Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 16.08.10 16:45
« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku
Th
To by ses možná divil, ale takových uživatelů je víc...
Např. můj syn nedávno (na golfu) "zaučoval" majitele ročního A6 allroad, který vůbec netušil, že si může přes MMI měnit světlou výšku a chakteristiku pneumatického odpružení svého vozu, a zdaleka nejen to... :-O 8-s >:-[] -
white label 16.08.10 16:16
Th
Všichni jste zvědavÝ, jo..., s tvrdým a dlouhým...a pak tu nemám mít komplexy. >:-[]
No to je právě možná ten důvod, proč se mi do toho zas tak moc nechce..., příliš velká očekávání od recenze vozu o kterém už toho bylo tolik napsáno už před ní...a na tu wikipedii mhohdy neradno spléhat, raději se zeptej přímo mě... >:D -
Thomasino 16.08.10 16:05
Samozřejmě jak přestane pršet, hned naběhnu se suchým hadrem a tu mokrou kapotu a blatníky hezky otřu do sucha ;-) >:-[] >:-[]
Když já do té práce musím jezdit a nemám žádného Logana na popojíždění za hnusného počasí :-( A MHD jezdit odmítám, zase takový magor na tu čistotu auta nejsem, na to se mám moc rád :-) Navíc to mám přes celé Brno asi tak hodinu a se dvěma nebo spíše třema přestupy ;-\ -
Thomasino 16.08.10 16:00
Pět pravidel pro muže, aby byli šťastní:
1) Je důležité mít ženu, která je dobrá hospodyňka, alespoň občas vaří, uklízí a chodí do práce.
2) Je důležité mít ženu, se kterou se můžeš zasmát.
3) Je důležité mít ženu, které můžeš důvěřovat, a která ti nelže.
4) Je důležité mít ženu, která je dobrá v posteli a je s tebou ráda.
5) Je strašně důležité, aby se tyhle čtyři ženy navzájem neznaly.
-
Thomasino 16.08.10 15:57
Beru, třetí místo určitě ne, vím tady o třech nějvětších "pucovačích", a to S-MIKE, White Label a Mojito. Možná jsi čtvrtý.. Já jsem proti těmto čističům spíše normálnější >:-[] Ikdyž tady v práci jsem za úchyla >:D
Dneska když jsem viděl, že za chvilku začne pršet, tak jsem přeparkoval auto vedle baráku pod stříšku a čouhá mi jen půlka přední kapoty >:-[] >:-[] Naštěstí tu není majitel ani správcová, jinak bych tady dostal pokutu 100 Kč za to, že nestojím jako zaměstanec na zadním parkovišti na štěrku >:D >:D Takto nestojím ani na tom předním, ale vedle něj hodně "zvláštně" ;-) :-) -
berustina 16.08.10 15:34
Tome - začínám být silně nervózní a asi budu muset rezignovat na funkci 3tího magora na pucování povozu a přenechat to místo tobě. :-)
WL - recenzi jsem samozřejmě viděl, bohužel jsem neměl čas ohodnotit. Mám tam pár výtek, ale to probereme radši osobně. ;-)

btw. co je to za green, když musíš měnit světlou výšku vozu? To bude pěknej šit. >:D