Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Leg 21.08.10 01:06
« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku
No, Toledo, niet divu že sa predčasne pobralo do večných lovíšť :-) Mne nijako dizajnový smer Seatu nesedí, páči sa mi akurát krátka Altea, resp. sa mi páčila pri predstavení. To som si hovoril, aké celkom originálne "športovo" šmrncnuté MPV to vymysleli, potom predstavili Toledo, ktorého miesto na Svete som si nevedel popri Altee predstaviť ani marketingovo a dizajnovo už vôbec nie. Keď to vzápätí zaklincovali Leonom, tak som len neveriacky krútil hlavou, zabila to dlhá Altea a pri Ibize som sa už ničomu nedivil... pritom Leon (Hlavne Cupra R) aj Toledo predchádzajúcej generácie vcelku "žerem" -
Leg 21.08.10 00:52
« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku
Hlavne ak je biza Cupra za 18000, teda celkom na úrovni Pola GTI a Fabie RS. A Leon Cupra R podľa mojich predstáv (navigácia, xenóny, 19", BT... v podstate všetko okrem kože a strešného okna) stojí 27000, keď to porovnám s GTI čo som si skusmo nakonfiguroval za 35000 a to tam zďaleka nie je všetko čo v tom Leone, tak ma dosť švtve, že Leon má pre mňa fakt neprekusnuteľný dizajn :-) -
Leg 21.08.10 00:41
« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku
A čo takto nový Leon FR, u nás momentálne za € 21 900 v konfigurátore alebo Cupra za 23 000 a príplatky sú rozhodne cenovo prijateľnejšie ako u VW. To je dosť dobrá ponuka, aj keď takto prihadzovať by sa dalo donekonečna a človek by nič nekúpil ;-\ -
Ronault. 21.08.10 00:40
« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku
WL: Ani ne, Laguna aktuálně čeká na servisní zásah zatímco taťka musí do práce být vožen kolegou 8-s >:D Podle mě to jsou cívky, najeto to má na ně dost aby se ohlásily.
Rexton: HTP by mohlo mít ještě menší výkon?! :-O Ty bys už musel tlačit i po rovince!