Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.03.12  18:27

« Re: pneu na leto 2012

A pak můžem konečně uzavřít sázky, ty na Pirelli, Ypsi na Michelin, já na Conti... ;-)

P.S. Podle toho názvu "Corso", to budou hlavně ideální gumy na "corsování" po Pařížské... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.03.12  18:10

To už by mohli zrovna nasadit Pirelli P ZERO Corso ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.12  21:26

Ale to nebylo srovnání toho úplně nejlepšího/nejnovějšího/nejsportovnějšíh… jako spíš srovnání srovnatelného, ani ten testovaný rozměr pneu nebyl nijak "supersportovní.
    K Michelin SS by se taky do srovnácího testu nenasadily CSC3, ale rovnou CSC5, a to by pak byl teprve ten správný "souboj titánů"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 07.03.12  20:54

srovnani v evu jsem cetl a bohuzel mi neprijde moc platny..dost krivdej michelinu,jelikoz vybrali ps 3,ktere jsou "green" a jsou jednoznacne nejhorsi v cele rade ps..kdyby ovsem opravdu hledali nejlepsi sportovni pryz,tak do testu nasadi michelin super sport [odkaz] , coz je nejen podle me nejlepsi letosni pryz ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.12  20:40

Umístění Michelinek na špici? Celkově na bedně nebyly, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.12  20:20

To bylo hodně překvapivé, protože ve spoustě jiných testů bylo CSC3 poraženo jinými, ale o kousek ;-) Samozřejmě vzhledem k tomu jak dlouho se dělají je to stále hodně dobré pneu. Překvapivé bylo i umístění Michelinek na špici...
    Ale potvrdilo se slušné umístění Hankooku, Pirellek apod :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.12  11:20

Máš poslední EVO s větším testem letních pneu? Poměrně jasným celkovým vítězem se "překvapivě" stávají...:
    Continental CSC3!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.02.12  16:05

Přesně tak. Já jsem se svými Pirelli P ZERO naprosto spokojený co se týká toho jak drží, jak umí tlumit drobné nerovnosti a také jak se chovají na vodě, ale malá daň za vynikající jízdní vlastnosti je vyšší opotřebení. Dlouho jsem zvažoval jestli P ZERO nebo CSC5, ale vzhledem k nedostupnosti CSC5 byl problém vyřešen. Ještě prý nejsou špatné Hankooky S1 Evo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.12  14:04

Jenže s tím má v reálu "problém" (na hnané nápravě) většina kvalitních sportovních pneu s měkčí směsí, zrovna u Pirelli, nebo u Dunlopu si v tomto ohledu nijak moc nepolepšíš...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.12  14:02

Jenže s tím má "problémy" většina kvalitních sportovních pneu s měkčí směsí, u Pirelli, nebo Dunlopu si v tomto ohledu nijak moc nepolepšíš...
  • « 00 Reagovat !

foto soulfly1983

soulfly1983 21.02.12  13:59

tak asi uprednostnim tvoje prakticke skusenosti pred internetovymi rebrickami a pojdem do tych contikov :-) som zvedavy ci tam bude oproti SC2 ktore som mal minule leto citelny rozdiel, ocakavam aspon o sekundu lepsi cas z nuly na sto a 3 litre nizsiu spotrebu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 21.02.12  13:55

Koukni i na opotřebení. CSC jsou výborné gumy, zejména na suchu, ale aspoň u těch 3 co mám na autě vím, že jediná nevýhoda byla opotřebení. Jestli je to tak i u pětek nevím, zas tak to nesleduji.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.12  13:37

Ne, neměl (psal jsem, že CSC5 plánuji, ale zatím nemám), ber to s rezervou, ten můj žebříček je jen na základě dosavadních osobních zkušeností s podobnými produkty těchto značek pneu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto soulfly1983

soulfly1983 21.02.12  13:29

WL: to ma prekvapilo ze tie goodyear si dal az na 3-tie, na www.tyrereviews.co.uk maju este vyssie hodnotenie jak Conti SC5, mal si sancu ich vyskusat?

