Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  01:06

« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku

Tak dobře, F jako Ford... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.08.10  01:06

No, Toledo, niet divu že sa predčasne pobralo do večných lovíšť :-) Mne nijako dizajnový smer Seatu nesedí, páči sa mi akurát krátka Altea, resp. sa mi páčila pri predstavení. To som si hovoril, aké celkom originálne "športovo" šmrncnuté MPV to vymysleli, potom predstavili Toledo, ktorého miesto na Svete som si nevedel popri Altee predstaviť ani marketingovo a dizajnovo už vôbec nie. Keď to vzápätí zaklincovali Leonom, tak som len neveriacky krútil hlavou, zabila to dlhá Altea a pri Ibize som sa už ničomu nedivil... pritom Leon (Hlavne Cupra R) aj Toledo predchádzajúcej generácie vcelku "žerem"
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.08.10  00:58

Legacy: Leon mi nedělá problémy, to spíše Toledo, tam to nějak nezvládám :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.08.10  00:52

Hlavne ak je biza Cupra za 18000, teda celkom na úrovni Pola GTI a Fabie RS. A Leon Cupra R podľa mojich predstáv (navigácia, xenóny, 19", BT... v podstate všetko okrem kože a strešného okna) stojí 27000, keď to porovnám s GTI čo som si skusmo nakonfiguroval za 35000 a to tam zďaleka nie je všetko čo v tom Leone, tak ma dosť švtve, že Leon má pre mňa fakt neprekusnuteľný dizajn :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.08.10  00:51

WL: Francouzská auta voní, třeba taková C4 má dokonce na osvěžovač vzduchu zásobníček ;-) A navíc to DPF vyrábí folksvágn, tak to musí být opravdu Divně páchnoucí folksvágn. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.10  00:50

Francouz nebo Favorit, to vyjde v tomto případě nastejno a s LPG spíše ten Favouš >:-[] >:-[]

Tak už fakt dobrou..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  00:48

Jen to F je tam jako Francouz... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  00:46

Fabie HTP motor v podstatě ani moc nepotřebujue, stačí dvě větší díry v podlaze u řidiče a hybridní "Flinstone car" je plně funkční...
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.08.10  00:45

Thomasino: Nene, DPF je " Divně páchnoucí folksvágn" >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.10  00:43

Co je DPF?? Dobře Prorezavělý Favorit?? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  00:43

Sportovnější mutace Leonu jsou na Slovensko až nepochipitelně levné, ten rozdíl je až neuvěřitelný... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.10  00:42

Já jel dneska s HTP asi 4x do kopce a musel jsem vypínat klimu, aby to vůbec vyjelo :-( ;-\ A to jsem to točil až k 6000 otáček >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  00:41

Dyť to má DPF! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.08.10  00:41

A čo takto nový Leon FR, u nás momentálne za € 21 900 v konfigurátore alebo Cupra za 23 000 a príplatky sú rozhodne cenovo prijateľnejšie ako u VW. To je dosť dobrá ponuka, aj keď takto prihadzovať by sa dalo donekonečna a človek by nič nekúpil ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.08.10  00:40

WL: Ani ne, Laguna aktuálně čeká na servisní zásah zatímco taťka musí do práce být vožen kolegou 8-s >:D Podle mě to jsou cívky, najeto to má na ně dost aby se ohlásily.

Rexton: HTP by mohlo mít ještě menší výkon?! :-O Ty bys už musel tlačit i po rovince!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.10  00:40

Na dlouhé trasy není GTD vůbec špatné ;-) A černá nebo šedá barva k němu sedí, aspoň se od těch sazí neušpiní zadek >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  00:39

Myslím, že zrovna tím mu tlak nezvedneš... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.10  00:39

>:D >:D >:D

Však si ho může hned změřit a stanovit diagnózu a možné způsoby léčení ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 21.08.10  00:38

Tak ja zase zvednu tlak Thomasovi... o Golfu jsem taky uvazoval, ale o petidverovem GTD v klasicky cerne barve >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  00:36

Th
    Nech toho s tou poruchovostí Renaultu, chudákovi Ronaultovi se z toho zase na noc zbytečně zvedne tlak... 8-s >:-[]

edit - vidíš, už je tu... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…