] Naštěstí tu není majitel ani správcová, jinak bych tady dostal pokutu 100 Kč za to, že nestojím jako zaměstanec na zadním parkovišti na štěrku >:D >:D Takto nestojím ani na tom předním, ale vedle něj hodně "zvláštně" ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 16.08.10  15:34

Tome - začínám být silně nervózní a asi budu muset rezignovat na funkci 3tího magora na pucování povozu a přenechat to místo tobě. :-)

WL - recenzi jsem samozřejmě viděl, bohužel jsem neměl čas ohodnotit. Mám tam pár výtek, ale to probereme radši osobně. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.08.10  15:28

No všichni jsou hrozně zvědavý, jak ty, takový perfekcionalista a sečtělý člověk s wikipedií v hlavě, který má vše o VW (a nejen o VW) v malíku, budeš mít vychytanou a špičkovou recenzi ;-) :-! :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…