Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.08.10  00:11

« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku

Thomasino: Tvrdě do něj, tu závorku mu třeba "vyléčit" >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.10  00:09

Rextone, dokud budeš mít pod Nickem to "Chci Fabii RS", tak žádný sraz ;-) >:-[] >:-[]
    Ale v neděli nemohu, navíc bude sraz o týden později v Humpolci a na ten dorazím, protože bude asi větší a rád poznám taky kluky z jihu čech ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.10  00:09

Rextone, doku budeš mít pod Nickem to "Chci Fabii RS", tak žádný sraz ;-) >:-[] >:-[]
    Ale v neděli nemohu, navíc bude sraz o týden později v Humpolci a na ten dorazím, protože bude asi větší a rád poznám taky kluky z jihu čech ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.10  00:08

No je možné že to tak nějak bude, ale tričko se jí bude líbit, ikdyž asi neocení že je to zrovna GTI a kvůli tomu to stojí 2x tolik >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 21.08.10  00:08

Panoveeeee.co zen sraaaaaaz?Ma byt kraaasne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.08.10  00:06

Tvoja priateľka "fandí" GTI tak, že by sa potešila tričku GTIk narodkám? To sa máš, ja by som si asi prečítal v tvári tej mojej niečo v štýle: "Kúpil si darček sebe alebo mne?" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 21.08.10  00:04

no tak no tak,do Olmiku to neni zas tak daleko >:D Zatim bych prujel ja,Tizy,Ricardo a mozna PeT-a
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 21.08.10  00:01

Heeeeey!Co rikate rychlemu srazu v nedeli v Olomouci?Beru zenu na vylet do zoo,takze odpoledne bychom se mohli zdrzet.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  00:01

To první se mi teda líbí víc i na "přítulku"...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.08.10  00:00

Jasne, v reálnom svete je šesť generácií totálna hovadina. Keď sme už pri tom, mne by tiež stačila trojgaráž, nové GTI na bežné jazdenie a na víkendy a výlety by som preferoval Boxster S, možno Spider, jazdné vlastnosti a iné síce utrpia, ale tá otvorená strecha by mi za to stála. No a potom nejaký extrémne zachovalý youngtimer resp. "poloveterán", ktorý by som leštil, servisoval, hrabal sa v ňom, vrážal do neho kopec času a peňazí a občas sa na ňom aj previezol. Ideálne prvé GTI, M3 E30, Delta Integrale najlepšie v nejakej limitke atď. Všetko v sériovom stave ako vyšlo z výrobnej linky. Ale to je pre mňa takiisto mimo reality (aj tá trojgaráž :))
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.08.10  23:58

No když nedám pánské XL, tak bych dal dost těžko dámské XL >:D >:D Ale že bych ho objednal pro přítulku? Bude mít za pár týdnů narozky.. Možná spíše to druhé od spodu..
    A sobě asi ještě objednám na zimě černou pletenou čepici GTI :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.08.10  23:56

V BMW oblečení chodím přece proto, že jednak je mám díky mému "povolání" zadara, ale taky proto, že mám BMW rád a klidně bych si jedno dokázal představit v garáži :-) Buď tu předchozí Z4 kupé nebo předchozí M3 v manuálu ;-)

Dělal jswem si dneska u prodejce srandu, že s nimi vyměním dvě trička BMW za dvě trička GTI >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.10  23:54

Dyť píšu, že bys klidně dal i to dámské... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.10  23:53

Právě, že není pánské, proto není XXL, ale Thomasino by dámské XL určitě oblékl... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.08.10  23:52

WL - měl jsem dnes na sobě to sedmé z vrchu, černé bez límečku ve velikosti XL. Myslel jsem nejdříve, že to bude OK, protože některá trička mám normálně XL a některá jen L (třeba ty dvě BMW F1 Sauber), ale tohle XL od VW mi bylo lehce těsné v ramenách. Sice jen lehce, ale raději jsem si objednal XXL. Na tebe evidentně nemají velikost, museli by dělat XXXXL >:-[]
    Mimochodem to první nevypadá vůbec špatně, ale to myslím v Praze na skladě neměli :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.10  23:50

Na třetí a hlavně čtvrtou genetaci GTI, je škoda místa v garáži, jsou i jiná zajímavější auta, a to nejen z té doby... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.08.10  23:48

Že by bolo dámske? Ale každý má iné chute >:D Ale keby bolo pánske, tak sa mi asi tiež páči viac
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.08.10  23:48

No něčím začít musíš ;-) :-)
    Pak už si k tomu časem dokoupíšdo série to GTI >:-[]

Já myslím, že by mi stačila i trojgaráž, ale asi bych tam vedle stávajícího GTI doplnil jiná dvě :-) Třeba Cayman S na víkendy (nebo aspoň Z4M nebo Z4 3.0 si) a na okruh něco jako Exige S :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.10  23:47

Já myslel, že chodíš zásadně v oblečení od BMW... >:-[]
    To první z vrchu se mi líbí víc, má menší "plastický" nápis vzadu...a je ještě decentnější, ovšem s tím největším v XL to snad nemyslí vážně, kde je XXL a XXXL? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.08.10  23:41

Veď práve, jednotka to celé začala a na prvýkrát sa nezabúda ;-) . Ale čo, najlepšie mať jednotku ako zakladateľa legendy, dvojku ako naj GTI na jazdenie, trojku ako najlepší Golf vo svojej dobe (čo mnohí tvrdia), štvorku do počtu, päťku ako generáciu, čo vrátila GTI na výslnie a šestku na jazdenie do roboty. A všetky v tvojom prípade červené a totálne sériove. A ešte by to chcelo postaviť šesťgaráž.

Tričko pekné, decentné, aj ja by som si z ponuky vybral to isté, len by som ho nemal k čomu nosiť :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…