Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 07.03.12 21:26
« Re: pneu na leto 2012
Ale to nebylo srovnání toho úplně nejlepšího/nejnovějšího/nejsportovnějšíh… jako spíš srovnání srovnatelného, ani ten testovaný rozměr pneu nebyl nijak "supersportovní.
K Michelin SS by se taky do srovnácího testu nenasadily CSC3, ale rovnou CSC5, a to by pak byl teprve ten správný "souboj titánů"... ;-) -
ypsilon 07.03.12 20:54
srovnani v evu jsem cetl a bohuzel mi neprijde moc platny..dost krivdej michelinu,jelikoz vybrali ps 3,ktere jsou "green" a jsou jednoznacne nejhorsi v cele rade ps..kdyby ovsem opravdu hledali nejlepsi sportovni pryz,tak do testu nasadi michelin super sport [odkaz] , coz je nejen podle me nejlepsi letosni pryz ;-) .. -
Thomasino 07.03.12 20:20
To bylo hodně překvapivé, protože ve spoustě jiných testů bylo CSC3 poraženo jinými, ale o kousek ;-) Samozřejmě vzhledem k tomu jak dlouho se dělají je to stále hodně dobré pneu. Překvapivé bylo i umístění Michelinek na špici...
Ale potvrdilo se slušné umístění Hankooku, Pirellek apod :-) -
Thomasino 25.02.12 16:05
Přesně tak. Já jsem se svými Pirelli P ZERO naprosto spokojený co se týká toho jak drží, jak umí tlumit drobné nerovnosti a také jak se chovají na vodě, ale malá daň za vynikající jízdní vlastnosti je vyšší opotřebení. Dlouho jsem zvažoval jestli P ZERO nebo CSC5, ale vzhledem k nedostupnosti CSC5 byl problém vyřešen. Ještě prý nejsou špatné Hankooky S1 Evo :-) -
soulfly1983 21.02.12 13:59
tak asi uprednostnim tvoje prakticke skusenosti pred internetovymi rebrickami a pojdem do tych contikov :-) som zvedavy ci tam bude oproti SC2 ktore som mal minule leto citelny rozdiel, ocakavam aspon o sekundu lepsi cas z nuly na sto a 3 litre nizsiu spotrebu >:D -
soulfly1983 21.02.12 13:29
WL: to ma prekvapilo ze tie goodyear si dal az na 3-tie, na www.tyrereviews.co.uk maju este vyssie hodnotenie jak Conti SC5, mal si sancu ich vyskusat?
Brandon: na az-pneu su v tomto rozmere Dunlop SP Sport Maxx GT za 152 euro, takze porovnatelna cena ale v testoch sa neumiestnili az tak vysoko ako tie ostatne co som spominal .. aj ked je mi jasne ze rozdiel v jazdnych vlasntostiach bude asi minimalny ale zas ked uz kupujem tak nech mam srdce na mieste ze som vybral to najlepsie z ponuky :-) -
soulfly1983 21.02.12 11:44
« pneu na leto 2012
Zdar,
chystam sa kupovat letne pneu na moje GTI rozmer 225/40/18" a chcel by som sa opytat ci mate niekto skusenosti s novymi Continental ContiSportContact 5 ? White label? :-)
Co som zbezne pozeral recenzie tak zatial mi vychadzaju 3-ja potencialny kandidati:
Continental ContiSportContact 5 ... 151 euro/kus
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ... 147 euro/kus
Pirelli PZero ... 145 euro/kus
Cenovo su na tom teda skoro rovnako, bez osobnej skusenosti je to tazke rozhodovanie tak keby niekto vedel odporucit budem vdacky :-)
Diky -
Thomasino 13.11.11 22:56
« Re: GTI a výlety
Na DriversWeb "uteklo" pár desítek lidí před rokem, když se tady změnil vzhled webu a hodně vychytávek najednou zmizelo, k tomu navíc tohle hnusné ale trendy bílé pozadí :-( Lidi se začali bouřit a redakce místo aby naslouchala a slíbila nějaké postupné opravy, tak se chovala trochu arogantně a proto odsud zmizelo hodně zajímavých aut... Některé se sem vrátili, ale spousta ne :-( :'-( Někteří lidi odešli na FB apod.
Na DW je hodně lidí z Brna a Slovenska, to je pravda, ale to bude tím že se hodně vídáme a držíme při sobě >:-[] -
"-- skrytý --" 13.11.11 22:37
No zkušenosti se Slovinskem nějaké mám. Registroval jsem se na DriversWebu a v tuto chvíli píšu recenzi, tak to tam pak probereme ;-) Uvidíš i nějaké fotky. Jinak jak je to s tím DriversWebem? To je nějaký místní web tam u vás? Vypadá to tak :-) -
Thomasino 12.11.11 20:51
článek ve Speedu je jen zkrácená verze toho na DriversWebu. Jinak je na DriversWebu ten článek ve Speedu ofocený a po zvětšení i celkem čitelný (díky většímu rozlišení než tady). Ale podle mě je lepší jeho plná verze včetně nevšedního komnetáře drahé polovička ze sedadla spolujezdce :-) Letos má přítulka moře už konečně slíbené, takže budu muset naspořit na nějaký delší výlet. Pár dní v Dolomitech (pokud tam nezajedeme jen na otočku na 3-4 dny) a pak to protáhnout dolů k moři v Itálii (okolí Caorle apod.), nebo to objet do Chorvatska třeba někam k Poreči apod. Nebo mě napadlo ještě moře ve Slovinsku, ale nevím o nikom kdo tam byl a nemám reference. Netušíte někdo jak to tam vypadá? Jestli tam není moc draho, jestli to tam není hlava na hlavě, když nechali chudákům Slovincům takový malý kousek moře >:-[] >:-[]

P.S. Podle toho názvu "Corso", to budou hlavně ideální gumy na "corsování" po Pařížské... >:-[]