Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 17.08.10 00:06
« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku
WL: Já to myslel s tou krátkostí Golfa tak, že je krátký, proto se s ním lépe parkuje, že se mu špiní více zadní okno než na kombíku, to vím... i když třeba mě se na Fáčku špiní zadní okno méně než na taťkové Laguně, ale to je přecejen dáno trochu šikmým sklonem okno
co-pilot. Koupíme si na půl nějakou wap-ku a budeme si auto umývat u s-mika na zahradě, co říkáš? >:-[] >:D -
white label 17.08.10 00:05
Asi jo, ale pro mě je auto buď špinavé, nebo není, jestli víc, nebo míň, zas tolik neřeším, prostě ho umýt nějak musím a dá říct, že skoro za každou cenu..., pokud např. jedu do Ostravy a po cestě zmoknu, tak ho aspoň ostříkám wappkou už v Ostravě, ať mi ta špína při parkování nezaschne... >:-[] -
Co-pilot 16.08.10 23:59
WL - Ty máš na to umývání mnohem lepší podmínky, takže můžeš stírat jako divý. To my, kteří parkují na ulici a myjí auto max. jednou za měsíc si musíme rozmyslet víc, kdy pustit zadní stěrač, abychom se na to pak nemuseli celý ten měsíc dívat. >:-[] Jinak si tu pánové samozřejmě dělám trochu srandu, takže mě neberte úplně vážně. ;-) Je ale pravda, že vodu do ostřikovače jsem za celý rok zatím doléval pouze jednou. >:-[] >:D -
white label 16.08.10 23:49
To ano, ale já tu dráhu po příjezdu stejně okamžitě odtsraním tím, že umyju celé auto a řešit, byť jen v mírně deštivém počasí detaily, jako voda z ostřikovačů světel, nebo voda z ostřikovače zadního skla a stěrače, mi přijde trochu směšné... -
Co-pilot 16.08.10 23:09
Třetí stěrač i ostřikovač mám sice plně funkční, ale stejně ho nepoužívám. Nemám rád, když je na špinavém skle ta "dráha" od stěrače. To mám radši pěkně rovnoměrně špinavé celé sklo. >:-[] :-) I Label musí jako vrchní "estét" potvrdit, že z hlediska vzhledu je to "čistší" řešení, než mít částečně čisté ušpiněné sklo. >:-[] -
Ronault. 16.08.10 22:46
Thomasino: Fakt ti nechybí zadní stěrač? No asi proto, že Golf je dost krátký, to nám na Laguně taky po koupi nejel nějakou dobu než jsem sehnal nový motorek zadní stěrač a musím říct, že s tím kombíkem couvat v dešti nebylo moc příjemné 8-s -
Thomasino 16.08.10 21:34
Tak jsem sice počkal až přestalo pršet a vysvitlo sluníčko, ale silnice byla občas mokrá a ikdyž jsem jel pomalu a dokonce dle předpisů (někdy i pomaleji, pokud jsem nebrzdil provoz), stejně jsem si malinko ušpinil přední dveře :-( :-O :-O Zatracený počasí.. Ale vydrželo mi to superčisté auto asi 10 dní :-) -
Thomasino 16.08.10 17:14
No jo, kdo by taky četl ty tlusté návody!! >:D
My "ajťáci" takové zbytečnosti čteme až když nastane nějaký vážný problém >:-[] >:-[] Já nechal ostřikovače odpojit v servisu, včetně zadního stěrače a je po problému ;-) Ono teda stačilo vytáhnout patřičné dvě pojistky >:-[] >:-[] -
berustina 16.08.10 16:56
protože se každý tváří jako mistr světa a je přesvědčen o tom, že manuál je jen pro hlupáky. Já osobně nemám problém ho minimálně prolistovat. Navíc u předávání podepisuješ i seznámení s vozidlem, což mně něco i málo řeklo, neb u původního BMW jsem byl zvyklý na jiné vychytávky. ;-) -
white label 16.08.10 16:53
>:-[]
Lidi co na podobně drahá auta mají, o nich prostě nemusí vždy mnoho vědět..., vem si kolik lidí tu bylo překvapených, když jsem napsal, že stačí přepnout světla na parkovačky a ostřikovače světel se deaktivují... a to se o auta zajímají.
Kolik lidí přesně ví, co všechno si můžou nastavit třeba jen v palubním počítači?