Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
-
Leg 21.08.10 00:00
« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku
Jasne, v reálnom svete je šesť generácií totálna hovadina. Keď sme už pri tom, mne by tiež stačila trojgaráž, nové GTI na bežné jazdenie a na víkendy a výlety by som preferoval Boxster S, možno Spider, jazdné vlastnosti a iné síce utrpia, ale tá otvorená strecha by mi za to stála. No a potom nejaký extrémne zachovalý youngtimer resp. "poloveterán", ktorý by som leštil, servisoval, hrabal sa v ňom, vrážal do neho kopec času a peňazí a občas sa na ňom aj previezol. Ideálne prvé GTI, M3 E30, Delta Integrale najlepšie v nejakej limitke atď. Všetko v sériovom stave ako vyšlo z výrobnej linky. Ale to je pre mňa takiisto mimo reality (aj tá trojgaráž :)) -
-
Thomasino 20.08.10 23:56
V BMW oblečení chodím přece proto, že jednak je mám díky mému "povolání" zadara, ale taky proto, že mám BMW rád a klidně bych si jedno dokázal představit v garáži :-) Buď tu předchozí Z4 kupé nebo předchozí M3 v manuálu ;-)
Dělal jswem si dneska u prodejce srandu, že s nimi vyměním dvě trička BMW za dvě trička GTI >:D -
Thomasino 20.08.10 23:52
WL - měl jsem dnes na sobě to sedmé z vrchu, černé bez límečku ve velikosti XL. Myslel jsem nejdříve, že to bude OK, protože některá trička mám normálně XL a některá jen L (třeba ty dvě BMW F1 Sauber), ale tohle XL od VW mi bylo lehce těsné v ramenách. Sice jen lehce, ale raději jsem si objednal XXL. Na tebe evidentně nemají velikost, museli by dělat XXXXL >:-[]
Mimochodem to první nevypadá vůbec špatně, ale to myslím v Praze na skladě neměli :-( -
Thomasino 20.08.10 23:48
No něčím začít musíš ;-) :-)
Pak už si k tomu časem dokoupíšdo série to GTI >:-[]
Já myslím, že by mi stačila i trojgaráž, ale asi bych tam vedle stávajícího GTI doplnil jiná dvě :-) Třeba Cayman S na víkendy (nebo aspoň Z4M nebo Z4 3.0 si) a na okruh něco jako Exige S :-) -
white label 20.08.10 23:47
Já myslel, že chodíš zásadně v oblečení od BMW... >:-[]
To první z vrchu se mi líbí víc, má menší "plastický" nápis vzadu...a je ještě decentnější, ovšem s tím největším v XL to snad nemyslí vážně, kde je XXL a XXXL? :-O >:D -
Leg 20.08.10 23:41
Veď práve, jednotka to celé začala a na prvýkrát sa nezabúda ;-) . Ale čo, najlepšie mať jednotku ako zakladateľa legendy, dvojku ako naj GTI na jazdenie, trojku ako najlepší Golf vo svojej dobe (čo mnohí tvrdia), štvorku do počtu, päťku ako generáciu, čo vrátila GTI na výslnie a šestku na jazdenie do roboty. A všetky v tvojom prípade červené a totálne sériove. A ešte by to chcelo postaviť šesťgaráž.
Tričko pekné, decentné, aj ja by som si z ponuky vybral to isté, len by som ho nemal k čomu nosiť :-)