Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 21.08.10 00:35
« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku
WL - přesvědčovat lidi je moje živobytí, to víš, musím trénovat své dovednosti i o večerech >:-[]
Ale je fakt, že nejraději bych si nechal GTI a jen doplnil garáž o nějakou starší atmosféru a šestiválec, samozřejmě zadokolku, než vymřou atmosféry úplně.. -
Honza Mička 21.08.10 00:35
Rone: ten 4.valec tam byl,ale v ramci snizeni trecich ploch a tim padem ztraty vykonu v motoru sel pryc >:D
Legacy: Dobry nazor,jsou si velice podobne a co se Ibizy tyce,tak ta je stylovka exterierem,ale vnitrek uz tak slavny neni,kazdopadne ceny jsou uz trochu rozdilne..nejlepe z tech tri vychazi polo,vypada pekne v bile barve,za kterou se nemusi piplacet,je lehci o 100 kilo diky lepsimu podvozku a tim padem neni nutne davat do zadni casti to debilni zavazi,jako ma Fabia..to se mi nelibi,aby Fabia RS vazila skoro stejne jako petkovy GOlf GTI..dymanika utrpi,ale je treba srovnat,zatim me vezl jen WL v GTI a tusim,ze rozdily mezi Golfem a Polem nebudou tak velke,coz je smaozrejme dobre
Thomasino: Dobrou a hezky vylet :-) -
Thomasino 21.08.10 00:33
Naprosto souhlasím :yes: Jen bych u toho těžce zvařoval CLIO RS, sice image značky :no: - ale divize R.S. má uznání a opravdu umí ;-) Možná bych klidně šel do Clia RS a k tomu na běžné ježdění nějakou starou Fiestu.. Taky abych měl čím jezdit, když bude Rencek v servisu >:-[] -
Thomasino 21.08.10 00:30
WL nevím a na Mojitovo Rocco R mám první předkupní právo já >:-[] Feferončino Rocco bude spíše časem na prodej, ale těžko říct..
Myslím, že pětkových GTI je tady celkem dost a občas se nějaké povedené najde.. Navíc třídvéřové jsou prý levnější a hůře prodejná, takže máš šanci ;-)
Jdu spát, ráno jedeme na výlet na Pálavu a do Mikulova, samozřejmě oklikou po nějakých hezkých okreskách :-)
Dobrou!
-
Leg 21.08.10 00:30
No ale trio Polo GTI/Fabia RS/Ibiza Cupra sa svojimi kvalitami navzájom veľmi nelíši, takže záleží do značnej miery na tom komu sa čo viacej páči, resp. môže zohrať úlohu predošlá (pozitívna či negatívna) skúsenosť s daným modelom alebo značkou, resp. vo vašom prípade aj akési "vlastenectvo". Ja by som volil v poradí ako som napísal, Polo GTI je poloklasika, dizajnovo a technicky najviac vyvážená. RS má obecne známe dizajnové muchy svojej sériovej sestry, pre niekoho môžu zavážiť možnosti individualizácie farby kolies a strechy. Na dizajn Ibizy som si dodnes nezvykol a na Cupru už vôbec. -
Honza Mička 21.08.10 00:26
Na to jsem se taky dival,ale u nas neni moc GTIcek k sehnani a jelikoz neumim Nemecky,tak je to pro me celkem prekazka..je pravda,ze ty RS jsou povetsinou v kombiku,ale to by mi nevadilo.protoze se mi libi vic nez liftback a zadek bude sedet vice na zemi..uvidime,kazdopadne kdyby bylo Tvoje GTI 3dve,tak nevaham,ja spise cekam,az bude prodavat WL nebo Mojito.. >:D -
Thomasino 21.08.10 00:23
Tak to taky není úplně špatná volba, ale to už bych raději volil rok až dva jetý GOLF GTI ;-) To je mnohem zábavnější než Oktávka s dlouhými převisy ;-\ Pokud teda nutně nepotřebuješ obrovský kufr na kočárek >:D
Nebo vydrž ještě tak dva roky a prodám ti svoje GTI, pokud se povede Toyota FT86 :-) -
Honza Mička 21.08.10 00:20
kdepak,na polo jsem pristoupil,to se mi nahodou libi mnohem vic posledni dobou!!Kazdopadne pokukuju po rocni octavii RS,vyjde asi o 60 tisic levneji nez polo a fabia a najezd je kolem 20000 kilaku,coz je jako moje Fabia aje bez jedineho problemu -
-
Honza Mička 21.08.10 00:12
prave ten humpolec nemuzu,protoze ma zrvna zena narozky,tak bych si to asi neobhajil...chteli jsme projet trasu ecce homo a ricardo ma ted pujcene nove BMW F01,tak by to mozna stalo za to..zitra brnknu Mojitovi,snad aspon ten dorazi >:D

Já bych šel do Clia. Běžné Clio patří k tomu nejspolehlivějšímu ve třídě, mladý jsem dost na to, aby páteř snesla trochu tvrdší podvozek, a pokud mi vyloženě nechybí kufr, tak není přece o čem váhat.