Brandon: na az-pneu su v tomto rozmere Dunlop SP Sport Maxx GT za 152 euro, takze porovnatelna cena ale v testoch sa neumiestnili az tak vysoko ako tie ostatne co som spominal .. aj ked je mi jasne ze rozdiel v jazdnych vlasntostiach bude asi minimalny ale zas ked uz kupujem tak nech mam srdce na mieste ze som vybral to najlepsie z ponuky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.02.12  13:09

ja by som urcite pri rozhodovani nevynechaval dunlop, mam dunlop sp sport 01 A v 17 palcoch a ani v hustom dazdi som rozhodne nohu z plynu davat nemusel, a cenovo su urcite najlacnejsie z tvojho vyberu
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.12  12:44

CSC 5 zatím ještě nemám, ale letos je plánuju, loni byly reálně jen v 235/40/18, 225/40/18 byly všude jen virtuálně, tak snad se to letos konečně změní.
    Z tvého výběru bych dal za mě pořadí:
    1. CSC5
    2. PZero
    3. GY E F1 A
  • 00 Reagovat !

foto soulfly1983

soulfly1983 21.02.12  11:44

« pneu na leto 2012

Zdar,
    chystam sa kupovat letne pneu na moje GTI rozmer 225/40/18" a chcel by som sa opytat ci mate niekto skusenosti s novymi Continental ContiSportContact 5 ? White label? :-)
    Co som zbezne pozeral recenzie tak zatial mi vychadzaju 3-ja potencialny kandidati:

Continental ContiSportContact 5 ... 151 euro/kus
    Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ... 147 euro/kus
    Pirelli PZero ... 145 euro/kus

Cenovo su na tom teda skoro rovnako, bez osobnej skusenosti je to tazke rozhodovanie tak keby niekto vedel odporucit budem vdacky :-)

Diky
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.11.11  22:56

« Re: GTI a výlety

Na DriversWeb "uteklo" pár desítek lidí před rokem, když se tady změnil vzhled webu a hodně vychytávek najednou zmizelo, k tomu navíc tohle hnusné ale trendy bílé pozadí :-( Lidi se začali bouřit a redakce místo aby naslouchala a slíbila nějaké postupné opravy, tak se chovala trochu arogantně a proto odsud zmizelo hodně zajímavých aut... Některé se sem vrátili, ale spousta ne :-( :'-( Někteří lidi odešli na FB apod.
    Na DW je hodně lidí z Brna a Slovenska, to je pravda, ale to bude tím že se hodně vídáme a držíme při sobě >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.11  22:37

No zkušenosti se Slovinskem nějaké mám. Registroval jsem se na DriversWebu a v tuto chvíli píšu recenzi, tak to tam pak probereme ;-) Uvidíš i nějaké fotky. Jinak jak je to s tím DriversWebem? To je nějaký místní web tam u vás? Vypadá to tak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.11  20:51

článek ve Speedu je jen zkrácená verze toho na DriversWebu. Jinak je na DriversWebu ten článek ve Speedu ofocený a po zvětšení i celkem čitelný (díky většímu rozlišení než tady). Ale podle mě je lepší jeho plná verze včetně nevšedního komnetáře drahé polovička ze sedadla spolujezdce :-) Letos má přítulka moře už konečně slíbené, takže budu muset naspořit na nějaký delší výlet. Pár dní v Dolomitech (pokud tam nezajedeme jen na otočku na 3-4 dny) a pak to protáhnout dolů k moři v Itálii (okolí Caorle apod.), nebo to objet do Chorvatska třeba někam k Poreči apod. Nebo mě napadlo ještě moře ve Slovinsku, ale nevím o nikom kdo tam byl a nemám reference. Netušíte někdo jak to tam vypadá? Jestli tam není moc draho, jestli to tam není hlava na hlavě, když nechali chudákům Slovincům takový malý kousek moře >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…